Нови правила във Футбола?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- krum_futbolista
- Контакти:
Re: Нови правила във Футбола?
Е,добре ако махнете засадата и примерно един футболист си седи пред вратаря и не мърда цял мач чака си топката ? Няма ли да е глупаво
И аз съм "за" видеоповторенията

MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(
Аз бих въвел видео повторения, но да бъде по подобие на тениса. Да кажем всеки отбор да има право на повториние по 1, най-много 2 пъти. Не мисля че трябва да се уголемят вратите, защото те все пак са профисионалисти и трябва да вкарват дори на по-малки врати.

Имам един въпрос към тези, които защитават идеята вратаря да може да улови топката с ръце, ако е върната от негов съотборник. Вие някога гледали ли сте мач от времето когато това беше позволено?
Ако не сте, свалете си от някъде и изгледайте последните 15-20 минути на мач при резултат 2:0 и после си кажете мнението, дали все още ви харесва това правило.
Ако не сте, свалете си от някъде и изгледайте последните 15-20 минути на мач при резултат 2:0 и после си кажете мнението, дали все още ви харесва това правило.
nemo написа:Имам един въпрос към тези, които защитават идеята вратаря да може да улови топката с ръце, ако е върната от негов съотборник. Вие някога гледали ли сте мач от времето когато това беше позволено?
Абсолютно съм съгласен с теб. Едно от най-хубавите промени в правилата на футбола е именно тази. Аз лично съм слушал от баща си,че едно време,това е бил най-сигурния и често използван начин за бавене на времето
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- infallible
- Контакти:
lucio написа:При влизане на лекарски екип на терена, футболиста да седи вън 5 минути . По този начин ще се елиминират симулациите.
Има логика.. ама замислял ли си се че тея дето наистина има нужда от помощ и 1 минута им е достатъчна примерно да му замразят крака от къде на къде ще страда отбора му за дето някой съперник му е направил секира..
иначе тва за 6фала дълга дуспа не звучи сериозно.. верно ше има мн по-малко нарушения ама след секи мач ше има "в 63тата минута нямаше никакъв фаул съдията обаче го отсъди те ни изравниХа" ...........
ЕДНА ЛЮБОВ!
infallible написа:иначе тва за 6фала дълга дуспа не звучи сериозно.. верно ше има мн по-малко нарушения ама след секи мач ше има "в 63тата минута нямаше никакъв фаул съдията обаче го отсъди те ни изравниХа" ...........
Сега липсват ли тези оправдания
Последна промяна от Tommi на 29 дек 2010 20:45, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
krum_futbolista написа:Е,добре ако махнете засадата и примерно един футболист си седи пред вратаря и не мърда цял мач чака си топката ? Няма ли да е глупавоИ аз съм "за" видеоповторенията
![]()
Няма да е глупаво а ще се промени изцяло концепцията за защита и ще е по-интересно, освен това ще се премахнат съдийските грешки, които спират много голови атаки. Почти няма мач в който да не е отсъдена погрешно засада а головете от засади са твърде много за да се пренебрегнат.
И понеже се обсъжда бавенето на играта, мисля, че не е лоша идея да се играе чисто време както в баскетбола и хокея например. Само че 45 мин са много. 35 минути на полувреме без субективната преценка на съдията колко да продължи, като някои продължения са до гол.
A какво мислите относно правилото-при изпълнение на дузпа, вратарят трябва да стои само на голлинията.
За мен,лично това правило е излишно,защото се прилага избирателно,а в някои случаи и тенденциозно-понякога съдията решава да се повтори дузпата, друг път-не. 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Santiago Munezz написа:И аз не бих направил никаква промяна във футболните правила.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
MCMXIII написа:Аз искам само 3 неща![]()
1. Чип в топката, за да се знае дали е преминала гол линията;
2. Всяко докосване с ръка в наказателното поле да се наказва с дузпа, а не да спорим с години дали е волно, неволно, полуневолно, от 3 метра, ама топката се движи със 150 км./ч. и прочее;
3. Онова нещо което направи Анри с/у Ирландия трябвае да го накажат да не играе няколко месеца, та друг път всеки да бъде мъжкар, а не мирзливец като него! Тоест наказания по видео материал, за симулация, неспортменска проява и т.н.
Иначе никакви повторения на мач. Представете си 15 мин. спор това гол ли е или не?
+1
Махам засадите и да настава голова анархия
a пък това наистина ме расмя
а това за видео повторението е пълна глупост(за мен)
с пет съдии е по-добре вие искате да премахнете всякакъв човешки фактор от тази игра
САМО ЛЕВСКИ!!!