Словакия-Италия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Словакия-Италия
Ебаеф,аз станах фен на Милан и после на Италия заради изпълнения като двата признати гола и характерът,който не им позволява да се откажат до края
Иначе аз го написах достатъчно ясно-разбира се,че не беше това Италия,която харесвам,но можеше да изглежда по различен начин.Да направи нещо голямо-не,но да се представи достойно-да.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
SFHC написа:MORSKI написа:acmilan написа:Италия не успя,но с двата си гола показа какво може италианския футбол,жалко,че Липи не можа да го види и сгреши както с повиквателните,така и със стартовите 11.На хейтърите комплексари мога да им пожелая само да си гледат жалките отборчета и да видят кой лежеше и симулираше цял мач и как бяха отменени два гола на Италия,което разби на пух и прах жалките нападки за съдийство в полза на Италия.Браво на Куалиарела за гола и на останалите за последните 15 минути!Италия винаги ще бъде велика,независимо от всичко!Оттук нататък изцяло ще подкрепям Уругвай.
Головете с право бяха отменени!
И Италия все още си е съдийки отбор
противоречиш си, ако бяха съдийски отбор щяха да им пуснат единия спорен гол.
аз също съм за италия принципно но отпадането е заслужено.
поколението се сменя. пепе пропусна чисто положение накрая. липса на шанс и слаба игра = отпадане.
без силни ювентус и милан няма силна италия. нека всички "благодарим" на moratopoli
Имам предвид, че е съдийки отбор- под факта, че колкото съм им помагали през годините - няма да се забрави, още повече, че гола им беше отмемен правлно!
acmilan написа:MORSKI написа:acmilan написа:Италия не успя,но с двата си гола показа какво може италианския футбол,жалко,че Липи не можа да го види и сгреши както с повиквателните,така и със стартовите 11.На хейтърите комплексари мога да им пожелая само да си гледат жалките отборчета и да видят кой лежеше и симулираше цял мач и как бяха отменени два гола на Италия,което разби на пух и прах жалките нападки за съдийство в полза на Италия.Браво на Куалиарела за гола и на останалите за последните 15 минути!Италия винаги ще бъде велика,независимо от всичко!Оттук нататък изцяло ще подкрепям Уругвай.
Головете с право бяха отменени!
И Италия все още си е съдийки отбор
Да,да,и през 2002 видяхме колко е съдийски отбор,и сегаАз и на Сеск го казах,имаш мнение,няма лошо,но не го споделям
Тъпото е,че ми се развали хубавото настроение от прекрасните новини за Берое днес
Е, това не е България
Иначе 2002 нямаше никаква дузпа...
- Sagittarius
Какво да кажа...абе драго ми е бе,медец ми капе на сърцето да гледам унижените,разревани измамници от Ботуша
.Вечно съдиите ги бутат,вечните измислени дузпи,вечните италиански симулации,номера,лежане и мръснишка игра.Кофти им е сега,но на всички останали ни е кеф.Словаците ги прегазиха,а Хауърд Уеб доказа,че е голям съдия,нищо общо с мишкарите от Тонга,Хаити,ОМАН и тем подобни паляци дето свирят и развалят мачовете.Жалко,че мизерниците от Англия продължиха и не са при Италия и Франция,но нищо,Бундестимът ще разпарчетоса албионските нескопосници и най-после,най-после след 1/8 финалите няма да ги има псевдо-футболните отбори Италия(симуланти,палячовци,интриганти,изманици),Англия(чобани,нескопосници,дървари),Франция(10 от 11-негри).Ами такъв е жовотът,да си живи и здрави Жоел Киньо,италианските волейболисти от 94-та....дано скоро поздравим на изпроводяк и онез дето спират с корите и подават на 3 метра в тъч-дърварите от Албиона
Последна промяна от Sagittarius на 24 юни 2010 19:14, променено общо 1 път.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Tommi написа:acmilan написа:Имаш си мнение,ок,няма лошо.Това,че аз не го споделям,няма значение.Само виж кой беше отборът,който сътвори чисто футболните неща днесУбеден съм,че ако Липи беше селектирал отбора правилно,нямаше да се стигне дотук.Сега обаче Липи си отива,което е може единственото положително нещо от този Мондиал.
Липи няма как да селектира отбора, защото в момента Италия не разполага с играчи от най-висока класа. Това ти го казах още преди световното, затова Липи няма абсолютно никаква вина.
Почвам с изброяването-Гросо,Акуилани,Дел Пиеро,Бориело,Касано,Тоти,Куалиарела и Пирло титуляри днес,като първия трябваше да играе и предните мачове...Италия щеше да се представи достойно,ако бяха на терена извиканите,да направи нещо голямо не,казах го вече.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:Ебаеф,аз станах фен на Милан и после на Италия заради изпълнения като двата признати гола и характерът,който не им позволява да се откажат до краяИначе аз го написах достатъчно ясно-разбира се,че не беше това Италия,която харесвам,но можеше да изглежда по различен начин.Да направи нещо голямо-не,но да се представи достойно-да.
Прав си,съгласен съм с теб,аз също съм фен на Милан и още помня 3 те гола на Паоло Роси...
Но си мисля...абе няма значение...имаше куп други футболисти които според мен трябваше да са на терена
Да ти се падне най-лесната група,да не можеш да биеш ню зеланд(
),да си на последно място в групата и да се оплакваш от съдията е смешна работа
ацмилан,естествено,че ако немци или англичани отпаднат в турнира няма как да се бъзикате с нас,при положение,че Италия е последна в група с ню зеланд
...Заради това което се случи на България през 1994г. винаги ще се радвам на италианските загуби,а ако са съпроводени със съдийска сеч-ОЩЕ ПО–ДОБРЕ 
ацмилан,естествено,че ако немци или англичани отпаднат в турнира няма как да се бъзикате с нас,при положение,че Италия е последна в група с ню зеланд
RUSE написа:
Е това, ако е гол, аз съм жп прелез
Морски,естествено,че ще ми мине,аз съм фен на Италия,харесвал съм ги винаги,но в сърцето ми има само една държава и тя е родината,разбира се
Само не разбрах 2002 каква дузпа е нямало
Тогава бяха вересиите за Южна Корея срещу Италия и Испания.Ако имаш предвид 2006 и мачът с Австралия,Гросо изигра много добре ситуацията и се възползва максимално от нея,имаше сам футболист почти на празна врата и просто трябваше да му подаде по-рано,вместо да тръгва да играе за дузпа тогава.На миналото първенство обаче Италия беше най-силният отбор и заслужено спечели титлата