Ей, нещо сте смесили алкохолите...Я се събудете!
Момчетата отиват да си практикуват професията в центъра на Истанбул, в един явно добре организиран отбор, на 40 минути със самолет от София. С европейски заплати и с перспективи. За всички, които си мислят, че в Истанбул бродят заптиета, като в комунистически, исторически филм, само да кажа, че Истанбул е най-европейският град на Балканите! Само ако изобщо се опитате да мислите, ще видите, че това е добра крачка за кариерата им.
Времената на бомбастичните трансфери от България на запад са отшумели!
Е, освен ако чичо Венци не удари всички в земята и си продаде МБоли в Ман Ютед.
От Арсенал до Касъмпаша
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: От Арсенал до Касъмпаша
500 000 евра както се споменава не е лоша цена. Може да имаме и някакъв процент от следващ трансфер.
А и най-важното... липсата на двамата и най-вече на Сърмов няма да се усети по никакъв начин.
А и най-важното... липсата на двамата и най-вече на Сърмов няма да се усети по никакъв начин.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
UL_Blue написа:
Пич, престани да дрънкаш глупости, приятелски ти го казвам. Бг футболист, с участия в нац. отбор, участия в Европа, не струва 350х.е., а трябва да почва от 500х. Не ми казвай че първенства на Словения и Словакия са по силни, а продават за по големи суми. Просто сегашното ръков. на Левски е непрофесионално и некомпетентно!!!!!!!!!!!!
Ти по какво определяш цената на един футболист?
Хайде малко по-сериозно.
Цената на една стока е такава, за каквото може да бъде продадена (футболистите просто са артикул/стока).
Както някой пишат, Сърмов трябва да им платим да го вземат, а ти искаш някой да ти брой за него 500К и нагоре.
Нищо чудно основната сделка да е Хичо, а Сърмов да е бонус.
Снощи един приятел болен левскар ми споделя, ми за Хичо са дали 1 милион, а ние сме им дали и Сърмов бонус само да се отървем от него
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Помолихте да не говориш празни проказки!!! Дадохти пример, защо не струва един бг футболист, с визитка, 350х.евро. А това с болен левскар, болен еди къв си са ГЛУПОСТИ ти казах!!! Сигурно Лече миналата година като даваха 300х.евро са по прости от нас. Така ли? Цената им е поне по 500х. евра!!! Както и на всички футболисти играли в евротурнирите или в нац. отбор!!! Това е!!!
Пич, престани да дрънкаш глупости, приятелски ти го казвам. Бг футболист, с участия в нац. отбор, участия в Европа, не струва 350х.е., а трябва да почва от 500х. Не ми казвай че първенства на Словения и Словакия са по силни, а продават за по големи суми. Просто сегашното ръков. на Левски е непрофесионално и некомпетентно!!!!!!!!!!!!
Ти по какво определяш цената на един футболист?
Хайде малко по-сериозно.
Цената на една стока е такава, за каквото може да бъде продадена (футболистите просто са артикул/стока).
Както някой пишат, Сърмов трябва да им платим да го вземат, а ти искаш някой да ти брой за него 500К и нагоре.
Нищо чудно основната сделка да е Хичо, а Сърмов да е бонус.
Снощи един приятел болен левскар ми споделя, ми за Хичо са дали 1 милион, а ние сме им дали и Сърмов бонус само да се отървем от него
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Помолихте да не говориш празни проказки!!! Дадохти пример, защо не струва един бг футболист, с визитка, 350х.евро. А това с болен левскар, болен еди къв си са ГЛУПОСТИ ти казах!!! Сигурно Лече миналата година като даваха 300х.евро са по прости от нас. Така ли? Цената им е поне по 500х. евра!!! Както и на всички футболисти играли в евротурнирите или в нац. отбор!!! Това е!!!
UL_Blue ако и шефовете на Левски разсъждават като теб, скоро трансферната политика на клуба си няма да оправите.

Сърмов не е слаб футболист, но тука стадото като заблее, че нищо не ства от него и "въри обеснявай че нямаш сестра"
Реално погледнато през целия сезон беше единствения ни дефанзивен халф. Като се върна Гаджев и играта му рязко се подобри и тва беше очевадно. За мен Сърмов, Гаджев, Тасевски бяха единствените ни играчи, които бяха сработени по между си и на техния гръб можеше да се гради някакъв състав. Изобщо Локо СФ ни скроиха много мръсенномер като ни пробутаха 3тото място
Реално погледнато през целия сезон беше единствения ни дефанзивен халф. Като се върна Гаджев и играта му рязко се подобри и тва беше очевадно. За мен Сърмов, Гаджев, Тасевски бяха единствените ни играчи, които бяха сработени по между си и на техния гръб можеше да се гради някакъв състав. Изобщо Локо СФ ни скроиха много мръсенномер като ни пробутаха 3тото място

-
- Контакти:
Vailo написа: Изобщо Локо СФ ни скроиха много мръсенномер като ни пробутаха 3тото място

Нека им е зле на двамата с такъв стадион и в такъв квартал:
http://imagecache.soccerway.com/venues/600x450/1362.jpg
Чудя се, как ще се преведе името на отбора. "Kasim" означава "ноември", а "pasa" е титла в османската империя.
http://imagecache.soccerway.com/venues/600x450/1362.jpg
Чудя се, как ще се преведе името на отбора. "Kasim" означава "ноември", а "pasa" е титла в османската империя.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Защо ги забутаха там в никому неизвестен отбор във слабо първенство.Трябваше да ги продадат в силно първенство като немското ,където може да се развиват нататък,а те избрали парите .Не всичко е пари ,жалко за Ники Димитров,той има място в националния отбор дори,но сега в циганското първенство много трудно ще го вземат за национал.Сърмата вече си е национал,и вижте прави много грешки в средата на терена,за сметка на това Гаджев е безпогрешен ,искам и него в националния,за да очакваме успехи след време.
zap_lv написа:Защо ги забутаха там в никому неизвестен отбор във слабо първенство.Трябваше да ги продадат в силно първенство като немското ,където може да се развиват нататък,а те избрали парите .
Посочи един отбор в Бундеслигата, който има нужда от Сърмов и Хичо. Един искам, не повече.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Нека да пожелаем успех на момчетата - каквото можаха дадоха за отбора. Много ми е неприятно да чета мнения, че едва ли не се радват хората от тази продажба, понеже разбирате ли, те са издънките в отбора
Успех и това е - да са живи и здрави - има хляб и в двамата, дано да успеят да се развият и докажат в чужбина 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс