Словакия-Италия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Re: Словакия-Италия

Мнениеот Masaba » 24 юни 2010 19:18

Tук според мен Липи си е виновен.
Отзад Канаваро само отчиташе с каква скорост минават покрай него.В атака бяха третия нападател на Юве и Джилардино,а другите бяха от отбори,които се борят да не изпаднат.
Общата възраст на Дел Пиеро,Тоти и Касано може да е 150,но биха били много по-полезни от Монтоливо,Пацини или Паломбо.
Яд ме е заради хора,като Буфон,Киелини,Гатузо и Пирло.
Както и да е,успех на Словакия и Парагвай.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 юни 2010 19:18

acmilan написа:Морски,естествено,че ще ми мине,аз съм фен на Италия,харесвал съм ги винаги,но в сърцето ми има само една държава и тя е родината,разбира се ;) Само не разбрах 2002 каква дузпа е нямало :roll: Тогава бяха вересиите за Южна Корея срещу Италия и Испания.Ако имаш предвид 2006 и мачът с Австралия,Гросо изигра много добре ситуацията и се възползва максимално от нея,имаше сам футболист почти на празна врата и просто трябваше да му подаде по-рано,вместо да тръгва да играе за дузпа тогава.На миналото първенство обаче Италия беше най-силният отбор и заслужено спечели титлата ;)

Да де, обърках се 2006 ;)
Никаква дузпа нямаше ;) Отрковена симулация- не можеш да отречеш, че италианците са големи артисти и симуланти...
Пипо, Пипо :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 юни 2010 19:19

acmilan написа:
Tommi написа:
acmilan написа:Имаш си мнение,ок,няма лошо.Това,че аз не го споделям,няма значение.Само виж кой беше отборът,който сътвори чисто футболните неща днес ;) Убеден съм,че ако Липи беше селектирал отбора правилно,нямаше да се стигне дотук.Сега обаче Липи си отива,което е може единственото положително нещо от този Мондиал.

Липи няма как да селектира отбора, защото в момента Италия не разполага с играчи от най-висока класа. Това ти го казах още преди световното, затова Липи няма абсолютно никаква вина.

Почвам с изброяването-Гросо,Акуилани,Дел Пиеро,Бориело,Касано,Тоти,Куалиарела и Пирло титуляри днес,като първия трябваше да играе и предните мачове...Италия щеше да се представи достойно,ако бяха на терена извиканите,да направи нещо голямо не,казах го вече.

Мога да ти кажа, че достойно представяне за Италия означава титла (или поне финал). Нали не твърдиш, че достойно представяне е да се промъкнат до 1/8 финал :? А тези играчи можеше да ги изброиш преди няколко години, защото в момента като единици отстъпват на бразилците, аржентинците, холандците, испанците, дори и на англичани и французи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 24 юни 2010 19:20

Абе кво класиране, кви жаби, кви 5 лева?

Вкараха им гол с извеждане от тъч ебати! :o :lol: :lol: :lol:

Тва децата в квартала дето играят не си вкарват такива голове.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 юни 2010 19:20

RUSE написа:Изображение

хахахахах, при тази ситуация топката вече се е отбила от десния крак и излиза навън, няма смисъл от тази снимка :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 юни 2010 19:21

niki87 написа:Да ти се падне най-лесната група,да не можеш да биеш ню зеланд( :shock: ),да си на последно място в групата и да се оплакваш от съдията е смешна работа :roll:
ацмилан,естествено,че ако немци или англичани отпаднат в турнира няма как да се бъзикате с нас,при положение,че Италия е последна в група с ню зеланд ;) ...Заради това което се случи на България през 1994г. винаги ще се радвам на италианските загуби,а ако са съпроводени със съдийска сеч-ОЩЕ ПО–ДОБРЕ 8-)

Аз достатъчно съм се бъзикал с теб заради факта,че Италия е била Германия на един финал и два полуфинала на световно първенство :) А и не се оплаквам от съдията,просто казвам,че свири спорните положения в полза на Словакия.Честно казано,се радвам,че ги отсъди така,предпочитам отборът,който подкрепям да загуби така,отколкото после да има пак приказки...Такъв тип човек съм просто ;) Ако щеш ми вярвам,щях да пожелая успех на Германия напред,уважавам тази нация,но това не е Германия и затова няма да го направя ;) Само Уругвай оттук нататък :lol: 8-)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 юни 2010 19:21

Ще пътуват с един и същ чартър заедно с Франция :o
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 юни 2010 19:23

Tommi написа:
RUSE написа:Изображение

хахахахах, при тази ситуация топката вече се е отбила от десния крак и излиза навън, няма смисъл от тази снимка :lol: :lol:

Ех , нали :mrgreen: Топката е влязла вътре, направила е карамбол и чак тогава е снимана снимката :?
Последна промяна от MORSKI на 24 юни 2010 19:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dell78
Контакти:

Мнениеот dell78 » 24 юни 2010 19:23

Old_death написа:Ще пътуват с един и същ чартър заедно с Франция :o

Ще пътуват грънци-черните се приземиха вече :) :)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 юни 2010 19:23

MORSKI написа:
acmilan написа:Морски,естествено,че ще ми мине,аз съм фен на Италия,харесвал съм ги винаги,но в сърцето ми има само една държава и тя е родината,разбира се ;) Само не разбрах 2002 каква дузпа е нямало :roll: Тогава бяха вересиите за Южна Корея срещу Италия и Испания.Ако имаш предвид 2006 и мачът с Австралия,Гросо изигра много добре ситуацията и се възползва максимално от нея,имаше сам футболист почти на празна врата и просто трябваше да му подаде по-рано,вместо да тръгва да играе за дузпа тогава.На миналото първенство обаче Италия беше най-силният отбор и заслужено спечели титлата ;)

Да де, обърках се 2006 ;)
Никаква дузпа нямаше ;) Отрковена симулация- не можеш да отречеш, че италианците са големи артисти и симуланти...
Пипо, Пипо :mrgreen:

Е,нали уча политология,трябва да извъртя ситуацията някакси относно дузпата :mrgreen: :lol: Пипо е велик,а и да ти кажа,от много години не са му давали дузпа.Но пък ни е спасявал толкова пъти,че не е истина :shock: Само като се сетя за 1/4 финала с Аякс през 2003 в ШЛ :) За артисти съм съгласен,а симуланти има навсякъде.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “World Cup 2010”