[center]Дочев води в ЦСКА играч на Волфсбург[/center]
Турчинът Махир Саглик наниза 15 гола за Падерборн този сезон
Новият треньор на ЦСКА Павел Дочев ще се опита да привлече в ЦСКА турския нападател Махир Саглик. Той е собственост на Волфсбург, но от края на август 2009 г. играе като преотстъпен в бившия отбор на Дочев Падерборн.
27-годишният футболист е голмайстор на втородивизионния тим с 15 попадения. Наемът му изтича на 30 юни и той трябва да се върне при Вълците. Новият треньор на клуба Стив Макларън обаче не възнамерява да разчита на него. Така той ще бъде поставен в трансферната листа или отново ще бъде преотстъпен. Целта на ЦСКА е именно такава - да го вземе под наем за един сезон, а после и за постоянно. Договорът на Саглик с Волфсбург изтича на 30 юни 2011 г.
Павел Дочев в момента е в Германия, където трябва да доизчисти договорните си отношения с Падерборн, които официално приключват в края на другия месец. Специалистът трябва да се завърне в Борисовата градина седмица преди старта на подготовката, който е насрочен за 14 юни. Той ще се опита да доведе със себе си поне двама футболисти. Възможно е един от тях да е именно Саглик. Турчинът е юноша на Падерборн и вече е бил под ръководството на Дочев.
http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5748_6.htm
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8vKL-9Aapbs&feature=related[/youtube][/center]
Трансфери!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
Re: Трансфери!!!
cska_90 написа:Вратари:
Абсолютно не ни трябват!!!Караджов си е перфектен, а и е млад!!Чавдаров за резерва -така,че не тука нещата не бива да се пипат!!!
Защита:
При бековете нещата са добре!!!В центъра ако се върне Валъо плюс още един по-опитен чужденец,ако не Стоянов може да мине да играе в центъра,но тогава трябва да купим ляв бек!!
Полузащита:
Определено трябва още класа!!!Манчев и Морозс може би няма да останат!!Задължително ни трябва деанзивен хлаф-само с Тошко няма да стане-ами ако се контузи,а и му трябва и партнъор!!!В по-предни позиций си имаме Марко и Галчев!!!По криалта Делев и Трифонов + Тонев-не е зле!!!За Гранден няма смисъл да коментирам-КЛАСА!!!
Нападение:
Тука ни трябват минимум двама човека!!
Не съм съгласна за вратарите предпочита титулюр да си е Здравко Чавдаров, резерва Иван Караджов. Бековете не са добре не разбирате ли че Коцето Стоянов не се чуства удобно в тази позиция затова нека да сложим друг като ляв. В центъра ще са или Коцето и Апата или Караславов и Апата.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
- TPAKTOP
- Контакти:
emi_loko_plovdiv_usa написа:cska_90 написа:Вратари:
Абсолютно не ни трябват!!!Караджов си е перфектен, а и е млад!!Чавдаров за резерва -така,че не тука нещата не бива да се пипат!!!
Защита:
При бековете нещата са добре!!!В центъра ако се върне Валъо плюс още един по-опитен чужденец,ако не Стоянов може да мине да играе в центъра,но тогава трябва да купим ляв бек!!
Полузащита:
Определено трябва още класа!!!Манчев и Морозс може би няма да останат!!Задължително ни трябва деанзивен хлаф-само с Тошко няма да стане-ами ако се контузи,а и му трябва и партнъор!!!В по-предни позиций си имаме Марко и Галчев!!!По криалта Делев и Трифонов + Тонев-не е зле!!!За Гранден няма смисъл да коментирам-КЛАСА!!!
Нападение:
Тука ни трябват минимум двама човека!!
Не съм съгласна за вратарите предпочита титулюр да си е Здравко Чавдаров, резерва Иван Караджов. Бековете не са добре не разбирате ли че Коцето Стоянов не се чуства удобно в тази позиция затова нека да сложим друг като ляв. В центъра ще са или Коцето и Апата или Караславов и Апата.
И аз не съм съгласен с теб! Играта на Чавдаров с нищо не ми е допаднала. Караджов според мен е много талантлив и вече като го няма ИИ се справя и с дициплината! Адмирация за което!!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
то Караджата е добър ,ама май е единствения вратар със страх да не го ударят с топката
Централният нападател Франк Льонинг е голямата трансферна цел на ЦСКА. Договорът на Франк с Падерборн изтича на 30 юни и той ще бъде свободен агент, а отдавна може да подпише с когото си иска.
Роденият на 28 август 1981 година Льонинг пристигна в Падерборн по настояването на Павел Дочев от Вердер Бремен и бе с основен принос за бързото завръщане на отбора във Втора Бундeслига 14 гола и още толкова аситенции. Германецът бе и активна част от извънредно успешият сезон във Втора Бундеслига в изминалия шампионат, в който Падерборн се класира пети.
Франк Льонинг е извънредно силен физически. Всок е 187 см и има състезателно тегло 84 кг. Притжава отлична линейна скорост и е абсолютно безкомпромисен в единоборствата.
Не звучи чак толкова зле май...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
paci_paci написа:то Караджата е добър ,ама май е единствения вратар със страх да не го ударят с топката
Доста е страхливо копелето. Иначе рефлекс има!
YA GUNNERS YA
- TPAKTOP
- Контакти:
crap написа:paci_paci написа:то Караджата е добър ,ама май е единствения вратар със страх да не го ударят с топката
Доста е страхливо копелето. Иначе рефлекс има!
Еее, то пук... Много добре знаете че всички имат някаква фобия на Ванката явно фобията му е топката

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Трябва да вземем Илиев отзаде, някой знае ли дали е преподписал с тоя румънския отбор? Другия който ни трябва е Камбуров, но явно ще иде у Левски... на тоя германец нещо не му вярвам.
YA GUNNERS YA
Старши треньорът на ЦСКА Павел Дочев говори подробно специално за Топспорт.бг относно селекцията на "червените", както и за това кои ще бъдат неговите помощници.
"В момента няма никаква паника или истерия около селекцията. Твърдо не искаме вече да изпадаме в омагьосан кръг, в който един треньор да взима накуп десет футболисти. После като дойде друг на негово място да взима още толкова и да се чуди как да смени старите. Желанието ми е да взема трима футболисти, които веднага ще трябва да започнат да играят като титуляри за ЦСКА.
Имам предвид и едно младо момче. Говорих с колегите от Падерборн. Те няма да го използват и затова аз искам да му дам шанс при нас. Става въпрос за бившия младежки национал Том Беатрам, който сега е на 23 години. Функцията му е на централен защитник, може да играе и като дефанзивен халф."съобщи Дочев.
Ето и профил за тоя юнак - http://www.fussballdaten.de/spieler/bertramtom/
Не съм много въодушевен. 90% от мачовете са му в регионалните лиги, въпреки, че е бил твърд титуляр. Дано преценката на Дочев е правилна.
"В момента няма никаква паника или истерия около селекцията. Твърдо не искаме вече да изпадаме в омагьосан кръг, в който един треньор да взима накуп десет футболисти. После като дойде друг на негово място да взима още толкова и да се чуди как да смени старите. Желанието ми е да взема трима футболисти, които веднага ще трябва да започнат да играят като титуляри за ЦСКА.
Имам предвид и едно младо момче. Говорих с колегите от Падерборн. Те няма да го използват и затова аз искам да му дам шанс при нас. Става въпрос за бившия младежки национал Том Беатрам, който сега е на 23 години. Функцията му е на централен защитник, може да играе и като дефанзивен халф."съобщи Дочев.
Ето и профил за тоя юнак - http://www.fussballdaten.de/spieler/bertramtom/
Не съм много въодушевен. 90% от мачовете са му в регионалните лиги, въпреки, че е бил твърд титуляр. Дано преценката на Дочев е правилна.
[center]I'll be the savior of you all
Владимир Петрович в ЦСКА?
Преди малко попаднах на шокиращата новина, че Владимир Петрович-Пижон преговаря с ЦСКА. Много странна и нелогична новина, при положение, че ЦСКА вече има нов треньор в лицето на Павел Дочев. На мен ми се струва, че Владимир Петрович си прави реклама на гърба на ЦСКА. Какво е вашето мнение, армейци? http://www.ring.bg/statija/agrupa/cska-pregovarya-s-bivshiya-trenor-na-crvena-zvezda.html