НЯМА МОЕ, НЯМА ТВОЕ - ТОВА ЛИ Е БЕРОЕ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Re: НЯМА МОЕ, НЯМА ТВОЕ - ТОВА ЛИ Е БЕРОЕ?

Мнениеот Flash1912 » 17 май 2010 13:49

Берое_зара написа:Това което става е, че местния бизнес не желае да се обвързва с отбора, който е най-посещаван за този сезон. И ако за някой Стара Загора е село, нека напомним, че тук се прави Загорка, Ариана, Хайнекен, виното на Домей Менада, КЕН, Кенар, Градус-и това са най-известните марки. При нас е най-големия бизнес парк, на второ място сме по заплати след софия, нека не пропускам и ТЕЦ-овете...
Просто няма никакъв стимул за инвестиция във футбола. В белите държави има данъчни облекчения за желаещите да се замесват с подобен сорт инвестиции...

Реално твоето мнение е най-големият проблем на старозагорци, а и на доста българи. "най-известните марки", "най-големия бизнес парк", "второ място по заплати след софия". Общо взето всичко опира до мерене на пишки и съм забелязал у доста старозагорци една гордост и желание за изтъкване, а реално не всичко това има покритие. Защото бизнеспарка може да е голям, но другите градове имат по няколко и то все пълни. За второто място след софия по заплати няма да коментирам, класацията е съвсем различна, не знам кой ви ги пропагандира тия цифри и кой има изгода от това да се залъгвате. В ТЕЦ-овете освен да експлоатират хора друго не съм чул. От няколко години слушам как Стара Загора е най-проспериращия град, а имам доста познати дошли да работят в Пловдив. Стара Загора не е село, но определено не е Бевърли Хилс.

Мисълта ми е, че проблемите почват от там, че начинът на мислене е "ние сме най-големите, пък не става, защо?". А начинът на мислене трябва да е "как да станем най-големите без да ни пука за другите?". Тоя проблем го имахме и ние в Ботев, все нещо не се получаваше, все друг ни беше виновен и накрая като си взехме нещата в наши ръце, почнаха да се нареждат лека полека, защото сега знаем, че всичко си зависи от нас.

ПП: Още нереални цифри. Щели да продават футболисти за 500 000 евро.. айде стига моля ви се. Гледайте реално на нещата. А и кой ще отпусне кредит на фирма без доходи ?

kobrata
Контакти:

Мнениеот kobrata » 17 май 2010 13:56

Наистина е жалко ,че един от представителите ни в Европа ,няма солидна финансова подкрепа,независимо че е с най-посещавани мачове този сезон.Жалкото е че в Стара Загора всички обичат Берое ,но никой от този заможен град не си помръдва пръстта да му помогне.Най- интересното е че Берое ще стартира от плейофния кръг на Лига Европа ,тоест трябва да отстрани само един съперник по пътя към групите.Тъй като Берое от много време не е участвал в евротурнирите се очаква доста силен отбор ,а тази година има много-Ливърпул ,Ювентус ,Атлетико ,Галатасарай ,Лил и прочие.Единствено съжелявам ,че мачовете няма да се провеждат на стадион под Аязмото и с което идва въпросът защо стадионът на Берое не може да получи лиценз , а кривата нива на Дерик Сити може ?

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 17 май 2010 14:46

То в Берое кога е имало много пари? Ние сме свикнали да даваме шанс на отритнати футболисти, които да си върнат кариерите при нас, а после да се махнат заради безпаричието. Винаги е било така. Берое е дух, Берое е любов, Берое е себеотрицание заради публиката, Берое винаги я е карал на мускули, преебавали са ни нееднократно, но пак сме се вдигали. Берое, това сме ние- неговата публика. Сега имахме надежди, че след изстраданата първа купа на България и участието в Европа, някой паралия ще се сети за нас и ще направи отбора по-богат, но не би. Какво да се прави, явно това ни е писано, продължаваме нататък по старата схема, Берое ще го има и дано пак ни зарадва с подобен успех като тази година.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 17 май 2010 14:52

Ето затова трябва, за да няма такива мелодрами за вбъдеще, елитната ни група да се направи от 10 сериозни отбори, отговарящи на всички показатели за професионални отбори. Финансови гаранции, изплатени задължения, стадиони и т.н.
А "Б" и "В" групите, ако искат да ги правят полупрофесионални или аматьорски.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 17 май 2010 15:47

Нека да изтърпим до Сряда и тогава можем оканчателно да говорим накъде ще се запъти БЕРОЕ.

bogdanov64
Контакти:

Мнениеот bogdanov64 » 17 май 2010 16:08

Flash1912 написа:
Берое_зара написа:Това което става е, че местния бизнес не желае да се обвързва с отбора, който е най-посещаван за този сезон. И ако за някой Стара Загора е село, нека напомним, че тук се прави Загорка, Ариана, Хайнекен, виното на Домей Менада, КЕН, Кенар, Градус-и това са най-известните марки. При нас е най-големия бизнес парк, на второ място сме по заплати след софия, нека не пропускам и ТЕЦ-овете...
Просто няма никакъв стимул за инвестиция във футбола. В белите държави има данъчни облекчения за желаещите да се замесват с подобен сорт инвестиции...

Реално твоето мнение е най-големият проблем на старозагорци, а и на доста българи. "най-известните марки", "най-големия бизнес парк", "второ място по заплати след софия". Общо взето всичко опира до мерене на пишки и съм забелязал у доста старозагорци една гордост и желание за изтъкване, а реално не всичко това има покритие. Защото бизнеспарка може да е голям, но другите градове имат по няколко и то все пълни. За второто място след софия по заплати няма да коментирам, класацията е съвсем различна, не знам кой ви ги пропагандира тия цифри и кой има изгода от това да се залъгвате. В ТЕЦ-овете освен да експлоатират хора друго не съм чул. От няколко години слушам как Стара Загора е най-проспериращия град, а имам доста познати дошли да работят в Пловдив. Стара Загора не е село, но определено не е Бевърли Хилс.

Мисълта ми е, че проблемите почват от там, че начинът на мислене е "ние сме най-големите, пък не става, защо?". А начинът на мислене трябва да е "как да станем най-големите без да ни пука за другите?". Тоя проблем го имахме и ние в Ботев, все нещо не се получаваше, все друг ни беше виновен и накрая като си взехме нещата в наши ръце, почнаха да се нареждат лека полека, защото сега знаем, че всичко си зависи от нас.

ПП: Още нереални цифри. Щели да продават футболисти за 500 000 евро.. айде стига моля ви се. Гледайте реално на нещата. А и кой ще отпусне кредит на фирма без доходи ?

Ами, нашия, той само Иво Иванов струва толкова.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 17 май 2010 16:27

Изобщо недейте да се лъжете. Финансирането на един български клуб не е чак толкова сложна работа, нито изисква кой знае колко големи пари. особено отбор като Берое в момента. Клубът ще има много сериозни приходи още тази есен - продажби на билети за мача от евротурнирите, тв-права от българското първенство (които не са малко), премия от УЕФА, тв-права от УЕФА. Ако се падне Щутгарт или Ливърпул в предварителния кръг на УЕФА, доходите само от излъчването на мача няма да са по-малко от 1 милион евро. През 2006-а година, когато Левски игра с Шалке, Баждеков ходеше нахилен от кеф, защото само от тв-правата за този мач, Левски взе повече пари, отколкото от всички мачове в групата на УЕФА взети заедно преди това. Направете една проста сметка - какви пари се дават в Берое за заплати и колко ще вземе клубът следващите месеци?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

beroe1986
Контакти:

Мнениеот beroe1986 » 17 май 2010 17:50

Чудеса трудно стават. Дано има някаква положителна развръзка с финансирането. Така ще стане-ако няма попълнения

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 17 май 2010 17:57

Бъдещето на Берое. Треньора в Ловеч и 4 - 5 играчи сбогом. Живуркане една година в " А " група, а намалят ли групата - ЧАО Берое. Това е бъдещето. И стига сте говорили че играете нещо .Вижте си класирането.

beroe1986
Контакти:

Мнениеот beroe1986 » 17 май 2010 18:08

С 12-13 футболисти(добре, че нямаше контузии). Имаше цел -ПОСТИГНАТА Е!
ГРАНДОВЕТЕ КАКВО ИГРАХА СЪС СКЪПИТЕ СИ ФУТБОЛИСТИ?.....
Нашата криза беше в края на сезона
ТОЛКОВА
ВСИЧКИ ВОДЕЩИ ОТБОРИ БЕЗ СЛАВИЯ ПОБЕДИХМЕ!!!!!!!!!!!!

Върни се в “Берое”