Дускусии: Байерн М-Интер (Финал)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Дускусии: Байерн М-Интер (Финал)

Мнениеот Siegfried » 22 май 2010 23:59

Зинедине Зидане , точно ти за злоба дума не обелвай и да , щеше да ми пука , ако в отбора ми нямаше представител на въпросната страна , но при мен няма такъв случай .

МОРСКИ , с това темпо футболът си отива . И тази вечер присъдата му беше обявена . А тя е доста ... печална .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 23 май 2010 00:02

Честито на Интер ;) ......Напълно заслужена победа!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 май 2010 00:03

Siegfried написа:
МОРСКИ , с това темпо футболът си отива . И тази вечер присъдата му беше обявена . А тя е доста ... печална .

Глупости, няма нищо такова... Как ще си отива- футбола си е футбол- важен е резултата, а не играта...
Останалото са приказки....

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 23 май 2010 00:04

Честито на Интер, честито на всички техни фенове, след като си надиграл категорично Челси, детронирал си европейския шампион Барселона и си победил немски колос като Байерн напълно заслужено си шампион. Честито и весело празнуване :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 23 май 2010 00:04

Siegfried написа:Зинедине Зидане , точно ти за злоба дума не обелвай и да , щеше да ми пука , ако в отбора ми нямаше представител на въпросната страна , но при мен няма такъв случай .

Ти като фен на Челски нямаш право да говориш по тази тема :!:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 23 май 2010 00:09

PFCB написа:
Siegfried написа:Зинедине Зидане , точно ти за злоба дума не обелвай и да , щеше да ми пука , ако в отбора ми нямаше представител на въпросната страна , но при мен няма такъв случай .

Първо:Честита титла !Напълно заслужена ! Жозе е един,както и Милито 8-) ;) !
Второ:Защо намеси Челси?Виж този сезон статистиката от Англия и после ще си говорим :evil:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 23 май 2010 00:11

PFCB написа:

В Челси капитанът е англичанин , най-добрият халф е англичанин , най-добрият защитник е англичанин .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 23 май 2010 00:12

Siegfried написа:
PFCB написа:

В Челси капитанът е англичанин , най-добрият халф е англичанин , най-добрият защитник е англичанин .

А собственикът е един чеченец, заграбил каквото може след разпадането на СССР и с част от парите създал изкуствен отбор :!:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 23 май 2010 00:15

PFCB написа:А собственикът е един чеченец, заграбил каквото може след разпадането на СССР и с част от парите създал изкуствен отбор :!:

Какъв чеченец те гони!? Не можеш ли да се радваш на успеха и да не се занимаваш с други отбори?Изживей си момента,твой си е,но не се заяждай с другите.Защото и за твоя отбор могат да се извадят доста факти и да се каже,че ако не беше Морати,щяхте да гледате ШЛ по телевизията. ;) ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Архив”