Словакия-Италия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Словакия-Италия

Мнениеот acmilan » 24 юни 2010 19:11

Ебаеф,аз станах фен на Милан и после на Италия заради изпълнения като двата признати гола и характерът,който не им позволява да се откажат до края ;) Иначе аз го написах достатъчно ясно-разбира се,че не беше това Италия,която харесвам,но можеше да изглежда по различен начин.Да направи нещо голямо-не,но да се представи достойно-да.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 юни 2010 19:12

SFHC написа:
MORSKI написа:
acmilan написа:Италия не успя,но с двата си гола показа какво може италианския футбол,жалко,че Липи не можа да го види и сгреши както с повиквателните,така и със стартовите 11.На хейтърите комплексари мога да им пожелая само да си гледат жалките отборчета и да видят кой лежеше и симулираше цял мач и как бяха отменени два гола на Италия,което разби на пух и прах жалките нападки за съдийство в полза на Италия.Браво на Куалиарела за гола и на останалите за последните 15 минути!Италия винаги ще бъде велика,независимо от всичко!Оттук нататък изцяло ще подкрепям Уругвай.

Головете с право бяха отменени!
И Италия все още си е съдийки отбор ;)

противоречиш си, ако бяха съдийски отбор щяха да им пуснат единия спорен гол.
аз също съм за италия принципно но отпадането е заслужено.
поколението се сменя. пепе пропусна чисто положение накрая. липса на шанс и слаба игра = отпадане.
без силни ювентус и милан няма силна италия. нека всички "благодарим" на moratopoli

Имам предвид, че е съдийки отбор- под факта, че колкото съм им помагали през годините - няма да се забрави, още повече, че гола им беше отмемен правлно!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 юни 2010 19:13

acmilan написа:
MORSKI написа:
acmilan написа:Италия не успя,но с двата си гола показа какво може италианския футбол,жалко,че Липи не можа да го види и сгреши както с повиквателните,така и със стартовите 11.На хейтърите комплексари мога да им пожелая само да си гледат жалките отборчета и да видят кой лежеше и симулираше цял мач и как бяха отменени два гола на Италия,което разби на пух и прах жалките нападки за съдийство в полза на Италия.Браво на Куалиарела за гола и на останалите за последните 15 минути!Италия винаги ще бъде велика,независимо от всичко!Оттук нататък изцяло ще подкрепям Уругвай.

Головете с право бяха отменени!
И Италия все още си е съдийки отбор ;)

Да,да,и през 2002 видяхме колко е съдийски отбор,и сега ;) Аз и на Сеск го казах,имаш мнение,няма лошо,но не го споделям ;) Тъпото е,че ми се развали хубавото настроение от прекрасните новини за Берое днес :)

Е, това не е България ;) Ще го преживееш...
Иначе 2002 нямаше никаква дузпа...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 юни 2010 19:13

Какво да кажа...абе драго ми е бе,медец ми капе на сърцето да гледам унижените,разревани измамници от Ботуша :lol: .Вечно съдиите ги бутат,вечните измислени дузпи,вечните италиански симулации,номера,лежане и мръснишка игра.Кофти им е сега,но на всички останали ни е кеф.Словаците ги прегазиха,а Хауърд Уеб доказа,че е голям съдия,нищо общо с мишкарите от Тонга,Хаити,ОМАН и тем подобни паляци дето свирят и развалят мачовете.Жалко,че мизерниците от Англия продължиха и не са при Италия и Франция,но нищо,Бундестимът ще разпарчетоса албионските нескопосници и най-после,най-после след 1/8 финалите няма да ги има псевдо-футболните отбори Италия(симуланти,палячовци,интриганти,изманици),Англия(чобани,нескопосници,дървари),Франция(10 от 11-негри).Ами такъв е жовотът,да си живи и здрави Жоел Киньо,италианските волейболисти от 94-та....дано скоро поздравим на изпроводяк и онез дето спират с корите и подават на 3 метра в тъч-дърварите от Албиона
Последна промяна от Sagittarius на 24 юни 2010 19:14, променено общо 1 път.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 юни 2010 19:13

Tommi написа:
acmilan написа:Имаш си мнение,ок,няма лошо.Това,че аз не го споделям,няма значение.Само виж кой беше отборът,който сътвори чисто футболните неща днес ;) Убеден съм,че ако Липи беше селектирал отбора правилно,нямаше да се стигне дотук.Сега обаче Липи си отива,което е може единственото положително нещо от този Мондиал.

Липи няма как да селектира отбора, защото в момента Италия не разполага с играчи от най-висока класа. Това ти го казах още преди световното, затова Липи няма абсолютно никаква вина.

Почвам с изброяването-Гросо,Акуилани,Дел Пиеро,Бориело,Касано,Тоти,Куалиарела и Пирло титуляри днес,като първия трябваше да играе и предните мачове...Италия щеше да се представи достойно,ако бяха на терена извиканите,да направи нещо голямо не,казах го вече.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 24 юни 2010 19:14

acmilan написа:Ебаеф,аз станах фен на Милан и после на Италия заради изпълнения като двата признати гола и характерът,който не им позволява да се откажат до края ;) Иначе аз го написах достатъчно ясно-разбира се,че не беше това Италия,която харесвам,но можеше да изглежда по различен начин.Да направи нещо голямо-не,но да се представи достойно-да.

Прав си,съгласен съм с теб,аз също съм фен на Милан и още помня 3 те гола на Паоло Роси...
Но си мисля...абе няма значение...имаше куп други футболисти които според мен трябваше да са на терена

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 24 юни 2010 19:15

Да ти се падне най-лесната група,да не можеш да биеш ню зеланд( :shock: ),да си на последно място в групата и да се оплакваш от съдията е смешна работа :roll:
ацмилан,естествено,че ако немци или англичани отпаднат в турнира няма как да се бъзикате с нас,при положение,че Италия е последна в група с ню зеланд ;) ...Заради това което се случи на България през 1994г. винаги ще се радвам на италианските загуби,а ако са съпроводени със съдийска сеч-ОЩЕ ПО–ДОБРЕ 8-)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 юни 2010 19:15

RUSE написа:Изображение

Е това, ако е гол, аз съм жп прелез :mrgreen:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 юни 2010 19:16

Морски,естествено,че ще ми мине,аз съм фен на Италия,харесвал съм ги винаги,но в сърцето ми има само една държава и тя е родината,разбира се ;) Само не разбрах 2002 каква дузпа е нямало :roll: Тогава бяха вересиите за Южна Корея срещу Италия и Испания.Ако имаш предвид 2006 и мачът с Австралия,Гросо изигра много добре ситуацията и се възползва максимално от нея,имаше сам футболист почти на празна врата и просто трябваше да му подаде по-рано,вместо да тръгва да играе за дузпа тогава.На миналото първенство обаче Италия беше най-силният отбор и заслужено спечели титлата ;)

Върни се в “World Cup 2010”