За Димитър Бербатов и Димитър Иванков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

RedDream
Контакти:

Re: За Димитър и Димитър

Мнениеот RedDream » 18 май 2010 00:19

Viktor4o_Rs написа:Поздравления за автора , много ми хареса :) А вие , които си знаете само , че който критикува Берба е глупак , нещастник , завистлив комплексар и т.н. - то си го пише ама кой да го прочете , говори се за чисто човешките , морални и нравствени качества , не за футболните такива на Димитър и Димитър . Единият превъзхожда многократно другият като футболна класа , но отстъпва също толкова на другия по мъжкарство , морал , родолюбие , сами ви оставям да прецените кой кой е.
За финал преди и аз да бъда обруган от феновете на Берба и в частност феновете на ЦСКА , задавам ви един въпрос , защо никой не критикува и не обявява за лигльо един Мартин Петров ? Марто също многократно отстъпва на Бербатов като футболна класа , но и многократно го превъзхожда по дух,себераздаване , хъс и спортна злоба ;)
Иначе предлагам да се въведе нова религия - Бербоизъм , щом за вас той е по-важен от националния отбор , от България и от всичко останало :mrgreen:

Ми аз като гледам повечето дето го критикуват са пълни глупаци и ти не правиш изключение. Какви чисто човешки качества ми засягаш бе друже? Бербатов е по-интелигентен , разбран и уравновесен от почти всички български футболяги. В Юнайтед не чух да се оплаква тази година въпреки че прекара сезона на пейката. Не се сещам да се е оплаквал като беше в Тотнъм и Леверкузен също. Няма да му коментира изявите с ЦСКА , защото тогава си беше още момче. Изпускал си е нервите след някои мачове на националния и е изказвал непремислени коментари отдаден на емоцийте и какво от това? Незнаех , че до Юнатед се стигало без мъжкарство ( :lol: ). Незнаех , че да имаш чуждестранните възгледи върху живота и футбола се счита за стъпка назад от родината ти :lol: А това за морала въобще няма да го коментирам тъй като ти май незнаеш какво означава тази думичка.
Бербатов си има стил на игра и точно с този стил на игра бе най-полезният футболист на Юнайтед през първата си година - говоря за целия му сбор от полезни действия.

viroglav
Контакти:

Re: За Димитър Бербатов и Димитър Иванков

Мнениеот viroglav » 18 май 2010 00:24

Parmalat написа:Браво на автора подкрепям го във всичко ,което е написал.За мен Димитър Иванков е националист!Това да развееш българския флаг е уникално.Нито един от другите футболисти на Бурсаспор не развя флаг на своята държава,а в състава на "крокодилите" има чех,сърбин,аржентинци,австриец...!Евала Иванков голям си!Някой каза че не можеш да сравняваш Димитър Иванков и Бербатов за което съм сългасен единия има ГОЛЯМО сърце,а другия ...
сметка в Шерйцария!

Не , единия играе в родината на футбола , а другия в родината на Касъмпаша и Бурсаспор - има разлика нали ... :lol:

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 18 май 2010 00:25

Veso1913 написа:Браво на автора.Добре написано,добър изказ,от сърце.Само не можах да разбера защо.Какво общо има пишещия с Бербатов и Иванков.Е,виждам нещо общо.Навярно е свързано със едни такива сини екипи.Или греша?Отново противопоставяне по оста ЦСКА-Левски,но поставена на една друга плоскост,с цел да се завоалира крещящата левскарщина на автора.Като е такъв родлюбец и мъжкар Митко Иванков,защо се отказа в златната за един вратар възраст?Защо реши че трябва да отдаде най-гобрите си години на Турция,а не на България?Не искам да правя паралел между двамата.Всеки си има причини д го направи.Защо не се вдигна този вой по медиите когато Иванков обяви че се отказва?Защо отново за единия има медиен комфорт,а дугия е отново оплют?Ще ви отговоря защо според мен.Единия е супер звезда от световна величина.Дори и да е подсъзнателно,сините журналя го усещат и правят разликата между расов кон и азиатско магаре.И надават вой,защото знаят че няма кой да го замени.Защото не може да се замени незаменимото.А сега малко въпроси лично към автора.Защо реши че точно ти си човека,който трябва да направи паралел между две несравними неща.Защо реши,че точно ти трябва да си съдника на тези двама различни като огъня и водата футболисти?Не авторе.Аз няма да те псувам,защото съм достатъчно възпитан за да го направя.Уважавам правото ти на мнение.Но се замисли защо го правиш.Какво целиш?Каква е ползата от написаното?Ако си отговориш на тези въпроси,ще хвърлиш темата в кошчето и ще се извиниш на човека когото не познаваш,но когото се опитваш да оплюеш.Сигурен съм,че не си направил и една милионна част от това което прави Бербатов за децата.Когато,или ако някога започнеш да помагаш както го прави той,може и да си позволиш да го коментираш.А дотогава просто замълчи!

По принцип бях решил темата ми да я оставя без коментари. Да не отговарям на никой от вас, просто сте свободни да си напишете мненията. Но пък нещичко ме жегна в твоите думи за това викам си чакай да ти напиша няколко реда. Ей така от уважение. Та директно към въпросите ти:
1. "Какво общо има пишещия с Бербатов и Иванков." - Българин съм, фен съм на футбола. Фен съм на националния отбор по футбол. Фен съм на Юнайтед. Имам футболен отбор в България. Мисля достатъчно отговори ти дадох. СЪГЛАСЕН?
2. "Навярно е свързано със едни такива сини екипи.Или греша?Отново противопоставяне по оста ЦСКА-Левски" - не приятелю бъркаш. Как да ти го кажа по просто освен така - АЗ МРАЗЯ ПФК ЛЕВСКИ! Мразя ги като отбор, мразя ги като организация. Мразя ги като всичко. НО - УВАЖАВАМ ГОНЗО защото е МЪЖКАР! УВАЖАВАМ ИВАНКОВ защото е МЪЖКАР. Дори бих отишъл по далече.. АЗ СЪМ ОТ ЦСКА приятелю. ДА. Колкото и да не ти се вярва, ЦСКА-Р съм. И не критикувам Бербатов че бил ритнал на криво една топка и сме били паднали от Левски и от МТК. И незнам си какво още. Всеки пропуска. Част е от играта просто... СЪГЛАСЕН?
3. "Защо реши че точно ти си човека,който трябва да направи паралел между две несравними неща.Защо реши,че точно ти трябва да си съдника на тези двама различни като огъня и водата футболисти?" - защото както "преуспелия" и до краен предел самозабравил се изкуфял наркоман Слави Трифонов има право да пуска декларации така и аз имам право на мнение. СЪГЛАСЕН?
4. "Сигурен съм,че не си направил и една милионна част от това което прави Бербатов за децата.Когато,или ако някога започнеш да помагаш както го прави той,може и да си позволиш да го коментираш" - може ли да ти отговоря с въпрос тука? Ако имаш 1.000.000 и дадеш 10.000 за деца и ако имаш 100 лева и дадеш 50 за деца, КОЙ ОТ ДВАМАТА Е НАПРАВИЛ ПОВЕЧЕ ЗА ДЕЦАТА В КРАЙНА СМЕТКА? Мисля сам можеш да си отговориш.
Лека вечер от мен и благодаря ти за изразеното мнение по темата.

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Мнениеот tony1977 » 18 май 2010 00:26

Евала на автора! Много добро мнение!
Лично аз много се изкефих на титлата на Бурса и на радостта на Митко Иванков!
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 18 май 2010 00:31

Браво на автора,страхоте коментар-подкрепям напълно :)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 май 2010 00:33

Не ми се спори с червените фенове , за пореден път доказвате , че щом е минал през ЦСКА , значи има индулгенция за всичко - да не се раздава , да се лигави по време на контроли , да казва ще ВИ оправя футбола , да не назовава истинските причини за оттеглянето си . И за пореден път казвам , аз харесвам играта на Бербо , наслаждавам се на пасовете и финтовете му и затова ме боли и ме е яд , когато той не се е раздавал на 100 % и не се е проявявал като лидер , който да поведе отбора , боли ме , когато не е отбелязал нито един решителен гол на силен отбор , откакто вкара в Загреб . Сложете си ръка на сърцето и кажете , че не сте се ядосвали на негови мачове с националния отбор , каквото и да говорим той не става за лидер , а в Ман Юнайтед може и да идеш , но да се задържиш е трудна работа , играчи като Хуан Верон и Клеберсон не успяха , пожелавам на Митко да успее , защото въпреки всичко не го мразя , но и не съжалявам чак толкова , че се махна .
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 18 май 2010 00:40

Мен са ми много интересни феновете на ЦСКА-едно време го гонеха из Борисовата да го бият,сега му се кланят и не дават лоша дума да се каже за него,но явно наглостта и лицемерието им е заложено генетично :roll:

LSFCLSFC
Контакти:

Мнениеот LSFCLSFC » 18 май 2010 00:41

viroglav написа:През цялата си кариера Бербо не е направил нещо , от което може да се срамува ... Нападките срещу него са за това , че е произлязъл за големия футбол от ЦСКА. Журналистите са с явни пролевскарски виждания , а много от тях си го и признават - Т.Русев , В.Грънчаров , Б.Касабов и т.н. ... Това е в основата на антибербовщината и няма смисъл да им се сърдим на тези празноглавци. Те си мислят , че по този начин привличат внимание ... Е , лично аз не съм кликвал и върху 1% от линковете към антистатиите за Бербо. Но сигурно има една синя част от читателите , която по този начин , четейки гнусните нападки си прави душевни чикии. Та нали техните любимци никога не са играли на такова ниво , на каквото са играли тръгналите за големия футбол от ЦСКА българи. Сега се провъзнасят по Д. Иванков , но съм сигурен че не са му изгледали и един мач от турското първенство ... Ето това е фенщината. Цяла година ПФК Левски не изигра нито един истински мач , но това не им пречи на тези сини фенове. Те не са фенове на ПФК Левски , те са просто анти - ЦСКА ... Слушам някакви коментари , че до края не се знаело дали ПФК Левски щял тази година да играе в ЕКТ , а това беше повече от ясно още от мача им срещу Миньор и дузпата срещу Пепеляшко. Още със смяната на съдийската комисия беше ясно , че всичко ще е подчинено на идеята ПФК Левски в ЕКТ ... Манталитета на сините е да печелят по втория начин , както стана междувпрочем и през тази година ... Манталитета на червените е манталитета на победителя в честна игра. Затова и в ЦСКА имат много повече успехи , отколкото в ПФК Левски ...

Заради честната ви игра ли бойкотирахте мача в Мездра?!? Заради розовото ви положение ли не получихте лиценз преди 2 години? Заради "синьото" БФС ли не бяхте изхвърлени във "В" група , както би трябвало да бъде?!? Говориш за дузпи , но нищо не каза за дузпата ви срещу Славия , защо? Подминаваш и най - известните дузпи в България - "Велизарките" и "нагъзи го Гаргорова". Къде по света си виждал да се отменя автогол , заради сблъскване на вратар и защитник?!?Преди да говориш идиотщини , помисли поне 2 , 3 часа!
Последна промяна от LSFCLSFC на 18 май 2010 00:42, променено общо 1 път.

RedDream
Контакти:

Мнениеот RedDream » 18 май 2010 00:41

Някой да преброи колко от мненията против Берба са от сини малоумници , че да направим заключението колко са трагични тея от четата на Гонзьо. И после само ще четем "ама чакай бе аз не го мразя защото съм от Левски" ...

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 18 май 2010 00:42

football.total , дай да се разбереме ... 1 - Иванков също е милионер и има доста повече от 100 лева , но не е направил абсолютно нищо за тези деца , които ти визираш. Това , че Бербо дава , го прави голям. Той парите не си ги е получил даром. 2 - ти не си от ЦСКА , залагам си десния чорап ... 3 - Говориш за морала на двама души , с които никога не си общувал. Единия бил по от другия. И защо питам те аз ? Дай факти , доказателства. Нещо незаконно ли е извършил Димитър Бербатов с това , че играе в Манчестър Юн. 4 - Бил си фен на Манчестър Юн. ?... Не , ти не си нито фен на ЦСКА , нито на Манчестър Юн. , нито на който и да е било отбор. Ти дори не обичаш футбола ... Ето , виждаш ли колко е лесно да се твърдят неща , които за теб лично може и да не са истина , но за хората , които ще прочетат поуста ми ще са с 1 % по - вероятни , отколкото споделените от теб с главни букви при това откровения. ;)

Върни се в “Футбол - Свят”