Марка:Рамон Калдерон подава оставка утре !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KlaasJanHuntelaar
Контакти:

Марка:Рамон Калдерон подава оставка утре !!!

Мнениеот KlaasJanHuntelaar » 16 яну 2009 00:46

Заради измами Рамон Калдерон се очаква да подаде оставка утре

http://marca.com/2009/01/15/futbol/equi ... 52968.html
Истинският футбол е на албиона.

Потребителски аватар
Casillas
Контакти:

Re: Марка:Рамон Калдерон подава оставка утре !!!

Мнениеот Casillas » 16 яну 2009 09:31

Аз лично, от една страна се чудя дали Марка, казват истината, защото едва ли току така ще се откаже, или поне преди да види какво ще стане в мача с Пул, защото ако ги отстраним, може да се борим за CL и той тогава ще е уж с най големи заслуги.
От друга страна, се чудя, дали въобще е добре да подава оставка. ДА той е феноменално слаб президент, пълен с негативи, но и без това имаме 500 млн. дългове, не искам нов президент да идва, и да си прави PR кампания на гърба на бюджета и отбора. Изобщоооо, отбора да бие, че с такива като Калдерон и Миятович...мамата си джаса...

Потребителски аватар
viva real
Контакти:

Мнениеот viva real » 17 яну 2009 02:00

nai posle dano tova e bil povratnia moment i real da nameriat sebe si i da ima po dobra selekzia a ne da robuvat na ne4ii interesi za pari kraino vreme e da igraiat futbol i da vidim tova koeto iskame a imenno EL GALAKTIKOO

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 19 яну 2009 20:15

Не ви разбирам честно! Забравихте ли, че с идването на Калдерон станахте 2 години под ред шампиони? Е няма как да сте само вие шампиони на Испания и не разбирам защо след един слаб полусезон, в който загубихте шанс за титлата ревнахте срещу президента си!!! Защо не казахте и една дума срещу Калдерон докато ставахте шампиони?!?!?! Е пример Барса. 2 години не бяхме ние шампионите, като преди 2 години ви подарихме титлата в последният кръг, да не би да ревнахме срещу Лапорта??? Само вие загубените лумпени на Реал сте такива телета! Вече няма да има галактически Реал, просто защото не ви е по джоба..., докато се правихте на галактически отбор натрупахте яки дългове, заради, които сега не можете да купувате истински класни играчи, отделно от това че най-добрите в света в момента не искат да чуят за вас!!!
Та хвърли ли оставка Калдерон нещата ще станат по-зле за вас! Защо? Защото ще има нови президентски избори и кандидатите веднага ще почнат да обещават невероятни трансфери, аз да ги изберат и после тоя, който дойде на власт ще трябва да купи въпросните играчи, които е обещал и ще натрупате още повече дългове и на края ще се пренудите да продадете всичките си класни играчи и да станете средняшки отбор!!! Ми успех, дано Калдерон да си хвърли оставката.... :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 яну 2009 14:48

LordVOODOO написа:Не ви разбирам честно! Забравихте ли, че с идването на Калдерон станахте 2 години под ред шампиони? Е няма как да сте само вие шампиони на Испания и не разбирам защо след един слаб полусезон, в който загубихте шанс за титлата ревнахте срещу президента си!!! Защо не казахте и една дума срещу Калдерон докато ставахте шампиони?!?!?! Е пример Барса. 2 години не бяхме ние шампионите, като преди 2 години ви подарихме титлата в последният кръг, да не би да ревнахме срещу Лапорта??? Само вие загубените лумпени на Реал сте такива телета! Вече няма да има галактически Реал, просто защото не ви е по джоба..., докато се правихте на галактически отбор натрупахте яки дългове, заради, които сега не можете да купувате истински класни играчи, отделно от това че най-добрите в света в момента не искат да чуят за вас!!!
Та хвърли ли оставка Калдерон нещата ще станат по-зле за вас! Защо? Защото ще има нови президентски избори и кандидатите веднага ще почнат да обещават невероятни трансфери, аз да ги изберат и после тоя, който дойде на власт ще трябва да купи въпросните играчи, които е обещал и ще натрупате още повече дългове и на края ще се пренудите да продадете всичките си класни играчи и да станете средняшки отбор!!! Ми успех, дано Калдерон да си хвърли оставката.... :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:

Хич,ама хич не си наясно със ситуацията
1:Перес можеше да е всякакъв ама тогава си бяхме най-добри в света грешката му беше,че се самозабрави и почна да купува звезди на клиограм :!: И изгодни Дел Боске,да ама това беше най-пълзотворният за нас период последните 10,15 години.
2:Калдерон ни докара сумати и дългове,уж беше започнал на чисто,друг път той тегли заем,който не изплати,на всичкото отгоре обеща мастията му,че ще докара звезди,затова го избраха,а докара Гаго :D Както и да е,да спечелихме 2 титли,ама трябва да си кажем,че този срам който брахме в шампионската лига аз няма да го преглътна близките няколко години,мен ме е срам да споря с приятели вече :| За капак това лято вместо да вземе някой качествен ,той цяло лято спори с набора си Фърги,за ЛЕКЕТО КРИСТИАНО И НАКРАЯ НИЩО.....ВСЪЩНОСТ НАКРАЯ ВИЕ СПЕЧЕЛИХТЕ ОТ ЦЯЛАТА РАБОТА :x
3:Такъв долен мошенник като него да подправи гласове само и само да остане докрай да изстиска каквото още може и да натрупа още дългове,МЕРСИ РЕАЛ НЯМА НУЖДА ОТ ТАКИВА ИНДИВИДИ :!:
4:И вие феновете на Барса не сте цветя за мирисане,айде :idea:

Потребителски аватар
viva real
Контакти:

Мнениеот viva real » 21 яну 2009 20:34

браво морски напълно съм съгласен с теб.моето мнение е че титлите ни бяха с клизма както се казва и на късмет много прах в очите на феновете хварляше калдерон и от напускането на дел боске го нямя вече оня реал дето обичахме да гледаме.евала и на футболистите дето останаха и се мачат да варнат славата на отбора надявам се че скоро пак ще гледаме ЕЛ ГАЛАКТИКО и дано го покажем срещу ливърпул и да им надуем шушоните

Върни се в “Реал Мадрид”