kartago написа:cska_90 написа:За всичко съм съгласен-само Петъо за ирониятата ти за интернета не мога и няма как да се съглася!!!Извинявам се(казах го и на Коцето преди време),но вие си имате лични доходи и може да не е проблем, но за нас не е толкова лесно -ей така да даваме по 30 лв!!Да може и да е смешна сума и признавам,че е така-но това е реалността!!Не винаги ги имам-все пак съм на издръжка на нашите!!![]()
![]()
Така,че пак казвам ирониятата ти в случая не е уместна!!
За което се извинявам! Просто пак бях под пара, че се обяснявах с един твърдоглав потребител на ЛС ( не Жоро!). Бил съм студент, знам за какво става въпрос, работил съм също за да си докарвам доходи! Тогава за първи път разбрах, че не винаги когато хобито ти стане професия е толкова хубаво ( свирих в ресторанти). Казах го във връзка, че и аз не съм виновен, че успявам да си платя нета и абсолютно ти влизам в положение, и дума няма да кажа, ако има поне малко уважение, че през времето, което те няма, ние ти вършим работата! А вие използвахте едно недоразумение да ми наскачате и да ме обвините даже и за вулкана в Исландия! Това имах в предвид!
Аз лично във въпросния случай ако си спомняш не взех страна!!