Гуу написа:kenneth написа:За съжаление винаги ще има русофили в тази страна.
Те са по-скоро амерканофоби. Но това е нормално, все пак е заложено в човешката природа да мрази по-силния. САЩ са велика страна, с изключителен дух, две мнения няма. Незаивисмо, че нямат кой знае какви футболисти, нямат топ звезда, въпреки това, до сега никога не са се излагали на голям форум.
Колкото до мача, очаквам (надявам се) на победа за САЩ, определено американците са най-симпатичния ми отбор на свеотовното, като се надявам да успеят да се класират възможно най-напред.Levski_1914 forever написа:ПП:Всеки ми е по-симпатичен от страната наречена "САЩ"(такава страна не съществува,или хайде американци,като народност)
Това опредлено ме накара да се посмея... Специално ти какво разбираш под "страна"и "народност", че избълва тази простотия ?![]()
![]()
Човече знам неща за политиката на САЩ от,които ще ви се изправят косите(мойта лично се изправи),но да не намесваме политиката тук,просто САЩ са ми антипатични това е?Проблем?
М/у другото наистина Ганайците са световни до 21 години,а отсъствието на звездите им е чист късмет за отбори от класата на САЩ(Мексико,Чили и прочие).Надявам се африканците да продължат,пък каквото сабя покаже!!!