Аржентина-Германия 1/4 финал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Аржентина-Германия 1/4 финал

Мнениеот megan fox » 29 юни 2010 00:03

Модератор ЛокоПД написа:Аржентина ще е световен шампион.

Недей бърза! Бразилия може да каже тежката си дума! Испания също не е за отписване. ;) - шампион ще е 1 от тези 3 отбора. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 29 юни 2010 00:17

megan fox написа:
Недей бърза! Бразилия може да каже тежката си дума! Испания също не е за отписване. ;) - шампион ще е 1 от тези 3 отбора. ;)

Недей бърза!Германия може да каже тежката си дума!Холандия също не е за отписване ;) -дано шампиона е един от тези два отбора ;)
Последна промяна от niki87 на 29 юни 2010 00:33, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 29 юни 2010 00:17

След 4-1 над Холандия ;)
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 29 юни 2010 00:19

Сигурно е само едно-чакат ни зрелища...
Дори и "аутсайдери" като Гана,Уругвай,Парагвай и Япония може да направят (не)приятна сензация

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 юни 2010 00:49

niki87 написа:Недей бърза!Германия може да каже тежката си дума!Холандия също не е за отписване ;) -дано шампиона е един от тези два отбора ;)

Надявай се! :lol: Холандия на ли ги видяхме днес колко са смешни... с тази игра ще отнесат най-малкото 3 парцала от Бразилия! За Германия важи същото! Аржентина ще ги сгъне като салфетка! :lol: :lol: :lol:

Аз имам по-голям шанс да играя в Барселона през новият сезон (изобщо не съм футболист), отколкото Германия да спечели това световно! Вече веднъж ти предложих да се хванем на бас - ти тогава се отказа, сега пак ти предлагам същото... ;) Като си толкова сигурен приеми и ти определи залога! ;)

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 29 юни 2010 01:02

Мегън,финала е латиноамерикански,само че с Уругвай,вместо Бразилия.Нямам много верни прогнози,но ми се струва,че вече стана много Холандия да отпада от един и същ отбор на 1/4 финали
Не отписвайте "малките" ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 юни 2010 01:32

Може и да си прав, но Холандия до този момент с нищо не ме впечатли и не виждам как ще победи Бразилия! Все пак селесао не случайно имат най-много световни титли. ;)

П.П. Уругвай ме съмняват да стигнат до финала..., мисля, че и тях го надценяват точно така, както недценяваха Чили!
Бе ще видим..., то ако знаехме предварително какво ще стане във всеки мач нямаше да ни е интересно и всичките щяхме да сме милиардери, а букмейкърите да са фалирали. ;)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 юни 2010 01:48

merdanski написа:Мегън,финала е латиноамерикански,само че с Уругвай,вместо Бразилия.Нямам много верни прогнози,но ми се струва,че вече стана много Холандия да отпада от един и същ отбор на 1/4 финали
Не отписвайте "малките" ;)

Аз имам подозрения,че полуфиналите на Световното ще бъдат южноамерикански и ще превърнат турнира в Копа Америка 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 29 юни 2010 08:16

megan fox написа:
niki87 написа:Недей бърза!Германия може да каже тежката си дума!Холандия също не е за отписване ;) -дано шампиона е един от тези два отбора ;)

Надявай се! :lol: Холандия на ли ги видяхме днес колко са смешни... с тази игра ще отнесат най-малкото 3 парцала от Бразилия! За Германия важи същото! Аржентина ще ги сгъне като салфетка! :lol: :lol: :lol:

Аз имам по-голям шанс да играя в Барселона през новият сезон (изобщо не съм футболист), отколкото Германия да спечели това световно! Вече веднъж ти предложих да се хванем на бас - ти тогава се отказа, сега пак ти предлагам същото... ;) Като си толкова сигурен приеми и ти определи залога! ;)

Мен ще ме закачиш ли за един приятелски облог? Аз казвам: Германия ще отстрани Аржентина и слагам 1 бутилка "Jameson"! Ако искаш по-голям залог няма да се вържа, тъй като ще го превърнем в комар! :)
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 29 юни 2010 11:22

Roger_Federer написа:Много е жалко,че тези две национални гарнитури се срещат в една толкова ранна фаза.Това са двата отбора,които подкрепям на Световното,но все пак Германия си е Германия.Каквото и да става Мандшафта няма да се предаде без бой-очаквам продължения,но най-вероятният краен победител е Аржентина.Предполагам,че това ще е големият мач на Меси,трябва да понесе отбора,но срещу немците няма да им е трудно.Очаквам победителя от този 1/4 финал да стане Световен шампион.

Съмнявам се, че, който и да победи ще бъде със сигурност Световен шампион.
Има и други отбори, които могат да спрат "Бундестима" или "Гаучосите".
Например:
"Селесао" или "Ла Фурия".
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “World Cup 2010”