1/8 финал САЩ-Гана

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Levski_1914 forever
Контакти:

Re: 1/8 финал САЩ-Гана

Мнениеот Levski_1914 forever » 26 юни 2010 14:02

Гуу написа:
kenneth написа:За съжаление винаги ще има русофили в тази страна.

Те са по-скоро амерканофоби. Но това е нормално, все пак е заложено в човешката природа да мрази по-силния. САЩ са велика страна, с изключителен дух, две мнения няма. Незаивисмо, че нямат кой знае какви футболисти, нямат топ звезда, въпреки това, до сега никога не са се излагали на голям форум.

Колкото до мача, очаквам (надявам се) на победа за САЩ, определено американците са най-симпатичния ми отбор на свеотовното, като се надявам да успеят да се класират възможно най-напред.

Levski_1914 forever написа:ПП:Всеки ми е по-симпатичен от страната наречена "САЩ"(такава страна не съществува,или хайде американци,като народност)

Това опредлено ме накара да се посмея... Специално ти какво разбираш под "страна"и "народност", че избълва тази простотия ? :lol: :lol: :lol:

Човече знам неща за политиката на САЩ от,които ще ви се изправят косите(мойта лично се изправи),но да не намесваме политиката тук,просто САЩ са ми антипатични това е?Проблем?
М/у другото наистина Ганайците са световни до 21 години,а отсъствието на звездите им е чист късмет за отбори от класата на САЩ(Мексико,Чили и прочие).Надявам се африканците да продължат,пък каквото сабя покаже!!!
Левски завинаги в моето сърце!

Потребителски аватар
Levski_1914 forever
Контакти:

Мнениеот Levski_1914 forever » 26 юни 2010 14:05

kenneth написа:За съжаление винаги ще има русофили в тази страна.

Моля те коментирай мача,аз хубаво изказах мнение за САЩ,но все пак казах и нещо за мача..........

ПП:М/у другото четох,че някой е казал,че мраза силните,защо не мразя Русия,Китай,Германия,Франция или Великобритания?Би ли ми обяснил това?

Ганайците имат качествен отбор,Африка е домакин на това световно,дано имат техен представител на 1/4 финала! ;)

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 26 юни 2010 14:06

fan59 написа:Прогнозка: като гледам програмата, победителят от този мач прескача и следващия, и отива на полуфинал срещу Бразилия.

Не знам къде забравяш Уругвай.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 26 юни 2010 14:16

Xanko написа:Лично аз мисля, че Гана ще бие и да са по-слаби ще бият спомнете си първенството в Азия, мисля дори че ще са на полуфинал африканците. пък и Гана са световни до 21 години нормално е точно те от континента домакин да продължат и да го представят в първата четворка.

Та доколкото си спомням първенството в Азия Гана го гледаха като нас по телевизите ;)
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 26 юни 2010 14:22

merdanski написа:
Xanko написа:Лично аз мисля, че Гана ще бие и да са по-слаби ще бият спомнете си първенството в Азия, мисля дори че ще са на полуфинал африканците. пък и Гана са световни до 21 години нормално е точно те от континента домакин да продължат и да го представят в първата четворка.

Та доколкото си спомням първенството в Азия Гана го гледаха като нас по телевизите ;)

Имах предвид Южна Кореа как стигна четворката та затова казах дори и да не са по-силни ще бият, ако си спомняш първенството в Азия сигурно си спомняш как отпаднаха САЩ тогава от Германия сега може да им се случи същото, ако се наложи т.е африканския отбор е по-слаб.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 26 юни 2010 15:05

:mrgreen: хаха Как пък решихте ,че САЩ са по-силни.Два напълно равностойни отбори ,но пък Гана има по-силни играчи като индивидуалности.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Levski_1914 forever
Контакти:

Мнениеот Levski_1914 forever » 26 юни 2010 15:36

YANTRA_FOREVER написа::mrgreen: хаха Как пък решихте ,че САЩ са по-силни.Два напълно равностойни отбори ,но пък Гана има по-силни играчи като индивидуалности.

Абсолютно правилно,изключение може би прави Лендън Донован............но не съм сигурен!

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 26 юни 2010 15:47

Levski_1914 forever написа:
YANTRA_FOREVER написа::mrgreen: хаха Как пък решихте ,че САЩ са по-силни.Два напълно равностойни отбори ,но пък Гана има по-силни играчи като индивидуалности.

Абсолютно правилно,изключение може би прави Лендън Донован............но не съм сигурен!

Добър играч ама играе в ЛА Галакси ,така че не е голяма класа.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 26 юни 2010 15:54

Американците са по-живи, а Гана се затрудняват, като им заиграеш по-бързо. Според мен, трудна победа за САЩ.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
cska_liverpool
Контакти:

Мнениеот cska_liverpool » 26 юни 2010 16:09

Щатите са фаворити в двубоя,но не съм съгласен че ще им бъде леко срещу африканците!Аз лично съм за Гана,дано победят!
RED OR DEAD

Върни се в “World Cup 2010”