Спомняш ли си миналото лято как злобяхте и се кефихте и ни ебавахте за лиценза? И после дойде БАТЕ? Да не стане и сега така - много знате за картотеките и не млъквате, но да няма после ново БАТЕ, този път азарбайджанско.Защото не си гледате вашето отборче, което трудно връзва някаква смислена игра, а сте тръгнали да се ебавате с нас. Виж в тема за ЦСКА, колко от вас пишат простащини. Та за това намесих предстоящият Ви мач. Ситуацията много напомня за тази от миналото лято
 [/quote]
[/quote]Пич, ти си поредният силно заблуден фен, който смята, че който не е от ЦСКА е от Левски и обратното

Приеми, че поради лични причини, нито един софийски отбор не ми харесва, което си е истината де.Аз изказвам мнение, подкрепено с нещо, а ти нападаш, с изтъркани лафове, които нямат нищо общо с действителността.Я ми покажи кой Министър-председател се е застъпил за отбор, нарушил правилници и закони, и за кой отбор става дума![/quote]
Един премиер, един президент и една партия БСП се застъпиха за Панчаревската Мара миналото лято да не иди у зоните, чекни гугъл кеша и ке видиш