Честна игра?Истински футбол?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

mennen
Контакти:

Re: Честна игра?Истински футбол?!

Мнениеот mennen » 09 май 2010 20:06

Гигов и компания продажници.Съсипаха ни нервите на честните ЛОКОМОТИВЦИ. дА се отегля вече.

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 09 май 2010 20:07

samo levski написа:най-радостното е че черноморец и балъков играха феърплей браво :) :)

Не феърплей, а нещо много повече. Никой нямаше да ги упрекне ако бяха загубили. Те предварително бяха заявили , че идват за победа. И я постигнаха.

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 09 май 2010 20:08

samo levski написа:най-радостното е че черноморец и балъков играха феърплей браво :) :)

Гигов просто позна...защото знаеше...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 09 май 2010 20:08

ВЪВ made in bulgariaria ФУТБОЛ НЯМА ИМА МНОГО УРЕДЕНИ МАЧОВЕ ДА,НО ФУТБОЛ НИКОГА ДЕРЗАЙТЕ ФЕНОВЕ на БГ ФУТБОЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
nomeruno
Контакти:

Мнениеот nomeruno » 09 май 2010 20:08

Аз съм привърженик на Локомотив Мездра. И като такъв поздравявам адашите за победата. Много ми се искаше и другия сезон трите локомотива пак да са заедно, но не било писано. Ние си изпуснахме нашия шанс в директна битка с тях. И сега се надявахме на тяхна грешка за да отървем нашите кожи - с оглед дадените точки услужливо на "когото трябва" сега четем и препрочитаме поговорката "който нож вади, от нож умира". Боли ме да знам, че любимият ми Локомотив от приятна изненада за новак се принизи до подигравателното "тото Мездра". Цял сезон се заблуждавахме с клишето "първенството може да е слабо, но е интересно" ! Видяхме колко е интересно. Пак интереса клати феса. Както се казва в такива случаи: "Да му бера лайката на нашия футбол"! Като не можем да бием - айде в Б група. Ама само ние да бяхме - изгорете ни на клада и се приключва. Не, драги зрители, всички сме в кюпа! Някои ще се радват, че Левски са загубили сигнала от сателита "Бул-Мездра-САТ", други ще се радват, че пак ще продават "СЛИВен за смет"... и т.н. и т.н.

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 09 май 2010 20:09

Единственият честен мач е БОТЕВ - Локо мездра :lol:

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 09 май 2010 20:11

nomeruno написа:Аз съм привърженик на Локомотив Мездра. И като такъв поздравявам адашите за победата. Много ми се искаше и другия сезон трите локомотива пак да са заедно, но не било писано. Ние си изпуснахме нашия шанс в директна битка с тях. И сега се надявахме на тяхна грешка за да отървем нашите кожи - с оглед дадените точки услужливо на "когото трябва" сега четем и препрочитаме поговорката "който нож вади, от нож умира". Боли ме да знам, че любимият ми Локомотив от приятна изненада за новак се принизи до подигравателното "тото Мездра". Цял сезон се заблуждавахме с клишето "първенството може да е слабо, но е интересно" ! Видяхме колко е интересно. Пак интереса клати феса. Както се казва в такива случаи: "Да му бера лайката на нашия футбол"! Като не можем да бием - айде в Б група. Ама само ние да бяхме - изгорете ни на клада и се приключва. Не, драги зрители, всички сме в кюпа! Някои ще се радват, че Левски са загубили сигнала от сателита "Бул-Мездра-САТ", други ще се радват, че пак ще продават "СЛИВен за смет"... и т.н. и т.н.

Че кой ви упреква?! Диков? :lol:
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 09 май 2010 20:11

просто няма за какво да пиша гл фенове (помислете да опразним стадионите) нема как да Ни закарат там с Уредените си мачове :)

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 09 май 2010 20:12

МЕЦИ написа:Сливен
4:0
Пирин

Миньор Пк
1:2
Спортист

Славия
1:3
Локо Пд

Е...!?

Сливен може да бие Пирин попринцип.А и сега Сливен са били мотивирани,Пирин-не.Миньор-Своге-и двата отбора са играли отбий номер и каквото стане.Нищо странно няма в резултата между два слаби отбора играещи за нищо.Славия-Локо Пд-най-логичния резултат.Едните не играят за нищо и видимо вече са в почивка.Другите първо не са по-слаби и второ играят мача на сезона си.Напълно нормален резултат.И ако кажете че това не е феърплей:
Астън Вила-Блекбърн 0-1
Бърнли-Тотнъм 4-2
Хъл Сити-Пуул 0-0
Юве-Парма 2-3
Удинезе-Бари 3-3
Фиорентина-Сиена 1-1
По тая логика и това не е феърплей.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 09 май 2010 20:13

Какъв феърплей бе човек,Локото пада нарочно за да може ние да играем ж Европа.Ебати пародията е БГ футбола!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Върни се в “Футбол - България”