Шампионска лига 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Gary Shaw
Контакти:

Re: Himno de la Liga de los Campeones Europeos

Мнениеот Gary Shaw » 05 май 2016 00:17

рома , волфсбург и сити дооста коварен жребий отредиха за реал :lol: :lol:

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Re: Шампионска лига 2015/2016

Мнениеот rmfan5 » 05 май 2016 00:19

kingofpop написа:Дано това е последният път, в който анлийски отбор играе 1/2 до 2020 поне :mrgreen:

по-скучен 1/2 не е имало....

Реал ще си платят за слабите съперници до финала със сълзите на Кристиано в Милано :mrgreen:

съдбата ще си върне за гола в 95 + преди 2 години, просто няма друг вариант..

освен това Атлетико повече си заслужават, биха двата фаворита :)

Като почне да се говори за този гол ще кажеш че е паднал в 105-та минута при 2 добавени.

Голът си пада в 93-та минута,ама айде какво да обеснявам.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 05 май 2016 00:23

sapio0o написа:Аз това и казах, братле. Пръснахме се от пропуски, все едно цъкаме с Алкоркон за купата при преднина от 3 гола в първия мач. Несериозно беше, но пък ето че не ни изигра лоша шега. За мен Реал е в най-добрата си форма от над година насам и се случва точно в решителната част от сезона. Зидан изсмука всичко каквото можеше от футболистите, без да вдига много шум. Вече всеки си знае дали би оценил направеното предвид наистина леките съперници. Който следи клуба по-отблизо ще ме разбере за останалото.

Фрапиращото е че и Сити играха все едно водят с 2-3 гола :lol: :mrgreen:

Иначе аз пък съм страшно уверен в нашите (гледайки играта ви) и мисля че няма как да не я вземем, но доколко е реално, доколко фенско ще видим...
Просто мисля че сме много силни, а вие не сте калени в битките в ШЛ тази година с тази разходка из елиминациите (дори обрата с Вълците) :roll:

2014 бях резервиран за финала, сега съм почти сигурен че ще я вземем, затова и ще ходя в Милано на финала :oops: , стига да не станат някакви контузии до 28-и :oops:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 05 май 2016 00:26

rmfan5 написа:
kingofpop написа:Дано това е последният път, в който анлийски отбор играе 1/2 до 2020 поне :mrgreen:

по-скучен 1/2 не е имало....

Реал ще си платят за слабите съперници до финала със сълзите на Кристиано в Милано :mrgreen:

съдбата ще си върне за гола в 95 + преди 2 години, просто няма друг вариант..

освен това Атлетико повече си заслужават, биха двата фаворита :)

Като почне да се говори за този гол ще кажеш че е паднал в 105-та минута при 2 добавени.

Голът си пада в 93-та минута,ама айде какво да обеснявам.

Той да вземе да си се фокусира върху залозите и да не разсъждава по двата финалиста. :lol:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 05 май 2016 00:28

JackPackage написа:
sapio0o написа:Аз това и казах, братле. Пръснахме се от пропуски, все едно цъкаме с Алкоркон за купата при преднина от 3 гола в първия мач. Несериозно беше, но пък ето че не ни изигра лоша шега. За мен Реал е в най-добрата си форма от над година насам и се случва точно в решителната част от сезона. Зидан изсмука всичко каквото можеше от футболистите, без да вдига много шум. Вече всеки си знае дали би оценил направеното предвид наистина леките съперници. Който следи клуба по-отблизо ще ме разбере за останалото.

Фрапиращото е че и Сити играха все едно водят с 2-3 гола :lol: :mrgreen:

Иначе аз пък съм страшно уверен в нашите (гледайки играта ви) и мисля че няма как да не я вземем, но доколко е реално, доколко фенско ще видим...
Просто мисля че сме много силни, а вие не сте калени в битките в ШЛ тази година с тази разходка из елиминациите (дори обрата с Вълците) :roll:

2014 бях резервиран за финала, сега съм почти сигурен че ще я вземем, затова и ще ходя в Милано на финала :oops: , стига да не станат някакви контузии до 28-и :oops:

От опит ти казвам да не бъдеш прекалено уверен и то особено, когато изглежда най-лесно. Много съм си патил и после боли! Вярвай ми обаче, Реал е много силен. Дали ще го докаже ще видим! Дали и вие ще го позволите, също ще видим!

Иначе на Сити толкова им бе позволено. Новаци са на тази фаза, и на тях не им е лесно. :)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 май 2016 00:29

Честито на Реал, превъзходството им беше пълно! За първи път не разбрах честно казано продаде ли се Сити или толкова си могат, но ще видим то ще си проличи като играят и с Арсенал. Може би светците им нанесоха тежка черепно-мозъчна травма и бяха пълни байхути за този мач. Топката се риташе само назад без никакви признаци, че ще направят една атака или точен удар във вратата. Поне ще гледаме един интересен финал! Успех на финалистите, няма да ви казвам как ще свърши мача, за да не разваляме изненадата. Но Атлетико влиза за мен като фаворит, все пак приказката за счупената стомна я помните. Ще се пробвам да го закова на точен, аз и сега щях и двата ама съм ги разменил обратно, горе 1:0, а долу 2:1. Имам го този лош навик и вие се възползвате по игричките понякога. Не съм казал, че е лесно. А и съм много доволен от представянето си, понеже и този турнир поддаде. Няма вече тайни във футболчето за мен. [offtopic]И въпроси в куиз поддадоха и те. Абе как може некой да има 1500 загуби или 5200 и само 90 победки и да се слагапред мен, че той кат ми кацне ще го оставим на 20-30 точици не повече. Днеска особено доста бой имаше. Никой не ще да ме предизвика, не смеят че не знаят толкова за футболче. Ам да видят що газя и на прогнози, много знания за футболче, много! :mrgreen: :)[/offtopic]
Не крия, че ще подкрепям Атлетико М на финала, дано да не ми е скучно и в него. На пръв поглед ми се струва, че Реал не може да ги спре, ама ще видим като му дойде времето.
Последна промяна от dreben23 на 05 май 2016 00:40, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
RealMCF
Контакти:

Мнениеот RealMCF » 05 май 2016 00:33

Gary Shaw написа:рома , волфсбург и сити дооста коварен жребий отредиха за реал :lol: :lol:

Уж смях, а то - злоба през сълзи... А финалът е МАДРИДСКИ - за втори път!
Real Madrid CF - 12 veces Campeon de Europa!

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 05 май 2016 00:38

Каквото и да стана на финала (не очаквам много) тази година ШЛ е доста по-безинтересна (да не кажа слаба) от миналата. Ще се запомнят мачовете на Байерн и Юве и някой други епизодични изяви и дотам :roll:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 05 май 2016 00:42

enguerino написа:Каквото и да стана на финала (не очаквам много) тази година ШЛ е доста по-безинтересна (да не кажа слаба) от миналата. Ще се запомнят мачовете на Байерн и Юве и някой други епизодични изяви и дотам :roll:

Определено. Ама то си е нормално, предвид отборите. :roll: Няма ги Барса, Милан, Интер, Ливърпул, Юнайтед, Юве, Борусия Д и т.н..

Атлетико играе много по-слабо този сезон, сравнено с изявите преди 2 сезона. Тогава хем атрактивно и резултатно, хем печелившо. Но пък и футболистите бяха далеч по-класни. :roll: Дано решат да се надиграват, а не паркират рейса като на реванша с Байерн. Така ще се гледа футбол.

Потребителски аватар
LamarinTenekijiev

Мнениеот LamarinTenekijiev » 05 май 2016 00:47

Ами като ще е мадридски химнът, поне Атлетико да го изпеят победоносно! :)

Върни се в “Архив”