Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот sir George » 13 май 2010 14:21

nqkoisitam написа:Пуснете си изключителните коментари на Борката Касабов и слушайте "умни" думи.
Нямам думи направо.

Борка, няколко въпроса :

Защо след всички квалификации,храните само Бербатов(и сега пак го плюеш)?
Що не плю тогава защитата и халфовете ?
Защо говориш глупости в момента ?

Защото Бг журналята са погълнати от фенщина!Не мислят креативно ,а се понасят по-гребена на вълната!На беден народ лесно се намира отдушник в лицето на успелия!КАТО ПЛЮЕМ НАГОРЕ,ЩЕ ОПЛЮЕМ И САМИТЕ СЕБЕ СИ!

Потребителски аватар
BigBGballZ
Контакти:

Мнениеот BigBGballZ » 13 май 2010 14:22

nqkoisitam написа:Пуснете си изключителните коментари на Борката Касабов и слушайте "умни" думи.
Нямам думи направо.

Борка, няколко въпроса :

Защо след всички квалификации,храните само Бербатов(и сега пак го плюеш)?
Що не плю тогава защитата и халфовете ?
Защо говориш глупости в момента ?

Много глупости,много нещо тоя Касабов! Не си спомнят как се отказа Стелян!
Последна промяна от BigBGballZ на 13 май 2010 14:23, променено общо 1 път.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 13 май 2010 14:24

PFC Litex написа:След финалните му думи, този за мен несъществува(ТОЧКА)

Какво бе, Ловеч? Харесва ли ти БГ футбол и всички простотии около него?

Като се замисля - наистина може да ти харесва. Все пак със средна посещаемост 525 души може да стане шампион.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 13 май 2010 14:24

1.Благодаря на Димитър Бербатов за всичко,което е направил за националния отбор,имаше хубави мигове и много лоши такива,но важното е,че все пак ни е радвал понякога с националната фланелка.2.Добре е,че се отказва,защото явно не му се играе и няма смисъл да бъде фигурант.3.Съгласен съм с него,че сега ще има шанс и за други момчета и може да има положителен резултат неговото отказване.4.Това си е негов личен избор и е прав,че не бива никой да му влияе.5.Прав беше и за Станимир Стоилов,че е добре да заминава в чужбина,защото тук си губи времето и не може да угоди на всички,както междувпрочем и самия Бербатов.6.Много ми дойде самочувствието на Бербатов,не може да се сравни по никакъв начин с Ицо,Емо,Данчо,Наско,Краси,Боби и т.н. от златното поколение,които бяха мъже.7.Не му пожелавам успех в Манчестър Юнайтед,защото не съм от този отбор и не ме вълнуват резултатите му.8.Пълен абсурд е,че това е най-големият клуб в света.9.Щом не играе в националния,ще ме вълнува единствено,ако премине в любимия ми отбор Милан.10.Спрете с тия простотии за злобата,супата и т.н.,може всякакъв да съм,но не се е родил човекът,който може да ми каже,че бил много на високо и не ме виждал или пък,че не мога да го критикувам и съм бил злобар и хейтър.11.Пълна подкрепа от мен за националния отбор,както беше и досега,не бива да се отчайваме,поколението на трите коня и останалите не направи нищо,така че нека не драматизираме толкова.
Последна промяна от acmilan на 13 май 2010 14:28, променено общо 2 пъти.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 май 2010 14:25

Защо хранят Бербатов ли - защото е най-голямата ни звезда , футболистът с най-много възможности , защото беше капитан на отбора и е нормално най-силните да търпят най-много критики . Разбира се , не е виновен само той , но тези негови превземки и днес също , като каза , че едва ли не всички искали да се махне от Юнайтед , говорят за сериозен филм в главата му . Той знае ли какво ще стане , ако напише в блога си нещо срещу Сън , Дейли Мирър , Нюз ъф дъ Уърлд и другите английски вестници ?
Днес за пореден път говори с недомлъвки и полуизказани неща , изтъкна абсолютни глупости като причини - възраст , семейство и т.н. Да беше казал - да , има мениджърски интереси и корупция в националния , Мъри е зависим , не са викани най-добрите играчи - тогава всички щяхме да го поздравим за достойната постъпка и честността му . Сега за мен , той си остана кукла Барби , никой не е по-голям от България , нито той , нито Стоичков , нито някой друг . Желая му успех и всичко най-хубаво :)
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 май 2010 14:26

ALEX_D_GREAT написа:
PFC Litex написа:След финалните му думи, този за мен несъществува(ТОЧКА)

Какво бе, Ловеч? Харесва ли ти БГ футбол и всички простотии около него?

разбираш ли разликата между футбола НИ и фубола ВИ???
А?
Българин ли е Бербатов.
Футбола ВИ.
От къде е тръгнал та вече този футбол не е негов.
Това имам предвид, а не, че футбола не ни е зле.
Изображение

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 13 май 2010 14:27

Две неща ми направиха сериозно впечателние:

Първо, в нашата ФУТБОЛНА страна със СТРАШНА спортна журналистика, (почти) никой не се трогна да отразява пресконференцията. От това разбирам 2 неща: не ни .... за футбола и няма нито една телевизия, РАБОТЕЩА ПРОФЕСИОНАЛНО (и се сърдеха после какви разбирачи били, пък Бербо им казал, че не разбират от футбол - не беше прав; журналистите трябва да разбират от журналистика, ама наш'те и в това са слаби)

Второ, през цялата пресконференция чаках някой да попита Митко дали ще се върне в България на "ветровито" място (не като шеф на своя школа или фондация и т.н, където той коли и беси, а на място където пак ще го псуват - имаше само един подобен въпрос). Митко накрая сам отговори на въпроса... жалко, че не е поумнял достатъчно... ще има още много безсънни нощи...

пп защо в България всеки трябва сам да си прави школа (или каквото и да било) и да почва от А и Б, толкова ли е трудно да дадем власт на някой, който може и да го подкрепяме??? Другите хора градят нещо и идват следващите да надграждат. При нас който си вдигне главата в общия казан я губи... и за това всеки си кара сам... "Не сме народ, а мърша" (И тоя цитат ли е от самозабравил се българин?)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BigBGballZ
Контакти:

Мнениеот BigBGballZ » 13 май 2010 14:29

Браво на Сираков за това което казва по РИНГ!
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

gtuy
Контакти:

Мнениеот gtuy » 13 май 2010 14:31

Не се сещам да е направил голям мач за националния.

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 13 май 2010 14:31

Viktor4o_Rs написа: Да беше казал - да , има мениджърски интереси и корупция в националния , Мъри е зависим , не са викани най-добрите играчи - тогава всички щяхме да го поздравим за достойната постъпка и честността му.

Руси, Фози като ги каза тия работи преди няколко години, промени ли се нещо? Или стана още по-зле?
Изображение

Върни се в “Архив”