От Арсенал до Касъмпаша

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vesodoc
Контакти:

Re: От Арсенал до Касъмпаша

Мнениеот vesodoc » 17 май 2010 23:16

Ей, нещо сте смесили алкохолите...Я се събудете!
Момчетата отиват да си практикуват професията в центъра на Истанбул, в един явно добре организиран отбор, на 40 минути със самолет от София. С европейски заплати и с перспективи. За всички, които си мислят, че в Истанбул бродят заптиета, като в комунистически, исторически филм, само да кажа, че Истанбул е най-европейският град на Балканите! Само ако изобщо се опитате да мислите, ще видите, че това е добра крачка за кариерата им.
Времената на бомбастичните трансфери от България на запад са отшумели!
Е, освен ако чичо Венци не удари всички в земята и си продаде МБоли в Ман Ютед.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 17 май 2010 23:21

500 000 евра както се споменава не е лоша цена. Може да имаме и някакъв процент от следващ трансфер.
А и най-важното... липсата на двамата и най-вече на Сърмов няма да се усети по никакъв начин.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 17 май 2010 23:58

UL_Blue написа:
Пич, престани да дрънкаш глупости, приятелски ти го казвам. Бг футболист, с участия в нац. отбор, участия в Европа, не струва 350х.е., а трябва да почва от 500х. Не ми казвай че първенства на Словения и Словакия са по силни, а продават за по големи суми. Просто сегашното ръков. на Левски е непрофесионално и некомпетентно!!!!!!!!!!!!
Ти по какво определяш цената на един футболист?
Хайде малко по-сериозно.
Цената на една стока е такава, за каквото може да бъде продадена (футболистите просто са артикул/стока).
Както някой пишат, Сърмов трябва да им платим да го вземат, а ти искаш някой да ти брой за него 500К и нагоре.
Нищо чудно основната сделка да е Хичо, а Сърмов да е бонус.

Снощи един приятел болен левскар ми споделя, ми за Хичо са дали 1 милион, а ние сме им дали и Сърмов бонус само да се отървем от него
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Помолихте да не говориш празни проказки!!! Дадохти пример, защо не струва един бг футболист, с визитка, 350х.евро. А това с болен левскар, болен еди къв си са ГЛУПОСТИ ти казах!!! Сигурно Лече миналата година като даваха 300х.евро са по прости от нас. Така ли? Цената им е поне по 500х. евра!!! Както и на всички футболисти играли в евротурнирите или в нац. отбор!!! Това е!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 май 2010 00:09

UL_Blue ако и шефовете на Левски разсъждават като теб, скоро трансферната политика на клуба си няма да оправите.
Изображение

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 18 май 2010 00:14

Сърмов не е слаб футболист, но тука стадото като заблее, че нищо не ства от него и "въри обеснявай че нямаш сестра"

Реално погледнато през целия сезон беше единствения ни дефанзивен халф. Като се върна Гаджев и играта му рязко се подобри и тва беше очевадно. За мен Сърмов, Гаджев, Тасевски бяха единствените ни играчи, които бяха сработени по между си и на техния гръб можеше да се гради някакъв състав. Изобщо Локо СФ ни скроиха много мръсенномер като ни пробутаха 3тото място :lol:

sandokan100
Контакти:

Мнениеот sandokan100 » 18 май 2010 00:35

Vailo написа: Изобщо Локо СФ ни скроиха много мръсенномер като ни пробутаха 3тото място :lol:

:-) :-) :-) :)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 18 май 2010 01:05

Нека им е зле на двамата с такъв стадион и в такъв квартал:
http://imagecache.soccerway.com/venues/600x450/1362.jpg
Чудя се, как ще се преведе името на отбора. "Kasim" означава "ноември", а "pasa" е титла в османската империя.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 18 май 2010 01:37

Защо ги забутаха там в никому неизвестен отбор във слабо първенство.Трябваше да ги продадат в силно първенство като немското ,където може да се развиват нататък,а те избрали парите .Не всичко е пари ,жалко за Ники Димитров,той има място в националния отбор дори,но сега в циганското първенство много трудно ще го вземат за национал.Сърмата вече си е национал,и вижте прави много грешки в средата на терена,за сметка на това Гаджев е безпогрешен ,искам и него в националния,за да очакваме успехи след време.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 май 2010 01:49

zap_lv написа:Защо ги забутаха там в никому неизвестен отбор във слабо първенство.Трябваше да ги продадат в силно първенство като немското ,където може да се развиват нататък,а те избрали парите .

Посочи един отбор в Бундеслигата, който има нужда от Сърмов и Хичо. Един искам, не повече.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 май 2010 02:00

Нека да пожелаем успех на момчетата - каквото можаха дадоха за отбора. Много ми е неприятно да чета мнения, че едва ли не се радват хората от тази продажба, понеже разбирате ли, те са издънките в отбора :evil: Успех и това е - да са живи и здрави - има хляб и в двамата, дано да успеят да се развият и докажат в чужбина :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”