Tук според мен Липи си е виновен.
Отзад Канаваро само отчиташе с каква скорост минават покрай него.В атака бяха третия нападател на Юве и Джилардино,а другите бяха от отбори,които се борят да не изпаднат.
Общата възраст на Дел Пиеро,Тоти и Касано може да е 150,но биха били много по-полезни от Монтоливо,Пацини или Паломбо.
Яд ме е заради хора,като Буфон,Киелини,Гатузо и Пирло.
Както и да е,успех на Словакия и Парагвай.
Словакия-Италия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Словакия-Италия
acmilan написа:Морски,естествено,че ще ми мине,аз съм фен на Италия,харесвал съм ги винаги,но в сърцето ми има само една държава и тя е родината,разбира сеСамо не разбрах 2002 каква дузпа е нямало
Тогава бяха вересиите за Южна Корея срещу Италия и Испания.Ако имаш предвид 2006 и мачът с Австралия,Гросо изигра много добре ситуацията и се възползва максимално от нея,имаше сам футболист почти на празна врата и просто трябваше да му подаде по-рано,вместо да тръгва да играе за дузпа тогава.На миналото първенство обаче Италия беше най-силният отбор и заслужено спечели титлата
Да де, обърках се 2006
Никаква дузпа нямаше
Пипо, Пипо
acmilan написа:Tommi написа:acmilan написа:Имаш си мнение,ок,няма лошо.Това,че аз не го споделям,няма значение.Само виж кой беше отборът,който сътвори чисто футболните неща днесУбеден съм,че ако Липи беше селектирал отбора правилно,нямаше да се стигне дотук.Сега обаче Липи си отива,което е може единственото положително нещо от този Мондиал.
Липи няма как да селектира отбора, защото в момента Италия не разполага с играчи от най-висока класа. Това ти го казах още преди световното, затова Липи няма абсолютно никаква вина.
Почвам с изброяването-Гросо,Акуилани,Дел Пиеро,Бориело,Касано,Тоти,Куалиарела и Пирло титуляри днес,като първия трябваше да играе и предните мачове...Италия щеше да се представи достойно,ако бяха на терена извиканите,да направи нещо голямо не,казах го вече.
Мога да ти кажа, че достойно представяне за Италия означава титла (или поне финал). Нали не твърдиш, че достойно представяне е да се промъкнат до 1/8 финал
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Абе кво класиране, кви жаби, кви 5 лева?
Вкараха им гол с извеждане от тъч ебати!
Тва децата в квартала дето играят не си вкарват такива голове.
Вкараха им гол с извеждане от тъч ебати!
Тва децата в квартала дето играят не си вкарват такива голове.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

RUSE написа:
хахахахах, при тази ситуация топката вече се е отбила от десния крак и излиза навън, няма смисъл от тази снимка
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
niki87 написа:Да ти се падне най-лесната група,да не можеш да биеш ню зеланд(),да си на последно място в групата и да се оплакваш от съдията е смешна работа
![]()
ацмилан,естествено,че ако немци или англичани отпаднат в турнира няма как да се бъзикате с нас,при положение,че Италия е последна в група с ню зеланд...Заради това което се случи на България през 1994г. винаги ще се радвам на италианските загуби,а ако са съпроводени със съдийска сеч-ОЩЕ ПО–ДОБРЕ
Аз достатъчно съм се бъзикал с теб заради факта,че Италия е била Германия на един финал и два полуфинала на световно първенство
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Ще пътуват с един и същ чартър заедно с Франция 
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Tommi написа:RUSE написа:
хахахахах, при тази ситуация топката вече се е отбила от десния крак и излиза навън, няма смисъл от тази снимка![]()
Ех , нали
Последна промяна от MORSKI на 24 юни 2010 19:24, променено общо 1 път.
Old_death написа:Ще пътуват с един и същ чартър заедно с Франция
Ще пътуват грънци-черните се приземиха вече
MORSKI написа:acmilan написа:Морски,естествено,че ще ми мине,аз съм фен на Италия,харесвал съм ги винаги,но в сърцето ми има само една държава и тя е родината,разбира сеСамо не разбрах 2002 каква дузпа е нямало
Тогава бяха вересиите за Южна Корея срещу Италия и Испания.Ако имаш предвид 2006 и мачът с Австралия,Гросо изигра много добре ситуацията и се възползва максимално от нея,имаше сам футболист почти на празна врата и просто трябваше да му подаде по-рано,вместо да тръгва да играе за дузпа тогава.На миналото първенство обаче Италия беше най-силният отбор и заслужено спечели титлата
Да де, обърках се 2006
Никаква дузпа нямашеОтрковена симулация- не можеш да отречеш, че италианците са големи артисти и симуланти...
Пипо, Пипо
Е,нали уча политология,трябва да извъртя ситуацията някакси относно дузпата
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.