Rodn1 написа:За юнайтед съм много съгласен....
А не смяташ ли, че Юнайтед са и най-обичаният клуб. По мои спомени Юнайтед, Бенфика и Барселона имат най-много фен клубове в света.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Rodn1 написа:За юнайтед съм много съгласен....
durex написа:Corwin написа:Да бе,аз не твърдя, че замесените отбори не бяха виновни, дори напротив... но някак подозрително точно един от големите отбори остана недокоснат и се възроди. Но както ти каза, без доказателства няма смисъл да си чешем езиците
Не че сме се възродили,но докато Юве беше в серия Б,а Милан започна с - точки беше ясно,че ние ще сме шампиони.От там Морати взе да влага повече пари,докато при Милан и Юве почти си продадоха отборите това е
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
hajitsu написа:А барселона къде е?!Вярно, че те са фаворити, но се пак...
AnalBreaker написа:Rodn1 написа:За юнайтед съм много съгласен....
А не смяташ ли, че Юнайтед са и най-обичаният клуб. По мои спомени Юнайтед, Бенфика и Барселона имат най-много фен клубове в света.
durex написа:Corwin написа:моите топ 10:
1. Интер - заради това, което причиниха на италианския футбол(не, че го харесвам) и факта, че могат, но не искат да играят.
2. Манчестър Юнайтед - защото редовно вкарват в последната секунда.
3. Лацио - защото са курви и само в последната седмица го доказаха два пъти. Не толкова отборът, колкото феновете - мразят повече, отколкото обичат.
4. Италия - катеначо...
5. Черно Море - понеже имат най-наглата и отвратителна публика в България.
6. Манчестър Сити - парите не купуват харизма, а само футболисти. Преди да ги купят арабите бях за тях в Англия, но сега...
7. Челси - като Сити, само че те постигат нещо с тези пари.
8. Аржентина/Бразилия - просто ме дразнят.
9. Милан/Юве - като Морето, само че в Италия.
Аз съм от Левски, но отбори, които би трябвало да мразя (ЦСКА, Миньор, Берое, Ботев) не присъстват, защото първите в последнтие години изобщо не са за мразене, а за съжаление, а останалите заслужават уважение за начина, по който играят срещу големите от позицията си на аутсайдери и мъките, които трябваше да изтърпят. За тях - само с добро.
И какво са причинили Интер на Италия,че ми е много интересно...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта