АЙДЕ ДАНО ДА ДОЙДЕ, най-накрая да видим качествен футболист в България и тия мрънкала дето само говорят лошо за чужденците да им изпаднат челюстите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tony187 написа:седемнамалко написа:tony187 написа:Хора, малко по сериозно. Айте титуляр на 9-ти в френско първенство , избран за играч на отбора за декември ще дойде при нас? По смешното, играч който бил купен за 2,7 милиона преди по-малко от 2 години сега ще го купим? с какво? с банани ли? Айде стига сме вярвали щото ей сега ще дойде поредния кютук дето като ходи сам се спава и почва да се кара че тревата не му е равна.... Уф
Има нещо такова, нормално, ако беше дори и частично вярно, щеше да продължи да се пише за това, все пак такива играчи не идват всеки ден в България или в най-популярния и отбор... Щеше да има новини ежечасно, коментари, спекулации, а то какво пуснаха веднъж новината преди 4 дена, всички я преписаха от гонг и след това сякаш всички забравиха за това, имам чувството, че е само отвличане на вниманието, пуснато то веригата в Левски и след това подшушнато на една иначе сериозна медия като гонг с цел поне за малко да се забравят проблемите на отбора, според мен и спрямо мен не им се получава.
За жалост съм на това мнение също..Не е възможно да пишат по 24 часа ще Бру щял да идва, че Куцук Коняк щял да идва все едно са някакви футболисти.. а футболисти с истинска класа дето никога не са-и не вярвам да стъпят в България.. писаха два реда и стига.
Добре правят че дават малко позитивизъм у нас. Лошо е като видим че е лъжа или по случайност не са могли да дойдат.
tevez написа:Айте го спира това, че му е казано, че в България не се плаща редовно, а и иска сериозна сума на ръка. Иначе като заплата и клуб с клуб са изяснени нещата.
Бастос, ако дойде ще е сериозен трансферен удар.
tevez написа:Айте го спира това, че му е казано, че в България не се плаща редовно, а и иска сериозна сума на ръка. Иначе като заплата и клуб с клуб са изяснени нещата.
Бастос, ако дойде ще е сериозен трансферен удар.
tevez написа:Не, едва ли и двамата ще се вземат.
Надявам се най-малко поне един от тях да дойде. Моят фаворит е от Реймс.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта