Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот CSKA_1948_ » 04 апр 2018 22:44

vaskonti написа:
delqnski47 написа:
vaskonti написа:
honda написа:Между другото доста пъти съм,чувал че плащането на ТМ прави ЦСКА-София правоприемник на ЦСКА. Може ли един юрист като теб да си каже мнението по въпроса. На мен лично не ми е известно ЦСКА-София въобще да участвал в търговете. Търгът беше спечелен от фирмата"Ред Енималс", за която не ми е известно да има някаква връзка с ЦСКА или ЦСКА-София. Неплащането на ТМ значи нов търг- фирмите свързани с т.н."авиатори" вече оттеглиха своите оферти. Просто те играха хитро и прекараха "Ред Енималс" да трябва да платят една нереално висока сума(реално около 10 млн лв)

По принцип...но само по принцип, връзката между Ред Анималс и ЦСКА-София не е проблем - вторите могат във всеки един момент да "изкупят" първите заедно д всичките им активи, в случая емблемата. Ако приемем невероятната хипотеза, че все пак се платят тия 8 милиона, то това ще официализира връзката с ЦСКА, просто защото тия пари ще отидат за покриване дългове на червените. При това дългове, определени от съда, от там и от УЕФА.
Но, разбира се, в реалния живот чудеса не стават. Нищо, че идва Великден.

Аз не знам що мрънкаш(с извинение).Нито нещо зависи от тебе,нито от мене,нито от който и да е във форума.Или ще се плати,или няма да се плати.Това е положението.

От мен зависи дали да си живея на земята или в Невърленд. Официално в момента ЦСКА-София си е 4 кратен шампион на България и никакъв 70 годишен юбилей не предстои. Но това е тук, на Земята, на вашата планета е друго, очевидно...
Тоя синдикат е ясно, че няма какво да направи. Те идея си нямат каква мрътка се случва. В УЕФА не знам дали напълно суа разбрали, какво остава за ония. Те просто виждат, че пише ЦСКА и си искат кинтите. Ще ги получат, стига призовкарите да си свършат работата и да спрат да саботират....процеса, процедурата или с каквато там тежка дума наричате това....

Официално!??? Едно PDF за официално ли го имаш? А знаеш ли кой всъщност го е правил това файлче!???

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 04 апр 2018 22:49

vaskonti написа:Аре са призовкарите са виновни :lol: Верно ли бе, Бобо? До този извод ли стигна? Сигурно добре си го обмислил, нали?
Способни сте да измислите какви ли не нелепици и глупости, да ги пробутате със сериозен юридически тон и да си мислите, че звучи адекватно.

Явно и ти си сред онези, които не си дават сметка, че с или без Ганчев ПФК ЦСКА АД отиваше на сигурен фалит. Разликата е, че без Ганчев след фалита никой нямаше да споменава за плащане на 8 милиона, за откупуване на активи, не се знаеше дали изобщо ЦСКА ще съществува под някаква форма. Затова нека оставим Ганчев сам да реши кога да плати въпросната сума.
Последна промяна от Mitata на 04 апр 2018 23:04, променено общо 2 пъти.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 апр 2018 22:55

vaskonti написа:От мен зависи дали да си живея на земята или в Невърленд. Официално в момента ЦСКА-София си е 4 кратен шампион на България

Умирате обаче да си пишете разни измишльотини. :lol: Тва са такива глупости,че просто не е истина.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 апр 2018 23:10

delqnski47 написа:
vaskonti написа:От мен зависи дали да си живея на земята или в Невърленд. Официално в момента ЦСКА-София си е 4 кратен шампион на България

Умирате обаче да си пишете разни измишльотини. :lol: Тва са такива глупости,че просто не е истина.

Извинявай, от кога сайта на УЕФА е измишльотина? Кой е капацитета тук, който да цитираме - ГА ли? Или Тео да питаме - пример за човек, който обмисля нещата обективно?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 04 апр 2018 23:15

vaskonti написа:
delqnski47 написа:

Извинявай, от кога сайта на УЕФА е измишльотина? Кой е капацитета тук, който да цитираме - ГА ли? Или Тео да питаме - пример за човек, който обмисля нещата обективно?

Феновете на ЦСКА в своето огромно мнозинство казаха думата си - ЦСКА-София е ЦСКА. Тези армейци, които могат и без ЦСКА няма защо да се заяждат, занимавайте се с отбора, който е във В група и в който вече почти не останаха юноши на ЦСКА или последвайте Петко Марков, за когото ЦСКА умря.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 апр 2018 23:23

Mitata написа:
vaskonti написа:
delqnski47 написа:

Феновете на ЦСКА в своето огромно мнозинство казаха думата си - ЦСКА-София е ЦСКА. Тези армейци, които могат и без ЦСКА няма защо да се заяждат, занимавайте се с отбора, който е във В група и в който вече почти не останаха юноши на ЦСКА или последвайте Петко Марков, за когото ЦСКА умря.

Не знам защо споменаването на факти се приема за заяждане, а ми се обяснява как със силата на мисълта и с упорито повтаряне може от нищо да стане нещо, но вероятно и ти не знаеш, така че съм спокоен.
[/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 04 апр 2018 23:32

vaskonti написа:Не знам защо споменаването на факти се приема за заяждане, а ми се обяснява как със силата на мисълта и с упорито повтаряне може от нищо да стане нещо, но вероятно и ти не знаеш, така че съм спокоен.

Заяждане е, защото вие не си давате сметка, че с или без Ганчев ПФК ЦСКА АД отиваше на сигурен фалит. Какво щяхте да правите, ако без текущ собственик ПФК ЦСКА АД бе фалирал, срещу кого щяхте да насочите стрелите си? Според мен кротко щяхте да си мълчите, защото в този подфорум единствената тема щеше да е историята на ЦСКА.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 апр 2018 23:46

vaskonti написа:
delqnski47 написа:

Колега :lol: историята си е история.Недейте да пишете глупостите на разни идиоти..
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 апр 2018 23:49

Mitata написа:
vaskonti написа:Не знам защо споменаването на факти се приема за заяждане, а ми се обяснява как със силата на мисълта и с упорито повтаряне може от нищо да стане нещо, но вероятно и ти не знаеш, така че съм спокоен.

Заяждане е, защото вие не си давате сметка, че с или без Ганчев ПФК ЦСКА АД отиваше на сигурен фалит. Какво щяхте да правите, ако без текущ собственик ПФК ЦСКА АД бе фалирал, срещу кого щяхте да насочите стрелите си? Според мен кротко щяхте да си мълчите, защото в този подфорум единствената тема щеше да е историята на ЦСКА.

Много сори, но ако на някой му пречи реалността и фактите, това си е негов проблем. Викайте си колкото искате, но каруцата Мерцедес трудно ще стане като и лепнеш станиолена звезда.
[/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 04 апр 2018 23:58

vaskonti написа:
Mitata написа:

Много сори, но ако на някой му пречи реалността и фактите, това си е негов проблем. Викайте си колкото искате, но каруцата Мерцедес трудно ще стане като и лепнеш станиолена звезда.

Фактите са, че към 2015г. ПФК ЦСКА АД по неофициални данни беше с над 30 милиона дългове, в ход бяха десетки съдебни дела срещу клуба, нямаше кой да плаща тези умопомрачителни за българските стандарти суми - ЦСКА е български, не италиански, испански или английски клуб, затова нито един китайски, арабски, руски или друг олигарх би взел клуба, че и дълговете му да плаща. Нямахме големи спонсори, всъщност ЦСКА никога не е имал такъв!!! Факт е, че Божков искаше да вземе ЦСКА, на чисто, без дългове, от окръжна група!!! Факт е, че нито един друг сериозен български бизнесмен не бе заявил намерение да вземе клуба. ЦСКА отиваше към сигурен фалит!!! Това са фактите, най-накрая прогледнете!

Върни се в “ЦСКА”