Финал за КБ ПФК БЕРОЕ-ПФК ЧЕРНОМОРЕЦ ПОМОРИЕ-ПРОГНОЗИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Re: Финал за КБ ПФК БЕРОЕ-ПФК ЧЕРНОМОРЕЦ ПОМОРИЕ-ПРОГНОЗИ

Мнениеот Love_ » 04 май 2010 12:23

Победа за Черноморец 2-0 ! :)
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 04 май 2010 12:54

hulluukko написа:
acmilan написа:Мартинес,не знаех,че Гергьовден е празник на град Поморие,но ето,че научих нещо ново ;) Няколко пъти съм бил на море в този град,може би най-много пъти съм бил там на почивка :) Колкото до мача,Михов уж искаше да го прави на друга дата,но нали ФИФА иска всичко да свърши до 15 май,друг е въпросът,че финалът на Шампионската лига е на 22...Колкото до самия мач,четох някъде,че ще пускат безплатни автобуси от Поморие :roll: Дано поне вас ви сложат в сектор А,а нас ни дадат В и клетката евентуално,ако дойдем повече от 3000.Друго щеше да е на Лазур или в Сливен,ама...

мда acmilan, ние ще сме в сектор "Б", така поне пише на билета... ;)

Ами аз няма как да си взема днес билет,защото не съм в Зарата,така че ще го видя утре :) Иначе Б сектор не е ли зад едната врата,това да не е клетката :roll:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 04 май 2010 13:01

beroi4eto написа:
Martines написа:
Братле няма да сме повече от 100 човека........има един голям автобус и едно малко бусче....просто на следващия ден е празник на града и всеки чака гости има панаир изкарват се сергий продават се неща........много тъпо оправдание с оглед на това,че Поморие сигурно никога повече няма да играе финал,както и никога до сега не го е правил....г-н Михов можеше също да помисли за това и мача да се играе на друга дата с цел стимулиране на по-голям зрителски интерес,ако беше в Бургас мача стадиона щеше да е пълен,точно като за финал и наистина щеше да стане един футболен празник.А сега какво?.......ние 100 човека,заралий 3000 и 20 ромчета от Ловеч............пълна гавра и подигравка с футбола.......и после нямало хора на стадионите,да бяха го направили финала в Лом....дееба нещастниците :!: :!: :!:

ние ще сме повече от 3000

Aко беше на друг стадион можеше да сте 10 000 ама........ще се радвам да сте повече,колкото повече толкова по-добре!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 04 май 2010 13:09

kokic1986 написа:Аз съм за Берое ... 1-0 за заралии

+1

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 04 май 2010 13:16

Берое е много по-опитният и класен отбор мисля, че няма да има изненада и Берое ще вземе мача без проблеми.
Успех и на 2та отбора утре и да направят хубав мач, все пак подобен финал за купата не се играе много често.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 04 май 2010 15:21

Вярно футбол е всичко е възможно,но изненади в този мач не чакам.2 или 3:0 за Берое! 8-) Знам,че има много зложелатели на Берое които само чакат някаква издънка и да почнат с плюенето,но точно утре няма да им се отвори парашута. ;) За тяхно съжаление ще трябва да преглътнат още един горчив хап. :lol:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 май 2010 17:57

3-0 за Берое

Потребителски аватар
FCBeroe1916
Контакти:

Мнениеот FCBeroe1916 » 04 май 2010 19:27

Ловеч утре ще е зелен !