tmanolov написа:Видях ;) даже преговарям с агитката на Добруджа (цели трима човека, дето се чудят в Б или В да идат)
Аз имам добър приятел от Добрич, дет преди ходеше на мачове, Владо Владимиров. Да не се окаже, че го познаваш?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tmanolov написа:Видях ;) даже преговарям с агитката на Добруджа (цели трима човека, дето се чудят в Б или В да идат)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:tmanolov написа:Видях ;) даже преговарям с агитката на Добруджа (цели трима човека, дето се чудят в Б или В да идат)
Аз имам добър приятел от Добрич, дет преди ходеше на мачове, Владо Владимиров. Да не се окаже, че го познаваш?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Не, но ти познаваш Пешо от Разлог, убеден съм - голям левскар във всяко отношение ;)
rhaegar написа:tmanolov написа:Не, но ти познаваш Пешо от Разлог, убеден съм - голям левскар във всяко отношение ;)
С фамилия, че така се сещам за един дет отговаря и на двете условия ма знам ли дали е той.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Фамилията ми бяга - сега е юрист в София, преди беше в Разлог - няма начин да не го знаеш ;) доволно се набутва във всякакви глупости, за да остане незабележим :)
Потребители, разглеждащи този форум: simby и 22 госта