ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на къде?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на каде?

Мнениеот Blue_Lion » 10 май 2010 12:50

bigbonusprize написа:Има ли смисъл да се радваме? Аз лично не съм доволен от факта, че ще играем в Европа. Надявах се на нулев сезон и смяна на собственика. Но май няма да ми се сбъднат надеждите...

С теб нали знаеш,че почти винаги сме на едно мнение ;)
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 май 2010 13:52

Blue_Lion написа:
bigbonusprize написа:Има ли смисъл да се радваме? Аз лично не съм доволен от факта, че ще играем в Европа. Надявах се на нулев сезон и смяна на собственика. Но май няма да ми се сбъднат надеждите...

С теб нали знаеш,че почти винаги сме на едно мнение ;)

Не сме само ние. Много хора се надяват на смяна на собственика, но не им се жертва Европа. Обаче ние си мислим, че друг начин май няма...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 10 май 2010 13:59

Miro написа:Спрете с тва плоско заяждане.ЦСКА,Левски и Берое в ЛЕ,а Литекс в Шампионската и готово........ Чиста работа

От твоята уста в божийте уши!Имаш по една бира от мен за всеки отбор!Само да стане. ;)
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 10 май 2010 14:02

Evailo написа:Оздравителната реформа в Левски изглежда така според мен:
1.Ангажирането на Петър Хубчев за треньор
Човекът на първо място е ЛЕВСКАР по душа.Натрупа безценен опит като помощник-треньор в Германия,а точно това от което имаме нужда в момента е немска дисциплина в отбора.Много добре тактически е подготвен и резултатите със Черноморец Поморие го доказват напълно.Скромният сателит на Черноморец Бургас се крепи единствено на добрата тактическа дисциплина наложена от Хубчев.
Не на последно място е много възпитан и скромен човек,не е грандоман и себевлюбен.Добър психолог,който знае как да запазва дистанцията,така че да се респектират от него,но в същото време да е приятел и настойник с младите футболисти.
Това го умеят много малко наставници в А група.
2.Нов шеф-координатор на дестко-юношеската школа на Левски.
По препоръка на Петър Хубчев се привлича по възможност немски специалист за координатор на школата,който ще бъде нишката между първия отбор на Левски и школата.Той ще налага и изисква тренировъчните занимания и тактическа постройка на всички формации да следват същите такива на първия отбор.(по примера на Барса)
3.Кондиционен специалист от чужбина,по възможност немец
4.Достойна раздяла с опитните ветерани,неможещи да отговарят на високото темпо на съвременият игра
Топузаков,Александров,Бардон,Петков,Телкийски,дори и Йовов-всички те да бъдат освободени,но като част от синята идея,а не да бъдат унизително изритани като кучета от клуба.
5.Продаване на недостойните за синята фланелка
В тази категория влизат Симонович,Петраш,Бензукан,Мирослав Антонов,Еньо Кръстовчев.
6.Продаване на част от конвертируемите играчите,от които има последен шанс да бъдат взети прилични средства
В тази категория влизат Веселин Минев,Георги Сърмов и евентуално Дарко Таевски и Жоазиньо.Последните двама обаче само при положение че офертата е много изгодна.
7.Целенасочена селекция по постове.
Защитници-Бандаловски,Иво Иванов
Халфове-Димо Атананасов,Драги Коцев,Искрен Писаров
Нападатели-Камбуров,Дембеле
8.Връщане на качествената част от преотстъпените ни играчи
Исмаил Иса,Боян Табаков,Борислав Балджийски,Мартин Димов,Емил Колев
9.Привличане за лятната подготовка на най-добре представящите се юноши старша възраст от набор 1991

Много ми хареса това което си написал. Само, че преди това трябва нов собственик, който да разполага с необходимия финансов ресурс. С Батков това е невъзможно. Изключвам продажбите :) . Примерно "Лук Оил" нов собственик, а Наско Сираков президент. ;)
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 10 май 2010 14:04

tiamat написа:
denis888 написа:Лефски - Сливен 0:2
Ние ще играем за локо сф само и те да поиграят за тях си :) и майните в Б група :) :) :)

[offtopic]Господине, на вас сигурно не ви е приятно, когато наричат Сливен "мангали" и т.н., на мене също не ми е приятно Левски да се изписва Лефски. Хайде да си имаме уважението, и аз съм от Сливен.[/offtopic]

Точно да почна с майките, лелите и другите близки роднини от женски пол и прочетох това което си написал. Поздравления, така трябва да се отговаря. Призовавам останалите потребители да го вземат за пример. В това число и аз-простакът! :)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 10 май 2010 14:22

То е ясно,че всички искаме Батков да се махне,но класирането ни за Европа беше задължително и аз се радвам,че почти изпълнихме тази си цел,ако това изобщо може да се нарече цел за "Левски",защото това са мачовете на истината и тръпката в тях е несравнима с мачовете от вътрешното първенство.Един евунтуален нулев сезон в Европа би бил пагубен за бъдещото участие на Левски в турнирите.Това е последната година в която ползваме високия си коефициент и трябва да се възползваме от това-в противен случай,от догодина всякакво участие,в каквито и да било групи-става почти невъзможно.Успех на любимия отбор и дано новия сезон ни донесе много радостни моменти :)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 май 2010 14:24

niki87 написа:То е ясно,че всички искаме Батков да се махне,но класирането ни за Европа беше задължително и аз се радвам,че почти изпълнихме тази си цел,ако това изобщо може да се нарече цел за "Левски",защото това са мачовете на истината и тръпката в тях е несравнима с мачовете от вътрешното първенство.Един евунтуален нулев сезон в Европа би бил пагубен за бъдещото участие на Левски в турнирите.Това е последната година в която ползваме високия си коефициент и трябва да се възползваме от това-в противен случай,от догодина всякакво участие в каквито и да било групи става почти невъзможно.Успех на любимия отбор и дано новия сезон ни донесе много радостни моменти :)

Ники, едно ще ти кажа. Левски е пробивал в Европа, когато му е било трудно. От този коефициент файда никаква! :)

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 10 май 2010 15:54

Ще пиша без да цитирам конкретни мнения, не защото не искам да кажа нещо на някои хора, а защото се отнася до всички левскари. Най-много ме дразнят разни екземпляри с коментари от типа "БаткOFF! Нов собственик! 10 милиона за селекция! 20 милиона за заплати! 100 милиона за нов стадион!". Абе, вие малоумни ли сте? Колко хора в България могат да ги извадят тези пари? Става въпрос за един много тесен кръг, от който почти всички са кръвно свързани с БКП и следователно са чорбари. Батков за българските стандарти е богат човек, но за европейските, към които някои много яко ви е излъгал, че Левски принадлежи, е просто заможен и с много ограничени възможност в сравнение с президентите на отбори като Базел, Андерлехт, Ред Бул, а да не говорим за гръцките, турските, че даже и за румънските. Като за неговите възможности Батков е осигурявал повече от добро финансиране на Левски. Божков като е най-богатият българин, защо по негово време чорбарите ходиха с извадени джобове на тренировка, а?!? Новите титанчета като уж били представители на разни шейхове с много милиарди какво купиха? Искам да чуя какво направиха освен сборен отбор на Сливен, Пирин, Локо Мездра и Ботев Пд? Разплатили са 30"%-40% от дълговете, а другото го разсрочват за пореден път... Сега стадион щели да строят. Бавят с по 1-2 месеца заплатите на отбора, които са по 300 хиляди на месец, а щели да строят стадион, който струва над 100 пъти повече.

Като искате пари за селекция, кажете на Батков да направи билетите 4 лева за Б и Г, 7 лева за В и 10 за А. Пълнете стадиона на всяко домакинство и ей ви ги над 3 милиона за селекция- 15 домакински мача *(9000 билета от 4 лв, 10000 от 7 лв и 10000 от 10 лв). И то без да броим ЕКТ и фен артикулите. Ама на стадиона по 4000-5000 средна посещаемост, която без дербитата щеше да е 3 пъти по-малка и някакви смешни приходи от билети. За какво си говорим. 95% не стъпват на стадиона, но по форумите го играят топ професионалисти във футболния мениджмънт.

За тези, които гледат футбол от 10тина години и исотирята на Левски почва с милионите на Чорни, чуйте и запомнете: През почти цялата си история чорбарите са имали най-добрия отбор в България. Изгрее ли някой млад футболист, веднага се привлича от тях. Иска, не иска, там отива или в някой друг военен отбор докато се развие. Иначе лошо за него. И това със съдействието на партията, защото да смени добър играч отбора си са се водили преговори по 2-3 години. 90% от известните им играчи са привлечени като изградени футболисти и нямат нищо общо със школата. В Левски винаги е било обратното- ядрото е от юноши, а привлечените са дошли като млади и никому неизвестни. Има и изключение естествено, но са сравнително малки. Статистиката от директните двубои говори достатъчно. Левскарският дух, характерът на отбора и волята да се гони победата, когато всички те отписват като по-слаб, са направили Левски, което е днес. Огледайте се наоколо- Звезда и Стяуа са по-успешни от Партизан и Динамо Букурещ и имат повече фенове. Ювентус, Реал Мадрид и Байерн са най-успешните отбори в Италия, Испания и Германия и това ги е направило най-популярни. В България Левски е много далеко от полуфиналите на чорбата за КЕШ и има 5 титли по-малко(като разликата се скъси след падането на СОЦ-а), но е по-обичан. Простотиите и върховната селяния на стадиона от страна на т.н. ултраси отблъсква мнозинството левскари. На клиповете във vbox се вижда, че дори при домакинство на чорбата техните фенове са запълнили в най-добиря случай 3/4 от Г като ясно се виждат зелените униформи на войниците. Много рядко Г е пълен и има малко чевено в края на В и А. Всичко останало от В, А и Б е пълно с Левскари. Днес нещата при петролъчките са си същите. В зависимост от представянето на мачовете с нас имат между 6 и 12000, а отливът при нас е огромен. Това е защото Левски се обезличава. Всички анкети се печелят убедително от Левски, а на стадиона сме с 2-3 хиляди повече, че даже на няколко пъти бяхме по-малко. Това става, когато 2-3 фракцийски с по 2-3 дузини членове диктуват какво се пее на стадиона и какво да е отношението на феновете към отбора и ръководството.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 май 2010 16:35

Синият Болярин написа:Ще пиша без да цитирам конкретни мнения, не защото не искам да кажа нещо на някои хора, а защото се отнася до всички левскари. Най-много ме дразнят разни екземпляри с коментари от типа "БаткOFF! Нов собственик! 10 милиона за селекция! 20 милиона за заплати! 100 милиона за нов стадион!". Абе, вие малоумни ли сте? Колко хора в България могат да ги извадят тези пари? Става въпрос за един много тесен кръг, от който почти всички са кръвно свързани с БКП и следователно са чорбари. Батков за българските стандарти е богат човек, но за европейските, към които някои много яко ви е излъгал, че Левски принадлежи, е просто заможен и с много ограничени възможност в сравнение с президентите на отбори като Базел, Андерлехт, Ред Бул, а да не говорим за гръцките, турските, че даже и за румънските. Като за неговите възможности Батков е осигурявал повече от добро финансиране на Левски. Божков като е най-богатият българин, защо по негово време чорбарите ходиха с извадени джобове на тренировка, а?!? Новите титанчета като уж били представители на разни шейхове с много милиарди какво купиха? Искам да чуя какво направиха освен сборен отбор на Сливен, Пирин, Локо Мездра и Ботев Пд? Разплатили са 30"%-40% от дълговете, а другото го разсрочват за пореден път... Сега стадион щели да строят. Бавят с по 1-2 месеца заплатите на отбора, които са по 300 хиляди на месец, а щели да строят стадион, който струва над 100 пъти повече.

Като искате пари за селекция, кажете на Батков да направи билетите 4 лева за Б и Г, 7 лева за В и 10 за А. Пълнете стадиона на всяко домакинство и ей ви ги над 3 милиона за селекция- 15 домакински мача *(9000 билета от 4 лв, 10000 от 7 лв и 10000 от 10 лв). И то без да броим ЕКТ и фен артикулите. Ама на стадиона по 4000-5000 средна посещаемост, която без дербитата щеше да е 3 пъти по-малка и някакви смешни приходи от билети. За какво си говорим. 95% не стъпват на стадиона, но по форумите го играят топ професионалисти във футболния мениджмънт.

За тези, които гледат футбол от 10тина години и исотирята на Левски почва с милионите на Чорни, чуйте и запомнете: През почти цялата си история чорбарите са имали най-добрия отбор в България. Изгрее ли някой млад футболист, веднага се привлича от тях. Иска, не иска, там отива или в някой друг военен отбор докато се развие. Иначе лошо за него. И това със съдействието на партията, защото да смени добър играч отбора си са се водили преговори по 2-3 години. 90% от известните им играчи са привлечени като изградени футболисти и нямат нищо общо със школата. В Левски винаги е било обратното- ядрото е от юноши, а привлечените са дошли като млади и никому неизвестни. Има и изключение естествено, но са сравнително малки. Статистиката от директните двубои говори достатъчно. Левскарският дух, характерът на отбора и волята да се гони победата, когато всички те отписват като по-слаб, са направили Левски, което е днес. Огледайте се наоколо- Звезда и Стяуа са по-успешни от Партизан и Динамо Букурещ и имат повече фенове. Ювентус, Реал Мадрид и Байерн са най-успешните отбори в Италия, Испания и Германия и това ги е направило най-популярни. В България Левски е много далеко от полуфиналите на чорбата за КЕШ и има 5 титли по-малко(като разликата се скъси след падането на СОЦ-а), но е по-обичан. Простотиите и върховната селяния на стадиона от страна на т.н. ултраси отблъсква мнозинството левскари. На клиповете във vbox се вижда, че дори при домакинство на чорбата техните фенове са запълнили в най-добиря случай 3/4 от Г като ясно се виждат зелените униформи на войниците. Много рядко Г е пълен и има малко чевено в края на В и А. Всичко останало от В, А и Б е пълно с Левскари. Днес нещата при петролъчките са си същите. В зависимост от представянето на мачовете с нас имат между 6 и 12000, а отливът при нас е огромен. Това е защото Левски се обезличава. Всички анкети се печелят убедително от Левски, а на стадиона сме с 2-3 хиляди повече, че даже на няколко пъти бяхме по-малко. Това става, когато 2-3 фракцийски с по 2-3 дузини членове диктуват какво се пее на стадиона и какво да е отношението на феновете към отбора и ръководството.

Принципно си прав за нещата. Само да спомена, че аз лично не искам 10мл за трансфери и тн. Аз не искам Мустака да си финансира другия бизнес с приходите от Левски. Аз не искам Мустака да се бърка в спортнотехническата работа на отбора. Аз не искам Мустака да сменя треньори, да продава футболисти и да дава акъл на хора, много по навътре от него във футбола. Аз не искам всяка приказка на Мустака да е за другите отбори, а в същото време да обяснява за отбора на народа, как бил един от нас, как в Левски всичко е страхотно и същевременно да се борим за 3тото място до последно. Аз не искам в сектор Б да има платени фенове, които да псуват по най-грозният начин легенди на клуба (и тук вината е единствено и само на мустакатия тарикат)
Аз искам нов собственик не за да стане богат клуба, а да започне да прогресира по някакъв начин. Нов собственик, който може да отдели 1млн ЛЕВА на година за трансфери (напълно достатъчни). Нов собственик, който може да осигури спокойствието на треньори и ръководители с някаква дългосрочна стратегия.
От няколко сезона си купувам карта и артикули. Каквото съм могъл съм дал на Левски. Но проблемът е, че явно не давам на Левски, а на Мустака. Защото заради някакви си 150хил лева в момента терен за милион и половина изглежда като терен на Ботев Криводол. Защото заради някакви си 200 000 лева нямаме стабилна защита. Защото заради някакви си 240хл лева нямаме треньор и още, и още...
Аз съм против мустака начело на Левски. Дори някой по-малко богат човек, но с ясна МИСЪЛ и акъл в главата, ще доведе Левски до върха и то без да трябва да осигурява по 15млн лева бюджет на сезон. Може да е собственик, но като ръководител е кръгла нула. От него акъл не се иска. Искат се пари. Но той освен да дава акъл и да прибира пари друго прави ли?
Като заговори за школата, знаеш ли, че в момента имаме една от най-корумпираната школа в България? Беше една от най-силните, а в момента се превърна в една от най-корумпираните... Жалка картинка е това.
И на фона на всичко описано от мен, как да се върнат хората по трибуните? Не ги виня. Левскари винаги ще има на стадиона. Винаги ще сме на първите места по посещаемост, но дано доживеем до времето, когато стадиона ще се пълни на мачове с Миньор или Берое. Дано....

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 11 май 2010 17:17

Искам да се обърна към колегите от форума, особено критично настроените левскари.
Приятели,
нека първо да бием Сливен на Герена, пък после да правим коментари относно това трябва ли или не Левски да играе в ЛЕ.
Нали се сещате, че всичко различно от победа може да ни изхвърли от тия турнири.
И тогава спорът се обезсмисля.
Нека не разчитаме на Локо.
САМО ЛЕВСКИ!!!

Върни се в “Левски”