Локо загуби Танкo Дяков до края на сезона

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Локо загуби Танкo Дяков до края на сезона

Мнениеот Ванко_Ултраса » 05 апр 2012 13:58

Пловдив1926 написа:Ванко пак заформи драмата :mrgreen: Танко е голям мъжкар. Сигурен съм, че ще се оправи по-рано от предвиденото!

Драмата ще е малко преди да започне мача... :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 апр 2012 14:07

kartago написа:Напрово се чудя на такива мнения! Тянко ( танк-о) е едно от най-големите дървета и недоразумения в нашенския футбол ( изказвам строго лично мнение), но от друга страна наистина има заряд в него! Изумен съм, че ТОЙ е получил контузия, а не я е причинил на друг футболист! Следя го още от Черно море, даже му станах и "фен" по едно време като вкара гол на Щутгарт (аз по принцип си мразех Леман, но тогава се изказа и за отбора от Варна), че умрях от кеф, че такова дърво му вкара гол! Тянко си е за жълт картон още от съблекалнята и е изключително рисков играч( има доста разминавания в координацията и уцелването на топката)! Ако гледате повторението му на гола срещу "Черноморец" просто не може да се разбере с кой точно ръб на главата си удари тази топка ( но факта си е факт де, направи обрата!) За Никасио ви трябва интелигентен защитник, който да знае как да го държи или на дистанция, или прекалено близо до пелантерията ( зависи от силните му страни, нямам много поглед). Модератор Локо Пд знае за какво говоря, как един Дембеле беше буквално обезличен в Бургас защото треньора на "Левски" не знаеше какви точно силни страни да използва! Тука си го препредаваха и го направиха смешен! ( не, че футболиста имаше някаква вина, просто спазваше тактическата схема). Както и да е, изказах лично мнение, щом го цените, дано по-бързо да се оправя!

:lol: Приятелю,ако беше гледал всичките мачове на Локо ПД,нямаше да се чудиш.По принцип повечето от нас,бяхме скептично настроени,когато разбрахме,че Танко идва при нас.Обаче момчето успя да спечели феновете още с първите си мачове.А и играта му се подобри,спрямо това,което показваше в другите отбори.Да не говорим,че отдавна имахме нужда от едно "ренде" ;) в защита.Ненапразно Кокала вчера беше бесен,когато излязоха резултатите от прегледа.Така че,Танка си е ценен кадър откъдето и да погледнеш.Лошото е,че Карвальо също е аут.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 апр 2012 14:16

Ванко_Ултраса написа:
Пловдив1926 написа:Ванко пак заформи драмата :mrgreen: Танко е голям мъжкар. Сигурен съм, че ще се оправи по-рано от предвиденото!

Драмата ще е малко преди да започне мача... :roll:

Кой мач :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 05 апр 2012 14:41

Почти всеки на Локомотив Пд :!:
Така както се решиха мачовете с ЦСКА, Пирин и Видима на Лаута, когато нашите защитници бягаха от топката и всички около мен на Спротклуб им се смееха.
Дай да не се правим на луди - мачът с Литекс ще се реши извън терена.
Аз лично вярвам на човек, който е в играта заедно с ръководството, отколкото на теб да се правиш на 5 за 4 тук.
Пиши си, каквото ти е на сърце и си вярвай. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 апр 2012 14:51

Хал хабер си иванееее хал хабер хаха :) После се чудиш що ти се смеят хората :) Мача с Литекс ще е истински и много, много труден мач. Ти и твоя човек сте абсолютни шматки, в това се убедихме вече многократно. Не искам да те обиждам, но прекаляваш. Просто нещата, които пишеш нямат нищо, нищо общо с реалността. Когато има нещо нередно съм първия който скача срещу простотиите, много добре знаеш, но този мач е 100% чист.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 05 апр 2012 15:30

Ванко_Ултраса написа:Почти всеки на Локомотив Пд :!:
Така както се решиха мачовете с ЦСКА, Пирин и Видима на Лаута, когато нашите защитници бягаха от топката и всички около мен на Спротклуб им се смееха.
Дай да не се правим на луди - мачът с Литекс ще се реши извън терена.
Аз лично вярвам на човек, който е в играта заедно с ръководството, отколкото на теб да се правиш на 5 за 4 тук.
Пиши си, каквото ти е на сърце и си вярвай. ;)

Ми аре най накрая кажи кой е тоя човек в играта, де. :) Предпочиташ да злепоставиш Локомотив и феновете му от колкото него ли ?
Изображение

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 05 апр 2012 15:31

Уважавах го докато подаде молба срещу лиценза ни. Едно е да си търсиш парите друго, да пускаш молби за отнемане на лиценз. Вече не ми пука за него.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 апр 2012 15:50

То на вас не лиценза, ами да започнете не трябваше да ви разрешават, както и на ЦСКА да речем.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 05 апр 2012 17:57

Извинявам се за невежеството но кой визира Велев за вариант в защита на мястото на Танко? Не се сещам нещо? Венков централен Тъча на негово място? Или да поизчакаме до утре?
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 05 апр 2012 20:46

Йошев. Въпреки, че е дребен е бърз и повратлив. Като бек не се научи да центрира, може пък тук да изиграе мача на живота си?
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”