Мнениеот acmilan » 13 май 2010 14:24
1.Благодаря на Димитър Бербатов за всичко,което е направил за националния отбор,имаше хубави мигове и много лоши такива,но важното е,че все пак ни е радвал понякога с националната фланелка.2.Добре е,че се отказва,защото явно не му се играе и няма смисъл да бъде фигурант.3.Съгласен съм с него,че сега ще има шанс и за други момчета и може да има положителен резултат неговото отказване.4.Това си е негов личен избор и е прав,че не бива никой да му влияе.5.Прав беше и за Станимир Стоилов,че е добре да заминава в чужбина,защото тук си губи времето и не може да угоди на всички,както междувпрочем и самия Бербатов.6.Много ми дойде самочувствието на Бербатов,не може да се сравни по никакъв начин с Ицо,Емо,Данчо,Наско,Краси,Боби и т.н. от златното поколение,които бяха мъже.7.Не му пожелавам успех в Манчестър Юнайтед,защото не съм от този отбор и не ме вълнуват резултатите му.8.Пълен абсурд е,че това е най-големият клуб в света.9.Щом не играе в националния,ще ме вълнува единствено,ако премине в любимия ми отбор Милан.10.Спрете с тия простотии за злобата,супата и т.н.,може всякакъв да съм,но не се е родил човекът,който може да ми каже,че бил много на високо и не ме виждал или пък,че не мога да го критикувам и съм бил злобар и хейтър.11.Пълна подкрепа от мен за националния отбор,както беше и досега,не бива да се отчайваме,поколението на трите коня и останалите не направи нищо,така че нека не драматизираме толкова.
Последна промяна от
acmilan на 13 май 2010 14:28, променено общо 2 пъти.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.