Честна игра?Истински футбол?!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Честна игра?Истински футбол?!
Гигов и компания продажници.Съсипаха ни нервите на честните ЛОКОМОТИВЦИ. дА се отегля вече.
samo levski написа:най-радостното е че черноморец и балъков играха феърплей браво![]()
Не феърплей, а нещо много повече. Никой нямаше да ги упрекне ако бяха загубили. Те предварително бяха заявили , че идват за победа. И я постигнаха.
samo levski написа:най-радостното е че черноморец и балъков играха феърплей браво![]()
Гигов просто позна...защото знаеше...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
ВЪВ made in bulgariaria ФУТБОЛ НЯМА ИМА МНОГО УРЕДЕНИ МАЧОВЕ ДА,НО ФУТБОЛ НИКОГА ДЕРЗАЙТЕ ФЕНОВЕ на БГ ФУТБОЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз съм привърженик на Локомотив Мездра. И като такъв поздравявам адашите за победата. Много ми се искаше и другия сезон трите локомотива пак да са заедно, но не било писано. Ние си изпуснахме нашия шанс в директна битка с тях. И сега се надявахме на тяхна грешка за да отървем нашите кожи - с оглед дадените точки услужливо на "когото трябва" сега четем и препрочитаме поговорката "който нож вади, от нож умира". Боли ме да знам, че любимият ми Локомотив от приятна изненада за новак се принизи до подигравателното "тото Мездра". Цял сезон се заблуждавахме с клишето "първенството може да е слабо, но е интересно" ! Видяхме колко е интересно. Пак интереса клати феса. Както се казва в такива случаи: "Да му бера лайката на нашия футбол"! Като не можем да бием - айде в Б група. Ама само ние да бяхме - изгорете ни на клада и се приключва. Не, драги зрители, всички сме в кюпа! Някои ще се радват, че Левски са загубили сигнала от сателита "Бул-Мездра-САТ", други ще се радват, че пак ще продават "СЛИВен за смет"... и т.н. и т.н.
Единственият честен мач е БОТЕВ - Локо мездра 

nomeruno написа:Аз съм привърженик на Локомотив Мездра. И като такъв поздравявам адашите за победата. Много ми се искаше и другия сезон трите локомотива пак да са заедно, но не било писано. Ние си изпуснахме нашия шанс в директна битка с тях. И сега се надявахме на тяхна грешка за да отървем нашите кожи - с оглед дадените точки услужливо на "когото трябва" сега четем и препрочитаме поговорката "който нож вади, от нож умира". Боли ме да знам, че любимият ми Локомотив от приятна изненада за новак се принизи до подигравателното "тото Мездра". Цял сезон се заблуждавахме с клишето "първенството може да е слабо, но е интересно" ! Видяхме колко е интересно. Пак интереса клати феса. Както се казва в такива случаи: "Да му бера лайката на нашия футбол"! Като не можем да бием - айде в Б група. Ама само ние да бяхме - изгорете ни на клада и се приключва. Не, драги зрители, всички сме в кюпа! Някои ще се радват, че Левски са загубили сигнала от сателита "Бул-Мездра-САТ", други ще се радват, че пак ще продават "СЛИВен за смет"... и т.н. и т.н.
Че кой ви упреква?! Диков?

РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
просто няма за какво да пиша гл фенове (помислете да опразним стадионите) нема как да Ни закарат там с Уредените си мачове 

- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
МЕЦИ написа:Сливен
4:0
Пирин
Миньор Пк
1:2
Спортист
Славия
1:3
Локо Пд
Е...!?
Сливен може да бие Пирин попринцип.А и сега Сливен са били мотивирани,Пирин-не.Миньор-Своге-и двата отбора са играли отбий номер и каквото стане.Нищо странно няма в резултата между два слаби отбора играещи за нищо.Славия-Локо Пд-най-логичния резултат.Едните не играят за нищо и видимо вече са в почивка.Другите първо не са по-слаби и второ играят мача на сезона си.Напълно нормален резултат.И ако кажете че това не е феърплей:
Астън Вила-Блекбърн 0-1
Бърнли-Тотнъм 4-2
Хъл Сити-Пуул 0-0
Юве-Парма 2-3
Удинезе-Бари 3-3
Фиорентина-Сиена 1-1
По тая логика и това не е феърплей.

Какъв феърплей бе човек,Локото пада нарочно за да може ние да играем ж Европа.Ебати пародията е БГ футбола!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Върни се в “Футбол - България”