Заради измами Рамон Калдерон се очаква да подаде оставка утре
http://marca.com/2009/01/15/futbol/equi ... 52968.html
Марка:Рамон Калдерон подава оставка утре !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- KlaasJanHuntelaar
- Контакти:
Марка:Рамон Калдерон подава оставка утре !!!
Истинският футбол е на албиона.
Re: Марка:Рамон Калдерон подава оставка утре !!!
Аз лично, от една страна се чудя дали Марка, казват истината, защото едва ли току така ще се откаже, или поне преди да види какво ще стане в мача с Пул, защото ако ги отстраним, може да се борим за CL и той тогава ще е уж с най големи заслуги.
От друга страна, се чудя, дали въобще е добре да подава оставка. ДА той е феноменално слаб президент, пълен с негативи, но и без това имаме 500 млн. дългове, не искам нов президент да идва, и да си прави PR кампания на гърба на бюджета и отбора. Изобщоооо, отбора да бие, че с такива като Калдерон и Миятович...мамата си джаса...
От друга страна, се чудя, дали въобще е добре да подава оставка. ДА той е феноменално слаб президент, пълен с негативи, но и без това имаме 500 млн. дългове, не искам нов президент да идва, и да си прави PR кампания на гърба на бюджета и отбора. Изобщоооо, отбора да бие, че с такива като Калдерон и Миятович...мамата си джаса...
nai posle dano tova e bil povratnia moment i real da nameriat sebe si i da ima po dobra selekzia a ne da robuvat na ne4ii interesi za pari kraino vreme e da igraiat futbol i da vidim tova koeto iskame a imenno EL GALAKTIKOO
- LordVOODOO
Не ви разбирам честно! Забравихте ли, че с идването на Калдерон станахте 2 години под ред шампиони? Е няма как да сте само вие шампиони на Испания и не разбирам защо след един слаб полусезон, в който загубихте шанс за титлата ревнахте срещу президента си!!! Защо не казахте и една дума срещу Калдерон докато ставахте шампиони?!?!?! Е пример Барса. 2 години не бяхме ние шампионите, като преди 2 години ви подарихме титлата в последният кръг, да не би да ревнахме срещу Лапорта??? Само вие загубените лумпени на Реал сте такива телета! Вече няма да има галактически Реал, просто защото не ви е по джоба..., докато се правихте на галактически отбор натрупахте яки дългове, заради, които сега не можете да купувате истински класни играчи, отделно от това че най-добрите в света в момента не искат да чуят за вас!!!
Та хвърли ли оставка Калдерон нещата ще станат по-зле за вас! Защо? Защото ще има нови президентски избори и кандидатите веднага ще почнат да обещават невероятни трансфери, аз да ги изберат и после тоя, който дойде на власт ще трябва да купи въпросните играчи, които е обещал и ще натрупате още повече дългове и на края ще се пренудите да продадете всичките си класни играчи и да станете средняшки отбор!!! Ми успех, дано Калдерон да си хвърли оставката....

Та хвърли ли оставка Калдерон нещата ще станат по-зле за вас! Защо? Защото ще има нови президентски избори и кандидатите веднага ще почнат да обещават невероятни трансфери, аз да ги изберат и после тоя, който дойде на власт ще трябва да купи въпросните играчи, които е обещал и ще натрупате още повече дългове и на края ще се пренудите да продадете всичките си класни играчи и да станете средняшки отбор!!! Ми успех, дано Калдерон да си хвърли оставката....

LordVOODOO написа:Не ви разбирам честно! Забравихте ли, че с идването на Калдерон станахте 2 години под ред шампиони? Е няма как да сте само вие шампиони на Испания и не разбирам защо след един слаб полусезон, в който загубихте шанс за титлата ревнахте срещу президента си!!! Защо не казахте и една дума срещу Калдерон докато ставахте шампиони?!?!?! Е пример Барса. 2 години не бяхме ние шампионите, като преди 2 години ви подарихме титлата в последният кръг, да не би да ревнахме срещу Лапорта??? Само вие загубените лумпени на Реал сте такива телета! Вече няма да има галактически Реал, просто защото не ви е по джоба..., докато се правихте на галактически отбор натрупахте яки дългове, заради, които сега не можете да купувате истински класни играчи, отделно от това че най-добрите в света в момента не искат да чуят за вас!!!
Та хвърли ли оставка Калдерон нещата ще станат по-зле за вас! Защо? Защото ще има нови президентски избори и кандидатите веднага ще почнат да обещават невероятни трансфери, аз да ги изберат и после тоя, който дойде на власт ще трябва да купи въпросните играчи, които е обещал и ще натрупате още повече дългове и на края ще се пренудите да продадете всичките си класни играчи и да станете средняшки отбор!!! Ми успех, дано Калдерон да си хвърли оставката....![]()
![]()
![]()
![]()
Хич,ама хич не си наясно със ситуацията
1:Перес можеше да е всякакъв ама тогава си бяхме най-добри в света грешката му беше,че се самозабрави и почна да купува звезди на клиограм

2:Калдерон ни докара сумати и дългове,уж беше започнал на чисто,друг път той тегли заем,който не изплати,на всичкото отгоре обеща мастията му,че ще докара звезди,затова го избраха,а докара Гаго

3:Такъв долен мошенник като него да подправи гласове само и само да остане докрай да изстиска каквото още може и да натрупа още дългове,МЕРСИ РЕАЛ НЯМА НУЖДА ОТ ТАКИВА ИНДИВИДИ

4:И вие феновете на Барса не сте цветя за мирисане,айде

браво морски напълно съм съгласен с теб.моето мнение е че титлите ни бяха с клизма както се казва и на късмет много прах в очите на феновете хварляше калдерон и от напускането на дел боске го нямя вече оня реал дето обичахме да гледаме.евала и на футболистите дето останаха и се мачат да варнат славата на отбора надявам се че скоро пак ще гледаме ЕЛ ГАЛАКТИКО и дано го покажем срещу ливърпул и да им надуем шушоните