Veso1913 написа:Браво на автора.Добре написано,добър изказ,от сърце.Само не можах да разбера защо.Какво общо има пишещия с Бербатов и Иванков.Е,виждам нещо общо.Навярно е свързано със едни такива сини екипи.Или греша?Отново противопоставяне по оста ЦСКА-Левски,но поставена на една друга плоскост,с цел да се завоалира крещящата левскарщина на автора.Като е такъв родлюбец и мъжкар Митко Иванков,защо се отказа в златната за един вратар възраст?Защо реши че трябва да отдаде най-гобрите си години на Турция,а не на България?Не искам да правя паралел между двамата.Всеки си има причини д го направи.Защо не се вдигна този вой по медиите когато Иванков обяви че се отказва?Защо отново за единия има медиен комфорт,а дугия е отново оплют?Ще ви отговоря защо според мен.Единия е супер звезда от световна величина.Дори и да е подсъзнателно,сините журналя го усещат и правят разликата между расов кон и азиатско магаре.И надават вой,защото знаят че няма кой да го замени.Защото не може да се замени незаменимото.А сега малко въпроси лично към автора.Защо реши че точно ти си човека,който трябва да направи паралел между две несравними неща.Защо реши,че точно ти трябва да си съдника на тези двама различни като огъня и водата футболисти?Не авторе.Аз няма да те псувам,защото съм достатъчно възпитан за да го направя.Уважавам правото ти на мнение.Но се замисли защо го правиш.Какво целиш?Каква е ползата от написаното?Ако си отговориш на тези въпроси,ще хвърлиш темата в кошчето и ще се извиниш на човека когото не познаваш,но когото се опитваш да оплюеш.Сигурен съм,че не си направил и една милионна част от това което прави Бербатов за децата.Когато,или ако някога започнеш да помагаш както го прави той,може и да си позволиш да го коментираш.А дотогава просто замълчи!
По принцип бях решил темата ми да я оставя без коментари. Да не отговарям на никой от вас, просто сте свободни да си напишете мненията. Но пък нещичко ме жегна в твоите думи за това викам си чакай да ти напиша няколко реда. Ей така от уважение. Та директно към въпросите ти:
1. "Какво общо има пишещия с Бербатов и Иванков." - Българин съм, фен съм на футбола. Фен съм на националния отбор по футбол. Фен съм на Юнайтед. Имам футболен отбор в България. Мисля достатъчно отговори ти дадох. СЪГЛАСЕН?
2. "Навярно е свързано със едни такива сини екипи.Или греша?Отново противопоставяне по оста ЦСКА-Левски" - не приятелю бъркаш. Как да ти го кажа по просто освен така - АЗ МРАЗЯ ПФК ЛЕВСКИ! Мразя ги като отбор, мразя ги като организация. Мразя ги като всичко. НО - УВАЖАВАМ ГОНЗО защото е МЪЖКАР! УВАЖАВАМ ИВАНКОВ защото е МЪЖКАР. Дори бих отишъл по далече.. АЗ СЪМ ОТ ЦСКА приятелю. ДА. Колкото и да не ти се вярва, ЦСКА-Р съм. И не критикувам Бербатов че бил ритнал на криво една топка и сме били паднали от Левски и от МТК. И незнам си какво още. Всеки пропуска. Част е от играта просто... СЪГЛАСЕН?
3. "Защо реши че точно ти си човека,който трябва да направи паралел между две несравними неща.Защо реши,че точно ти трябва да си съдника на тези двама различни като огъня и водата футболисти?" - защото както "преуспелия" и до краен предел самозабравил се изкуфял наркоман Слави Трифонов има право да пуска декларации така и аз имам право на мнение. СЪГЛАСЕН?
4. "Сигурен съм,че не си направил и една милионна част от това което прави Бербатов за децата.Когато,или ако някога започнеш да помагаш както го прави той,може и да си позволиш да го коментираш" - може ли да ти отговоря с въпрос тука? Ако имаш 1.000.000 и дадеш 10.000 за деца и ако имаш 100 лева и дадеш 50 за деца, КОЙ ОТ ДВАМАТА Е НАПРАВИЛ ПОВЕЧЕ ЗА ДЕЦАТА В КРАЙНА СМЕТКА? Мисля сам можеш да си отговориш.
Лека вечер от мен и благодаря ти за изразеното мнение по темата.