Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот cska_90 » 12 май 2010 18:50

kartago написа:
cska_90 написа:За всичко съм съгласен-само Петъо за ирониятата ти за интернета не мога и няма как да се съглася!!!Извинявам се(казах го и на Коцето преди време),но вие си имате лични доходи и може да не е проблем, но за нас не е толкова лесно -ей така да даваме по 30 лв!!Да може и да е смешна сума и признавам,че е така-но това е реалността!!Не винаги ги имам-все пак съм на издръжка на нашите!! ;) ;) ;) Така,че пак казвам ирониятата ти в случая не е уместна!! ;)

За което се извинявам! Просто пак бях под пара, че се обяснявах с един твърдоглав потребител на ЛС ( не Жоро!). Бил съм студент, знам за какво става въпрос, работил съм също за да си докарвам доходи! Тогава за първи път разбрах, че не винаги когато хобито ти стане професия е толкова хубаво ( свирих в ресторанти). Казах го във връзка, че и аз не съм виновен, че успявам да си платя нета и абсолютно ти влизам в положение, и дума няма да кажа, ако има поне малко уважение, че през времето, което те няма, ние ти вършим работата! А вие използвахте едно недоразумение да ми наскачате и да ме обвините даже и за вулкана в Исландия! Това имах в предвид!

Аз лично във въпросния случай ако си спомняш не взех страна!! ;) ;) ;) Иначе-аз мисля,че като цяло точно аз имам най-малко противоречия с вас и по мои наблюдения бих казал,че дори нашия подфорум е най-спокоен!!Лично аз нямам ЛС от сигурно 2 месеца от недоволен потрбител-а тука чета з анякакви 18 и тем подобни!!!Мисля,че се разбираме доста добре!Винаги съм предупреждавал ако ме няма и съм ви бладодарил за помощта!! ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 май 2010 01:47

cska_90 написа:
kartago написа:
cska_90 написа:За всичко съм съгласен-само Петъо за ирониятата ти за интернета не мога и няма как да се съглася!!!Извинявам се(казах го и на Коцето преди време),но вие си имате лични доходи и може да не е проблем, но за нас не е толкова лесно -ей така да даваме по 30 лв!!Да може и да е смешна сума и признавам,че е така-но това е реалността!!Не винаги ги имам-все пак съм на издръжка на нашите!! ;) ;) ;) Така,че пак казвам ирониятата ти в случая не е уместна!! ;)

За което се извинявам! Просто пак бях под пара, че се обяснявах с един твърдоглав потребител на ЛС ( не Жоро!). Бил съм студент, знам за какво става въпрос, работил съм също за да си докарвам доходи! Тогава за първи път разбрах, че не винаги когато хобито ти стане професия е толкова хубаво ( свирих в ресторанти). Казах го във връзка, че и аз не съм виновен, че успявам да си платя нета и абсолютно ти влизам в положение, и дума няма да кажа, ако има поне малко уважение, че през времето, което те няма, ние ти вършим работата! А вие използвахте едно недоразумение да ми наскачате и да ме обвините даже и за вулкана в Исландия! Това имах в предвид!

Аз лично във въпросния случай ако си спомняш не взех страна!! ;) ;) ;) Иначе-аз мисля,че като цяло точно аз имам най-малко противоречия с вас и по мои наблюдения бих казал,че дори нашия подфорум е най-спокоен!!Лично аз нямам ЛС от сигурно 2 месеца от недоволен потрбител-а тука чета з анякакви 18 и тем подобни!!!Мисля,че се разбираме доста добре!Винаги съм предупреждавал ако ме няма и съм ви бладодарил за помощта!! ;) ;)

Димич, ти просто метани трябва да правиш на Мартин ( Каспер ), защото още преди ти да дойдеш той го направи така вашия форум! А, и когато те няма, той изведнъж се преоблича в "Модератор ЦСКА"! Ние също помагаме доколкото можем! Ти си много готин пич, не искаме да те губим, но фактите са такива! Прочети назад, кой те предложи, кой те одобри! Ти имаш желязно рамо, така че, не се жалвай! При вас просто всичко вече е направено! За пореден ( надявам се за последен!) път казвам! Няма сини, няма зелени модератори! Всички си вършим работата! И ако не сте вие, нас просто ни няма! Не сме ли колектив, нещата стават сложни!.....

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 13 май 2010 11:24

Опитах се да поговоря със Сеск, който нещо се е наострил срещу модераторите в последно време... разбира се, той има право на това, както самият той казва - "като обиконовен потребител". Надявам се всички вие да проявите търпимост спрямо него, защото в отговорите му още личи голямо огорчение... Но, ако наруши правилата, съответно трябва да понесе последствията. Все пак се надявам наказанията му да бъдат леки, ако изобщо се стига до там...
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 13 май 2010 14:21

Има ли някой на линия, който може да следи темата за Бербатов, че ми се налага да изляза?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 май 2010 14:44

stenly написа:Има ли някой на линия, който може да следи темата за Бербатов, че ми се налага да изляза?

Аз съм тука, няма проблеми!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 13 май 2010 15:06

Върнах се, пак ще хвърлям по едно око :)

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 13 май 2010 16:25

Пускам една "мокра поръчка". Моля не се сърдете ;)
bulgaria/viewtopic.php?f=55&t=47369

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 13 май 2010 17:34

Имам един въпрос, аз днес цял ден следя темата за Бербатов и се опитах почти да остана незабелязана, като предимно променях мнения, в които феновете общо-взето изпускат по някоя и друга обидна дума. Та, как след мен успяхте да намерите мнения, които да изтриете и темата да стане значително по-малка?
Въпросът ми не е упрек, а просто се чудя какви мнения са били изтрити?

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 13 май 2010 20:00

stenly написа:Имам един въпрос, аз днес цял ден следя темата за Бербатов и се опитах почти да остана незабелязана, като предимно променях мнения, в които феновете общо-взето изпускат по някоя и друга обидна дума. Та, как след мен успяхте да намерите мнения, които да изтриете и темата да стане значително по-малка?

На първо място изтривах мнения , които не са по темата, т.е. вечните спорове ЦСКА-Левски. А и други, в които също имаше обидни определения!
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 13 май 2010 20:02

Casper написа:
stenly написа:Имам един въпрос, аз днес цял ден следя темата за Бербатов и се опитах почти да остана незабелязана, като предимно променях мнения, в които феновете общо-взето изпускат по някоя и друга обидна дума. Та, как след мен успяхте да намерите мнения, които да изтриете и темата да стане значително по-малка?

На първо място изтривах мнения , които не са по темата, т.е. вечните спорове ЦСКА-Левски. А и други, в които също имаше обидни определения!

Аз съм Мека Мара ;) Пуснах ги малко по-спокойно днес ;)

Върни се в “Модератори”