Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)
Според мен белгииския отбор стоя по-добре от нас през по-голямата част от мача, за което свидетелства и факта, че Ники Михайлов беше най-добрия играч за България(евала за което, защото много хора включително и аз се съмняваха в качествата му, но днес тотално ме опроверга). Радващо е обаче, че се възползвахме от малкото чисти положения, които имаме и се вижда, че и без Бербатов атаката ни се справя добре, проблема си остава в защита.
1916'
SHAKOMINATORA написа:Само аз ли не разбрах смисъла на двете ни смени в 90та минута?
Не си само ти.Това си е патент на Синоптика.Минев за две минути в Полша,сега Стенли(и то защото се контузи нещо),както и Иван Стоянов.Той има качества,използвай го сега за повече време.Защо го пускаш,само за две-три минути?

Само Черно море.
-
- Контакти:
maximalniq написа:Да бяхме паднали с разгорм, категорично да бяха ни надиграли и да ни бяха били, но така да загубим... Просто... Много ме е яд !
И мен ме е много яд.
Загубихме злощастно.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Re: Що е то дефанзивен халф!!!!!!!!!!!!!
zlatan написа:Когато се роди още един Стилян няма да губим в последните минути,още в 75мин Стенли беше вече свършил,но пак не допусна грешки,нооооооооооооооооооооо сам не става.Та когато отгатнем отговора на тази загадка БГ-ще има по-добър отбор.
Алтернативи поне три на пръв поглед-Гаджев,Т.Янчев,Борнусузов.Успех на Мъри и цялото спортно-техническо ръководство,защото няма време.
Владо Гаджев е човекът,според мен.Чавдар е време да спира с националния,просто няма смисъл,а Стенли е железен

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Само невидях никой да похвали Ники Михайлов, или за него се говори само ако збърка нещо ? А 90% от тия дето плюят сега, щяха или да си мълчат или да пеят съвсем друга песен ако резултата си беше останал 0:1, както и си вървеше мача...
Аз съм бургазлия, и хич не ми пука дали в националния са цесекари или левскари, пич, а на всички тия момчета, дето тая вечер играха за националния, ще им препоръчам да гледат запис от световното в Америка, и по специално спринта на Балъков в 30 градусова жега, нещо, въртяно по всички телевизии тогава, и после да се замислят за коя страна играят. А за цесекари и левскари, все тая ми е, стига да да дават всичкоот себе сиGutev написа:Жоро_32бс написа:Какво значи, играли сме супер? Та вие Евроспорт не гледате ли? Младежко европейско има, те ако ни грабнат, ще ни скрият топката, с всичките ни прехвалени синове и зетьове...хората се учат на футбол и тактика от деца, а не на 20 и няколко да учиш какво е зонова защита
Ти явно си от тия примитивни и жалки същества, които и да спечелим световното няма да са доволни, ако треньор е Мъри, а в отбора има повече левскари отколкото цесекари.
Re: Що е то дефанзивен халф!!!!!!!!!!!!!
acmilan написа:zlatan написа:Когато се роди още един Стилян няма да губим в последните минути,още в 75мин Стенли беше вече свършил,но пак не допусна грешки,нооооооооооооооооооооо сам не става.Та когато отгатнем отговора на тази загадка БГ-ще има по-добър отбор.
Алтернативи поне три на пръв поглед-Гаджев,Т.Янчев,Борнусузов.Успех на Мъри и цялото спортно-техническо ръководство,защото няма време.
Владо Гаджев е човекът,според мен.Чавдар е време да спира с националния,просто няма смисъл,а Стенли е железен
Aбсолютно подкрепям!Център халфове Гаджев и Стилиян ще бъде екстра

burnstz написа:Според мен белгииския отбор стоя по-добре от нас през по-голямата част от мача, за което свидетелства и факта, че Ники Михайлов беше най-добрия играч за България(евала за което, защото много хора включително и аз се съмняваха в качествата му, но днес тотално ме опроверга). Радващо е обаче, че се възползвахме от малкото чисти положения, които имаме и се вижда, че и без Бербатов атаката ни се справя добре, проблема си остава в защита.
Каква атака бе друже , та ние нямахме едно свестно положение за гол ...

garfild8 написа:SHAKOMINATORA написа:Само аз ли не разбрах смисъла на двете ни смени в 90та минута?
Не си само ти.Това си е патент на Синоптика.Минев за две минути в Полша,сега Стенли(и то защото се контузи нещо),както и Иван Стоянов.Той има качества,използвай го сега за повече време.Защо го пускаш,само за две-три минути?
Щото умира от страх да не падне ама....
И при 0:1 или 2:1 се видя че Янков,Миланов и Камбуров не стават,и че Ангелов не е за централен защитник
- Кога Гонзо ще играе в Англия?
- На сватбата на Бербатов!
- На сватбата на Бербатов!