А по темата-Свилен Нейков започва дела срещу ЦСКА от преди година време, та и тези ще са същите.. май

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кашчей написа:Кико, аз не знам кой е строил стадионите и не твърдя нищо.Но да кажеш, че МВР е построило стадион "Г. Аспарухов", който е открит 4 години преди "Левски" да мине под шапката на МВР си е доста свободно съчинение според мен.
А по темата-Свилен Нейков започва дела срещу ЦСКА от преди година време, та и тези ще са същите.. майТой малко трудно може да каже, че ЦСКА веднага би получил стадиона на концесия(би трябвало целият комплекс да се отдаде според мен, а не само стадиона) и веднага може да започне строеж на нов стадион там.
[/quote][/quote]Torino FC 1906 написа:
Абе ти вярно не си в час![]()
Тези 16 млн. лева са дадени назаем от фирмата ТИТАН !
В случая погасяваш един заем с друг а ако не знаеш ЗАЕМА рано или късно ще трябва да се връща и вие пак се въртите във вашия омагьосан кръг !
[/quote]tut написа:Torino FC 1906 написа:
Абе ти вярно не си в час![]()
Тези 16 млн. лева са дадени назаем от фирмата ТИТАН !
В случая погасяваш един заем с друг а ако не знаеш ЗАЕМА рано или късно ще трябва да се връща и вие пак се въртите във вашия омагьосан кръг !
стадиона е строен от завод кремиковци и е подарен на община софия а след като минаватпод шапката на мвр взимат и раковскиКашчей написа:Кико, аз не знам кой е строил стадионите и не твърдя нищо.Но да кажеш, че МВР е построило стадион "Г. Аспарухов", който е открит 4 години преди "Левски" да мине под шапката на МВР си е доста свободно съчинение според мен.
А по темата-Свилен Нейков започва дела срещу ЦСКА от преди година време, та и тези ще са същите.. майТой малко трудно може да каже, че ЦСКА веднага би получил стадиона на концесия(би трябвало целият комплекс да се отдаде според мен, а не само стадиона) и веднага може да започне строеж на нов стадион там.
kiko75 написа:стадиона е строен от завод кремиковци и е подарен на община софия а след като минаватпод шапката на мвр взимат и раковскиКашчей написа:Кико, аз не знам кой е строил стадионите и не твърдя нищо.Но да кажеш, че МВР е построило стадион "Г. Аспарухов", който е открит 4 години преди "Левски" да мине под шапката на МВР си е доста свободно съчинение според мен.
Кашчей написа:Собственик на ЦСКА е ТИТАН-Спорт, дъщерна фирма на ТИТАН-АС.Не бъди изобщо сигурен, че левият джоб дава на десния, защото такива правила в бизнеса няма.За момента ПФК ЦСКА ЕАД е губещо предприятие, а с политиката, която се води надали ще стане скоро печелившо, та се съмнявам ТИТАН-АС безвъзмездно да налива пари в ПФК ЦСКА ЕАД.
sini bogove написа:Предлагам на Цецка да не се искат пари да плаща за футболисти,стадиони,полиция, и т.н.В тая държава има закони и те важат за всички!!!
Потребители, разглеждащи този форум: csimoen2 и 5 госта