trex написа:foetuss написа:Това, което ме шокира е, че този Бру получава заплата.. няма значение колко, но му се дават пари на този човек... един чистач показва много повече умения в чистенето на тоалетни /да натопи парцала в кофа и да го извади след това/, отколкото този на терена. Необяснимото ми е, че това не му е първия мач, в който не е във форма, а попринцип си е толкова некадърен. Ако някой може да ми обясни защо го налагат нека ми каже. Ако има залози, за това, колко центрирания ще му ги засече още първия защитник, разбирам, но наистина по добре е едно колче да забият на негово място и ще свърши повече работа...
Бру е човека за центрирания, за свободни удари и даже да гради игратаИ с 3-те е перфектен. Като някой друг бие свободните удари и голове правят. Определено е провал и половина. Щом дори Здравков разбра в 1 момент и извика "Гаджееееев центирай ти"
.
Абсурдът е, че Гаджев прави центриранията в националния отбор. 90% от атаките ни завършват с центриране. При нас центрират или Мюлдер, който винаги изпраща топката далече извън наказателното поле или Бру, който пък е неговата противоположност. Ако можеше да се направи някакъв хибрид между двамата, щяхме да имаме един умерен и с трезв поглед към това кой къде е на терена играч.