Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот rhaegar » 13 окт 2025 21:14

tmanolov написа:Видях ;) даже преговарям с агитката на Добруджа (цели трима човека, дето се чудят в Б или В да идат)

Аз имам добър приятел от Добрич, дет преди ходеше на мачове, Владо Владимиров. Да не се окаже, че го познаваш?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 окт 2025 21:16

rhaegar написа:
tmanolov написа:Видях ;) даже преговарям с агитката на Добруджа (цели трима човека, дето се чудят в Б или В да идат)

Аз имам добър приятел от Добрич, дет преди ходеше на мачове, Владо Владимиров. Да не се окаже, че го познаваш?

Не, но ти познаваш Пешо от Разлог, убеден съм - голям левскар във всяко отношение ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Air_Smuggler
Контакти:

Мнениеот Air_Smuggler » 13 окт 2025 21:48

бОГ ДА ГО ПРОСТИ БОБАТА ЖЕЧЕВ, ЩЕ ГО ЗАПОМНИМ С ДОБРО !

При това в ония години, в които се класирахме за СП и ЕП, във финалите на СП участваха 16 отбора, а за ЕП - 8 !

Сега още 20-25 години няма да участваме на голям форум, освен ако алчниците от ФИФА и УЕФА не направят така, че на финалите на ЕП да играят 64 отбора, а на СП - 128.... И пак не е сигурно :-))

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 окт 2025 22:25

tmanolov написа:Не, но ти познаваш Пешо от Разлог, убеден съм - голям левскар във всяко отношение ;)

С фамилия, че така се сещам за един дет отговаря и на двете условия ма знам ли дали е той.

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 окт 2025 22:36

rhaegar написа:
tmanolov написа:Не, но ти познаваш Пешо от Разлог, убеден съм - голям левскар във всяко отношение ;)

С фамилия, че така се сещам за един дет отговаря и на двете условия ма знам ли дали е той.

Фамилията ми бяга - сега е юрист в София, преди беше в Разлог - няма начин да не го знаеш ;) доволно се набутва във всякакви глупости, за да остане незабележим :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 окт 2025 22:57

tmanolov написа:Фамилията ми бяга - сега е юрист в София, преди беше в Разлог - няма начин да не го знаеш ;) доволно се набутва във всякакви глупости, за да остане незабележим :)

Лично не се познаваме, но се сещам кой е. Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”