Модератор ЛокоПД написа:Аржентина ще е световен шампион.
Недей бърза! Бразилия може да каже тежката си дума! Испания също не е за отписване.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
megan fox написа:
Недей бърза! Бразилия може да каже тежката си дума! Испания също не е за отписване.- шампион ще е 1 от тези 3 отбора.
niki87 написа:Недей бърза!Германия може да каже тежката си дума!Холандия също не е за отписване-дано шампиона е един от тези два отбора
merdanski написа:Мегън,финала е латиноамерикански,само че с Уругвай,вместо Бразилия.Нямам много верни прогнози,но ми се струва,че вече стана много Холандия да отпада от един и същ отбор на 1/4 финали
Не отписвайте "малките"![]()
megan fox написа:niki87 написа:Недей бърза!Германия може да каже тежката си дума!Холандия също не е за отписване-дано шампиона е един от тези два отбора
Надявай се!Холандия на ли ги видяхме днес колко са смешни... с тази игра ще отнесат най-малкото 3 парцала от Бразилия! За Германия важи същото! Аржентина ще ги сгъне като салфетка!
![]()
![]()
![]()
Аз имам по-голям шанс да играя в Барселона през новият сезон (изобщо не съм футболист), отколкото Германия да спечели това световно! Вече веднъж ти предложих да се хванем на бас - ти тогава се отказа, сега пак ти предлагам същото...Като си толкова сигурен приеми и ти определи залога!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Roger_Federer написа:Много е жалко,че тези две национални гарнитури се срещат в една толкова ранна фаза.Това са двата отбора,които подкрепям на Световното,но все пак Германия си е Германия.Каквото и да става Мандшафта няма да се предаде без бой-очаквам продължения,но най-вероятният краен победител е Аржентина.Предполагам,че това ще е големият мач на Меси,трябва да понесе отбора,но срещу немците няма да им е трудно.Очаквам победителя от този 1/4 финал да стане Световен шампион.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта