Финал за КБ ПФК БЕРОЕ-ПФК ЧЕРНОМОРЕЦ ПОМОРИЕ-ПРОГНОЗИ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Финал за КБ ПФК БЕРОЕ-ПФК ЧЕРНОМОРЕЦ ПОМОРИЕ-ПРОГНОЗИ
Победа за Черноморец 2-0 ! 

Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
Купата е зелена!
hulluukko написа:acmilan написа:Мартинес,не знаех,че Гергьовден е празник на град Поморие,но ето,че научих нещо новоНяколко пъти съм бил на море в този град,може би най-много пъти съм бил там на почивка
Колкото до мача,Михов уж искаше да го прави на друга дата,но нали ФИФА иска всичко да свърши до 15 май,друг е въпросът,че финалът на Шампионската лига е на 22...Колкото до самия мач,четох някъде,че ще пускат безплатни автобуси от Поморие
Дано поне вас ви сложат в сектор А,а нас ни дадат В и клетката евентуално,ако дойдем повече от 3000.Друго щеше да е на Лазур или в Сливен,ама...
мда acmilan, ние ще сме в сектор "Б", така поне пише на билета...
Ами аз няма как да си взема днес билет,защото не съм в Зарата,така че ще го видя утре

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
beroi4eto написа:Martines написа:
Братле няма да сме повече от 100 човека........има един голям автобус и едно малко бусче....просто на следващия ден е празник на града и всеки чака гости има панаир изкарват се сергий продават се неща........много тъпо оправдание с оглед на това,че Поморие сигурно никога повече няма да играе финал,както и никога до сега не го е правил....г-н Михов можеше също да помисли за това и мача да се играе на друга дата с цел стимулиране на по-голям зрителски интерес,ако беше в Бургас мача стадиона щеше да е пълен,точно като за финал и наистина щеше да стане един футболен празник.А сега какво?.......ние 100 човека,заралий 3000 и 20 ромчета от Ловеч............пълна гавра и подигравка с футбола.......и после нямало хора на стадионите,да бяха го направили финала в Лом....дееба нещастниците![]()
![]()
ние ще сме повече от 3000
Aко беше на друг стадион можеше да сте 10 000 ама........ще се радвам да сте повече,колкото повече толкова по-добре!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54
http://vbox7.com/play:44b6627e
Левски-55.......цска-54

http://vbox7.com/play:44b6627e
- JohnnieWalker
- Контакти:
kokic1986 написа:Аз съм за Берое ... 1-0 за заралии
+1
- napred_trizvezdni_1948
- Контакти:
Берое е много по-опитният и класен отбор мисля, че няма да има изненада и Берое ще вземе мача без проблеми.
Успех и на 2та отбора утре и да направят хубав мач, все пак подобен финал за купата не се играе много често.
Успех и на 2та отбора утре и да направят хубав мач, все пак подобен финал за купата не се играе много често.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.
Вярно футбол е всичко е възможно,но изненади в този мач не чакам.2 или 3:0 за Берое!
Знам,че има много зложелатели на Берое които само чакат някаква издънка и да почнат с плюенето,но точно утре няма да им се отвори парашута.
За тяхно съжаление ще трябва да преглътнат още един горчив хап. 

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
- FCBeroe1916
- Контакти:
Ловеч утре ще е зелен !
Купата също ще е зелена !
Мачкай БЕРОЕ !
Купата също ще е зелена !
Мачкай БЕРОЕ !