Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Re: Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Мнениеот burnstz » 20 май 2010 00:14

Според мен белгииския отбор стоя по-добре от нас през по-голямата част от мача, за което свидетелства и факта, че Ники Михайлов беше най-добрия играч за България(евала за което, защото много хора включително и аз се съмняваха в качествата му, но днес тотално ме опроверга). Радващо е обаче, че се възползвахме от малкото чисти положения, които имаме и се вижда, че и без Бербатов атаката ни се справя добре, проблема си остава в защита.
1916'

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 20 май 2010 00:14

SHAKOMINATORA написа:Само аз ли не разбрах смисъла на двете ни смени в 90та минута?

Не си само ти.Това си е патент на Синоптика.Минев за две минути в Полша,сега Стенли(и то защото се контузи нещо),както и Иван Стоянов.Той има качества,използвай го сега за повече време.Защо го пускаш,само за две-три минути? :roll:
Само Черно море.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 20 май 2010 00:14

maximalniq написа:Да бяхме паднали с разгорм, категорично да бяха ни надиграли и да ни бяха били, но така да загубим... Просто... Много ме е яд !

И мен ме е много яд.
Загубихме злощастно.
:twisted:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Що е то дефанзивен халф!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот acmilan » 20 май 2010 00:15

zlatan написа:Когато се роди още един Стилян няма да губим в последните минути,още в 75мин Стенли беше вече свършил,но пак не допусна грешки,нооооооооооооооооооооо сам не става.Та когато отгатнем отговора на тази загадка БГ-ще има по-добър отбор.
Алтернативи поне три на пръв поглед-Гаджев,Т.Янчев,Борнусузов.Успех на Мъри и цялото спортно-техническо ръководство,защото няма време.

Владо Гаджев е човекът,според мен.Чавдар е време да спира с националния,просто няма смисъл,а Стенли е железен 8-)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 20 май 2010 00:16

Само невидях никой да похвали Ники Михайлов, или за него се говори само ако збърка нещо ? А 90% от тия дето плюят сега, щяха или да си мълчат или да пеят съвсем друга песен ако резултата си беше останал 0:1, както и си вървеше мача...

Жоро_32бс
Контакти:

Мнениеот Жоро_32бс » 20 май 2010 00:16

Gutev написа:
Жоро_32бс написа:Какво значи, играли сме супер? Та вие Евроспорт не гледате ли? Младежко европейско има, те ако ни грабнат, ще ни скрият топката, с всичките ни прехвалени синове и зетьове...хората се учат на футбол и тактика от деца, а не на 20 и няколко да учиш какво е зонова защита

Ти явно си от тия примитивни и жалки същества, които и да спечелим световното няма да са доволни, ако треньор е Мъри, а в отбора има повече левскари отколкото цесекари.
Аз съм бургазлия, и хич не ми пука дали в националния са цесекари или левскари, пич, а на всички тия момчета, дето тая вечер играха за националния, ще им препоръчам да гледат запис от световното в Америка, и по специално спринта на Балъков в 30 градусова жега, нещо, въртяно по всички телевизии тогава, и после да се замислят за коя страна играят. А за цесекари и левскари, все тая ми е, стига да да дават всичкоот себе си

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Що е то дефанзивен халф!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот niki87 » 20 май 2010 00:16

acmilan написа:
zlatan написа:Когато се роди още един Стилян няма да губим в последните минути,още в 75мин Стенли беше вече свършил,но пак не допусна грешки,нооооооооооооооооооооо сам не става.Та когато отгатнем отговора на тази загадка БГ-ще има по-добър отбор.
Алтернативи поне три на пръв поглед-Гаджев,Т.Янчев,Борнусузов.Успех на Мъри и цялото спортно-техническо ръководство,защото няма време.

Владо Гаджев е човекът,според мен.Чавдар е време да спира с националния,просто няма смисъл,а Стенли е железен 8-)

Aбсолютно подкрепям!Център халфове Гаджев и Стилиян ще бъде екстра :?

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 20 май 2010 00:17

burnstz написа:Според мен белгииския отбор стоя по-добре от нас през по-голямата част от мача, за което свидетелства и факта, че Ники Михайлов беше най-добрия играч за България(евала за което, защото много хора включително и аз се съмняваха в качествата му, но днес тотално ме опроверга). Радващо е обаче, че се възползвахме от малкото чисти положения, които имаме и се вижда, че и без Бербатов атаката ни се справя добре, проблема си остава в защита.

Каква атака бе друже , та ние нямахме едно свестно положение за гол ... :lol:

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 20 май 2010 00:17

garfild8 написа:
SHAKOMINATORA написа:Само аз ли не разбрах смисъла на двете ни смени в 90та минута?

Не си само ти.Това си е патент на Синоптика.Минев за две минути в Полша,сега Стенли(и то защото се контузи нещо),както и Иван Стоянов.Той има качества,използвай го сега за повече време.Защо го пускаш,само за две-три минути? :roll:

Щото умира от страх да не падне ама....

Потребителски аватар
alkoh0L
Контакти:

Мнениеот alkoh0L » 20 май 2010 00:18

И при 0:1 или 2:1 се видя че Янков,Миланов и Камбуров не стават,и че Ангелов не е за централен защитник
- Кога Гонзо ще играе в Англия?
- На сватбата на Бербатов!

Върни се в “Архив”