ПФК Левски с нови шефове

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: ПФК Левски с нови шефове

Мнениеот korteneca » 24 юни 2015 16:32

Не знам как така според червени, жълти и разни други комплексари - Пеевски, Боко и ДПС били в Левски под някаква форма, а оставят отборът да се бори за 7-мо място? :o :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 юни 2015 16:35

korteneca написа:Не знам как така според червени, жълти и разни други комплексари - Пеевски, Боко и ДПС били в Левски под някаква форма, а оставят отборът да се бори за 7-мо място? :o :lol:

Директивата е такава. Това е за заблуда. Сега се правим на умрели, а иначе ще спечелим титлата, купата и суперкупата, след това ще прескочим и групите на .. ШЛ 8-)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 24 юни 2015 16:35

viking22 написа:
korteneca написа:
Tommi написа:
viking22 написа:Хора помислете малко как 2014 до сега се стопяват 65мил. дълг . Вътрешен към Батков 50 мил.И сега- дава ей така без нищо ?- Нашите сини приятелки да си пишат простотиите .

Стопяват се с капитализиране на дълга. Съмнявам се да ти говори нещо, но аз съм длъжен да го кажа. :) И нека да бъдат 30 млн. лв. вътрешен дълг, не 50. ;)

В последните седмици му беше обяснено от поне 50 човека едно и също, но момчето не може да разбере и постоянно пита за едно и също. Как да обясниш на човек нещо когато иска да чуе само това което той си мисли, че е истината?

Обясни ни хубаво че да разбера.

Отговорено ти е прекалено ясно и точно от Tommi, както го направиха и още няколко човека в тази тема и много други в останалите теми където си задаваш глупавите въпроси. Кой е виновен, че не можеш да схванеш за какво става дума?
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Божидар
Контакти:

Мнениеот Божидар » 24 юни 2015 16:36

warhead написа:
Божидар написа:
Rusnaka написа:
damyanov1963 написа:Жалка чорбарщина! Некъв, който го е срам да се нарече българин, а по стар комунистически обичай се е нарекъл руснака, призовава "братята" си българи да се борят с/у Левски! Е от тоя по-голем срам има ли :lol:

Руснака ми викат по други причини смешник. Нито съм комунист, нито ченге, нито депесарин, вие вече официално сте и трите взети заедно!Стигнахте безсилието в безтитлитето си. УДАРИХТЕ ДЪНОТО НА ПОЗОРА СИ! Продадохте гъзовете си на ДПС, сега ще ви управлят Дебелян и Тиквонян!Честито.

Не знам какво не си, ама със сигурност си на тежки наркотици. Спри да храчиш, че пеняса много от злоба. Гледай си А окръжна и остави левскарите като са толкова жалки. Божков и Ганчев, дето се изпразвате като ги видите, са сред най-честните и примерни бизнесмени, така да знаеш.

Не бе искам да ви видя такива като тебе колко време ще ви отнеме да започнете да защитавате Пеевски! :mrgreen:

Няма как да стане. Такива персони си ги обичат и им пишат декларацийки, за да си засвидетелстват любовта от червения лагер. Доказано!

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 24 юни 2015 16:37

Ако Пеевски/ДПС влезе в Левси под каквато и да е форма, то тогава аз се отказвам от БГ футбол!

Божков
Пеевски
Ганчев
Гигов
Стефанов
Домусчиев ..... т.н

Не благодаря !
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 юни 2015 16:38

Ся кат излезе Батков и каже, че кара влака, голям сеир ще да падне... :mrgreen:
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 юни 2015 16:39

viking22 написа:И ако тогава Тодор Батков си поиска 50-те милиона вътрешен кредит, вече е много по-различно. Тогава юристът ще се раздели с образа на финансов мъченик, а ще се превърне в обикновен рекетьор, използващ името на Апостола
Но някой трябва да го притисне. В противен случай агонията на Левски ще продължи дотогава, докато клубът не попадне в ръце, от които всички ги е срам. Всъщност защо да го казваме ние, ето думите на самия Батков:
„Клубът генерира по 4-5 млн. лв. загуби годишно. Външните дългове на Левски също не са малки. 3 млн. вече се дължат на изпълнителя на ремонта на стадион „Георги Аспарухов” – „Главболгарстрой”, а още 5 са необходими за довършване на ремонта! Общата сума от останалите задължения е около 5 млн. лв., които са към бивши играчи и треньори, както и към институции. Сините не са плащали данъци от 2012 г. и задълженията към държавата са към 2 млн. лв.”
Т.е. днес ФК Батков има близо 65 милиона лева задължения!
Tommi написа:
viking22 написа:Хора помислете малко как 2014 до сега се стопяват 65мил. дълг . Вътрешен към Батков 50 мил.И сега- дава ей така без нищо ?- Нашите сини приятелки да си пишат простотиите .

Стопяват се с капитализиране на дълга. Съмнявам се да ти говори нещо, но аз съм длъжен да го кажа. :) И нека да бъдат 30 млн. лв. вътрешен дълг, не 50. ;)

Статията 2014 -но последното плаща не е на феновете за лиценза 500 000лв .Капитализирането го обясни със прости думи.

Капитализирането на дълга представлява увеличаване на капитала на дружеството с размера на дълга (т.е. издават се още акции) и Батков става собственик на тази увеличена част от капитала. Дългът играе роля на вноска в капитала на дружеството.
Последна промяна от Tommi на 24 юни 2015 16:40, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 юни 2015 16:45

korteneca написа:Не знам как така според червени, жълти и разни други комплексари - Пеевски, Боко и ДПС били в Левски под някаква форма, а оставят отборът да се бори за 7-мо място? :o :lol:

Обяснявам ти веднага!За да притиснат бай Ганьо да даде Леевски,го докараха до това състояние!Затова и тоТонев ви обясняваше,че няма да станат като нас,а ще се платят дълговете!Вече знам,че това ще стане!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 юни 2015 16:46

Само вижте кои са дошли да ръсят морал. Феновете на БотевЪ - забравихте ли кой ви беше собственик ? Как ще забравите, вие нали много го подкрепяте. "Цецо, ние сме с теб!", "Повече от банкер, родолюбец" и т.н. и т.н. Ама забравихте с кой беше свързан той. Нали сте много отворени, я кажете Цецоу с кой беше свързан ? Точно с пеевски, доган и дпс. Ама сте горди с него, а сега ръсите морал. Цецоу откъде взимаше пари, за да ви финансира, знаете ли ? Забравихте ли вие, фенчета на БотевЪ как се молихте на майката на пеевски да ви спасява ?
Цскарите и те. Инджов на кой е човек, знаете ли ? Ами точно на дпс. От говедото и джуджето от Микре, до г-н Божков и г-н Ганчев. Предполагам, че Ганчев и Божков са едни от най-честните хора в България, а ? Те въобще не са намесени в мръсни дела. Хич. И тия ще ми пишат за морал.
А фенчетата на Черно море да видят кои са собствениците им. Едни от най-големите престъпници в България.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 юни 2015 16:47

sin4ec написа:Ся кат излезе Батков и каже, че кара влака, голям сеир ще да падне... :mrgreen:

Ще стане като при нас :mrgreen: !

Върни се в “Левски”