10-те най-мразени отбора в света

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: 10-те най-мразени отбора в света

Мнениеот AnalBreaker » 06 май 2010 16:06

Rodn1 написа:За юнайтед съм много съгласен....

А не смяташ ли, че Юнайтед са и най-обичаният клуб. По мои спомени Юнайтед, Бенфика и Барселона имат най-много фен клубове в света.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 06 май 2010 16:08

durex написа:
Corwin написа:Да бе,аз не твърдя, че замесените отбори не бяха виновни, дори напротив... но някак подозрително точно един от големите отбори остана недокоснат и се възроди. Но както ти каза, без доказателства няма смисъл да си чешем езиците :)

Не че сме се възродили,но докато Юве беше в серия Б,а Милан започна с - точки беше ясно,че ние ще сме шампиони.От там Морати взе да влага повече пари,докато при Милан и Юве почти си продадоха отборите това е

И това е вярно, но не противоречи на казаното от мен. Както и да е, стига толкоз, честита ви купа, надиграхте Рома - тази година наистина сте най-силният отбор в Италия, но аз все пак ще се надявам да загубите титлата :)

dell
Контакти:

Мнениеот dell » 06 май 2010 16:11

и защо по дяволите Черно море да има "най-отвратителната и нагла публика" ? Публиката на Черно море цени толерантността .. нима не сложиха плакат "винаги един от нас" за да посрещнат Илиан Илиев или ? Публиката на Черно море цени феърплей-а и не уважава отбори,които не го практикуват,не понася цинично отношение (визирам на играчите на Левски преди мача в неделя) .. защо по дяволите да е нагла ? ..защото изисква уважение от гостуващият тим ,което междудругото е и професионално ... а не го получава ??

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 06 май 2010 16:24

Дай на българина тема със заглавие "омраза" и гледай как за 1 час ще има 10 страници с постове.. кой какво мрази :lol:
А иначе такива статии наистина са идиотски.. феновете трябва да подкрепят своя отбор, не да мразят другия.. мое мнение :roll:

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 06 май 2010 16:46

Това е най гадната,тъпа и без всякакъв смисъл статия без значение дали е от чужд източник или от автора.Всеки отбор е колкото недолюбван толкова и обичан.Това,че един отбор като Ман.Юн. или Байерн имат много успехи не означава че трябва всички да ги мразят,или че един отбор побеждава със защитна тактика това си е преценка на треньора и ако по този начин идват победите какво толкова е лошото.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 06 май 2010 16:56

А барселона къде е?! :o Вярно, че те са фаворити, но се пак... :mrgreen:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Draganov
Контакти:

Мнениеот Draganov » 06 май 2010 17:09

hajitsu написа:А барселона къде е?! :o Вярно, че те са фаворити, но се пак... :mrgreen:

Да бе, и аз се зачудих как някой умник не се е сетил още за Барселона. Естествено, че най-големите ще бъдат силно мразени... Иначе няма да са такива.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 06 май 2010 17:12

AnalBreaker написа:
Rodn1 написа:За юнайтед съм много съгласен....

А не смяташ ли, че Юнайтед са и най-обичаният клуб. По мои спомени Юнайтед, Бенфика и Барселона имат най-много фен клубове в света.

Според мен най-популярните отбори в света са Манчестър Юнайтед(само казвам една дума-Китай,където имат повече фенове от всеки друг отбор) и след тях Реал Мадрид(доказателство е че са номер едно по продадени клубни артикули в света). Белия балет имат много фенове освен в милиарден Китай, също така и в Южна Америка, където са един от най-обичаните европейски отбори. Барселона също има много фенове по всички краища на планетата. За мен броят на фенклубовете не може да е голям критерий, много по-важен е броят на членовете в тях(типичен пример е най-обичания аржентински клуб Бока Хуниорс, който има една няколко фенклуба в Аржентина, но техния брой възлиза на милиони членове). И накрая искам да завърша,че за Бенфика не съм съгласен, според мен дори не влизат в топ 20 на най-популярните футболни отбори в света. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

slabiq_forever

Мнениеот slabiq_forever » 06 май 2010 17:25

Трябва да се уточни , че най-мразените отбори са съдийските ( такива като Ман Юн , Реал М , Байерн , Милан ) и служебните ( Левски , Интер , Порто , Стяуа ) които се стремят да решават нещата извън терена .

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 май 2010 17:35

durex написа:
Corwin написа:моите топ 10:
1. Интер - заради това, което причиниха на италианския футбол(не, че го харесвам) и факта, че могат, но не искат да играят.
2. Манчестър Юнайтед - защото редовно вкарват в последната секунда.
3. Лацио - защото са курви и само в последната седмица го доказаха два пъти. Не толкова отборът, колкото феновете - мразят повече, отколкото обичат.
4. Италия - катеначо...
5. Черно Море - понеже имат най-наглата и отвратителна публика в България.
6. Манчестър Сити - парите не купуват харизма, а само футболисти. Преди да ги купят арабите бях за тях в Англия, но сега...
7. Челси - като Сити, само че те постигат нещо с тези пари.
8. Аржентина/Бразилия - просто ме дразнят.
9. Милан/Юве - като Морето, само че в Италия.

Аз съм от Левски, но отбори, които би трябвало да мразя (ЦСКА, Миньор, Берое, Ботев) не присъстват, защото първите в последнтие години изобщо не са за мразене, а за съжаление, а останалите заслужават уважение за начина, по който играят срещу големите от позицията си на аутсайдери и мъките, които трябваше да изтърпят. За тях - само с добро.

И какво са причинили Интер на Италия,че ми е много интересно...

Не на Италия само, а на футбола за дълго време, но предимно в италианският му вариант-Хеленио Херера и прословутото му катеначо-това беше всичко друго, но не и футбол.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - Свят”