Зинедине Зидане , точно ти за злоба дума не обелвай и да , щеше да ми пука , ако в отбора ми нямаше представител на въпросната страна , но при мен няма такъв случай .
МОРСКИ , с това темпо футболът си отива . И тази вечер присъдата му беше обявена . А тя е доста ... печална .
Дускусии: Байерн М-Интер (Финал)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дускусии: Байерн М-Интер (Финал)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
GRANDE !!!
- modor
- Контакти:
Честито на Интер
......Напълно заслужена победа!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Siegfried написа:
МОРСКИ , с това темпо футболът си отива . И тази вечер присъдата му беше обявена . А тя е доста ... печална .
Глупости, няма нищо такова... Как ще си отива- футбола си е футбол- важен е резултата, а не играта...
Останалото са приказки....
Честито на Интер, честито на всички техни фенове, след като си надиграл категорично Челси, детронирал си европейския шампион Барселона и си победил немски колос като Байерн напълно заслужено си шампион. Честито и весело празнуване 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Siegfried написа:Зинедине Зидане , точно ти за злоба дума не обелвай и да , щеше да ми пука , ако в отбора ми нямаше представител на въпросната страна , но при мен няма такъв случай .
Ти като фен на Челски нямаш право да говориш по тази тема
PFCB написа:Siegfried написа:Зинедине Зидане , точно ти за злоба дума не обелвай и да , щеше да ми пука , ако в отбора ми нямаше представител на въпросната страна , но при мен няма такъв случай .
Първо:Честита титла !Напълно заслужена ! Жозе е един,както и Милито
Второ:Защо намеси Челси?Виж този сезон статистиката от Англия и после ще си говорим

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
PFCB написа:Siegfried написа:Зинедине Зидане , точно ти за злоба дума не обелвай и да , щеше да ми пука , ако в отбора ми нямаше представител на въпросната страна , но при мен няма такъв случай .
В Челси капитанът е англичанин , най-добрият халф е англичанин , най-добрият защитник е англичанин .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Siegfried написа:PFCB написа:Siegfried написа:Зинедине Зидане , точно ти за злоба дума не обелвай и да , щеше да ми пука , ако в отбора ми нямаше представител на въпросната страна , но при мен няма такъв случай .
В Челси капитанът е англичанин , най-добрият халф е англичанин , най-добрият защитник е англичанин .
А собственикът е един чеченец, заграбил каквото може след разпадането на СССР и с част от парите създал изкуствен отбор
PFCB написа:А собственикът е един чеченец, заграбил каквото може след разпадането на СССР и с част от парите създал изкуствен отбор
Какъв чеченец те гони!? Не можеш ли да се радваш на успеха и да не се занимаваш с други отбори?Изживей си момента,твой си е,но не се заяждай с другите.Защото и за твоя отбор могат да се извадят доста факти и да се каже,че ако не беше Морати,щяхте да гледате ШЛ по телевизията.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.