Трансфери!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Трансфери!!!

Мнениеот Гуу » 19 май 2010 08:42

[center]Дочев води в ЦСКА играч на Волфсбург[/center]

Турчинът Махир Саглик наниза 15 гола за Падерборн този сезон

Новият треньор на ЦСКА Павел Дочев ще се опита да привлече в ЦСКА турския нападател Махир Саглик. Той е собственост на Волфсбург, но от края на август 2009 г. играе като преотстъпен в бившия отбор на Дочев Падерборн.
27-годишният футболист е голмайстор на втородивизионния тим с 15 попадения. Наемът му изтича на 30 юни и той трябва да се върне при Вълците. Новият треньор на клуба Стив Макларън обаче не възнамерява да разчита на него. Така той ще бъде поставен в трансферната листа или отново ще бъде преотстъпен. Целта на ЦСКА е именно такава - да го вземе под наем за един сезон, а после и за постоянно. Договорът на Саглик с Волфсбург изтича на 30 юни 2011 г.
Павел Дочев в момента е в Германия, където трябва да доизчисти договорните си отношения с Падерборн, които официално приключват в края на другия месец. Специалистът трябва да се завърне в Борисовата градина седмица преди старта на подготовката, който е насрочен за 14 юни. Той ще се опита да доведе със себе си поне двама футболисти. Възможно е един от тях да е именно Саглик. Турчинът е юноша на Падерборн и вече е бил под ръководството на Дочев.

http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5748_6.htm

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8vKL-9Aapbs&feature=related[/youtube][/center]

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 20 май 2010 06:17

cska_90 написа:Вратари:
Абсолютно не ни трябват!!!Караджов си е перфектен, а и е млад!!Чавдаров за резерва -така,че не тука нещата не бива да се пипат!!!

Защита:
При бековете нещата са добре!!!В центъра ако се върне Валъо плюс още един по-опитен чужденец,ако не Стоянов може да мине да играе в центъра,но тогава трябва да купим ляв бек!!

Полузащита:
Определено трябва още класа!!!Манчев и Морозс може би няма да останат!!Задължително ни трябва деанзивен хлаф-само с Тошко няма да стане-ами ако се контузи,а и му трябва и партнъор!!!В по-предни позиций си имаме Марко и Галчев!!!По криалта Делев и Трифонов + Тонев-не е зле!!!За Гранден няма смисъл да коментирам-КЛАСА!!!

Нападение:
Тука ни трябват минимум двама човека!!

Не съм съгласна за вратарите предпочита титулюр да си е Здравко Чавдаров, резерва Иван Караджов. Бековете не са добре не разбирате ли че Коцето Стоянов не се чуства удобно в тази позиция затова нека да сложим друг като ляв. В центъра ще са или Коцето и Апата или Караславов и Апата.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 21 май 2010 18:00

emi_loko_plovdiv_usa написа:
cska_90 написа:Вратари:
Абсолютно не ни трябват!!!Караджов си е перфектен, а и е млад!!Чавдаров за резерва -така,че не тука нещата не бива да се пипат!!!

Защита:
При бековете нещата са добре!!!В центъра ако се върне Валъо плюс още един по-опитен чужденец,ако не Стоянов може да мине да играе в центъра,но тогава трябва да купим ляв бек!!

Полузащита:
Определено трябва още класа!!!Манчев и Морозс може би няма да останат!!Задължително ни трябва деанзивен хлаф-само с Тошко няма да стане-ами ако се контузи,а и му трябва и партнъор!!!В по-предни позиций си имаме Марко и Галчев!!!По криалта Делев и Трифонов + Тонев-не е зле!!!За Гранден няма смисъл да коментирам-КЛАСА!!!

Нападение:
Тука ни трябват минимум двама човека!!

Не съм съгласна за вратарите предпочита титулюр да си е Здравко Чавдаров, резерва Иван Караджов. Бековете не са добре не разбирате ли че Коцето Стоянов не се чуства удобно в тази позиция затова нека да сложим друг като ляв. В центъра ще са или Коцето и Апата или Караславов и Апата.

И аз не съм съгласен с теб! Играта на Чавдаров с нищо не ми е допаднала. Караджов според мен е много талантлив и вече като го няма ИИ се справя и с дициплината! Адмирация за което!!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

paci_paci
Контакти:

Мнениеот paci_paci » 22 май 2010 00:05

то Караджата е добър ,ама май е единствения вратар със страх да не го ударят с топката

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 май 2010 13:36

Централният нападател Франк Льонинг е голямата трансферна цел на ЦСКА. Договорът на Франк с Падерборн изтича на 30 юни и той ще бъде свободен агент, а отдавна може да подпише с когото си иска.

Роденият на 28 август 1981 година Льонинг пристигна в Падерборн по настояването на Павел Дочев от Вердер Бремен и бе с основен принос за бързото завръщане на отбора във Втора Бундeслига 14 гола и още толкова аситенции. Германецът бе и активна част от извънредно успешият сезон във Втора Бундеслига в изминалия шампионат, в който Падерборн се класира пети.

Франк Льонинг е извънредно силен физически. Всок е 187 см и има състезателно тегло 84 кг. Притжава отлична линейна скорост и е абсолютно безкомпромисен в единоборствата.

Не звучи чак толкова зле май...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 26 май 2010 16:18

paci_paci написа:то Караджата е добър ,ама май е единствения вратар със страх да не го ударят с топката

Доста е страхливо копелето. Иначе рефлекс има!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 27 май 2010 00:01

crap написа:
paci_paci написа:то Караджата е добър ,ама май е единствения вратар със страх да не го ударят с топката

Доста е страхливо копелето. Иначе рефлекс има!

Еее, то пук... Много добре знаете че всички имат някаква фобия на Ванката явно фобията му е топката :) иначе за трансферните цели аз лично искам да изградят една много здрава защита. ако имаме добра защита съм сигурен че ще сме много над сегашното ниво. Вальо Илиев си беше много корав но за жалост си му еб.. мамата. Ако искаш някой играч да е коректен с теб и ти трябва да си коректен с него.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 27 май 2010 09:58

Трябва да вземем Илиев отзаде, някой знае ли дали е преподписал с тоя румънския отбор? Другия който ни трябва е Камбуров, но явно ще иде у Левски... на тоя германец нещо не му вярвам.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 май 2010 16:46

Старши треньорът на ЦСКА Павел Дочев говори подробно специално за Топспорт.бг относно селекцията на "червените", както и за това кои ще бъдат неговите помощници.

"В момента няма никаква паника или истерия около селекцията. Твърдо не искаме вече да изпадаме в омагьосан кръг, в който един треньор да взима накуп десет футболисти. После като дойде друг на негово място да взима още толкова и да се чуди как да смени старите. Желанието ми е да взема трима футболисти, които веднага ще трябва да започнат да играят като титуляри за ЦСКА.

Имам предвид и едно младо момче. Говорих с колегите от Падерборн. Те няма да го използват и затова аз искам да му дам шанс при нас. Става въпрос за бившия младежки национал Том Беатрам, който сега е на 23 години. Функцията му е на централен защитник, може да играе и като дефанзивен халф."съобщи Дочев.

Ето и профил за тоя юнак - http://www.fussballdaten.de/spieler/bertramtom/
Не съм много въодушевен. 90% от мачовете са му в регионалните лиги, въпреки, че е бил твърд титуляр. Дано преценката на Дочев е правилна.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Hidiued
Контакти:

Владимир Петрович в ЦСКА?

Мнениеот Hidiued » 29 май 2010 19:21

Преди малко попаднах на шокиращата новина, че Владимир Петрович-Пижон преговаря с ЦСКА. Много странна и нелогична новина, при положение, че ЦСКА вече има нов треньор в лицето на Павел Дочев. На мен ми се струва, че Владимир Петрович си прави реклама на гърба на ЦСКА. Какво е вашето мнение, армейци? http://www.ring.bg/statija/agrupa/cska-pregovarya-s-bivshiya-trenor-na-crvena-zvezda.html

Върни се в “Архив”