Гонзо, пускай този клип на мъртвите души в любимият ни клуб!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

joro bad

Гонзо, пускай този клип на мъртвите души в любимият ни клуб!

Мнениеот joro bad » 17 мар 2010 11:32

Всеки ден, де се събуждат и лягат с този клип :idea: От президента на клуба, през ръковоство, треньори, футболисти от всички гарнитури, като най-вече на представителният ни отбор, та дори ако трябва и до чистачките.А на 27 март, цял ден да го гледат :!: Стига вече сме гледали мъртви души на терена :!: :idea: :evil: НЕ СЕ ИЗДЪРЖА :!: :idea: :evil: ЛЕВСКИ ДО ГРОБ :!: Моля предварително и най-учтиво модераторите, да не трият тази тема. Предварително благодаря. :) http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo&NR=1
Последна промяна от joro bad на 17 мар 2010 11:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Гонзо, пускай този клип на мъртвите души в любимият ни клуб!

Мнениеот POPCORN » 17 мар 2010 11:42

и като им го пусне, ще заиграят като Барселона а?То или го можеш или не го можеш.И 100 такива клипа да гледат, няма да си подобрят формата и възможностите!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

veles
Контакти:

Мнениеот veles » 17 мар 2010 12:06

ГЛЕДАЛ СЪМ ЛЕВСКИ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ, ГЛЕДАЛ СЪМ И ОТБОРА НА ПАРТИЯТА, ГЛЕДАЛ СЪМ КАК И ДАВАХА ДУЗПИ БЕЗ ДОРИ ФАЛА ДА Е В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ, ГЛЕДАЛ СЪМ КАК ГОНЯТ ФУТБОЛИСТИ ОТ ПРОТИВНИКОВИЯТ ОТБОР ЗА ДА ПОБЕДИ ЦСКА!!!ГЛЕДАЛ СЪМ КАК СМЕНИХА ВРАТАРЯ В МАЧА БОТЕВ ВРАЦА-ЦСКА, ЗА ДА ВКАРА СТОЙЧКОВ 3 ГОЛА И ДА ВЗЕМЕ ЗЛАТНАТА ОБУВКА, ГЛЕДАХ КАК СЛЕДВАЩИТ КРЪГ СЛАВИСТИТЕ МУ ПУСНАХА И ТЕ ГОЛОВЕ!!!
КОЛКОТО ДО КЛИПА НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЯКОИ ОТ ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЛЕВСКИ МОГАТ ДА РАЗБЕТАК КАКВО Е ДА ИГРАЕШ ЗА ЧЕСТА НА СИНЯТА ФЛАНЕЛКА!!!
ТЕ ПОВЕЧЕТО МИСЛЯТ ЗА ТРАНСФЕРИ В ДРУГИ КЛУБОВЕ, ПА БИЛИ ТЕ И ТУРСКИ!!!
НО ДО ТРАНСФЕР СЕ СТИГА, КОГАТО СЕ РАЗДАВАШ НА 100 %, А НЕ САМО ДА РАЗХОЖДАШ ТЕНИСКАТА ПО ТЕРЕНА!!!
ТОЛКОВА ЖАЛКИ НЕ СЪМ ГИ ГЛЕДАЛ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ!!!
НЯМАШЕ НИКАКВА АГРЕСИЯ!!!
ТЕЗИ МОМЧЕТА ТРЯБВА ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ!!!
ТЕ НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ НАС ОБИКНОВЕННИТЕ ФЕНОВЕ АДСКИ МНОГО НИ БОЛИ...
САМО ЛЕВСКИ ДО ГРОБ...

joro bad

Мнениеот joro bad » 17 мар 2010 12:12

veles написа:ГЛЕДАЛ СЪМ ЛЕВСКИ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ, ГЛЕДАЛ СЪМ И ОТБОРА НА ПАРТИЯТА, ГЛЕДАЛ СЪМ КАК И ДАВАХА ДУЗПИ БЕЗ ДОРИ ФАЛА ДА Е В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ, ГЛЕДАЛ СЪМ КАК ГОНЯТ ФУТБОЛИСТИ ОТ ПРОТИВНИКОВИЯТ ОТБОР ЗА ДА ПОБЕДИ ЦСКА!!!ГЛЕДАЛ СЪМ КАК СМЕНИХА ВРАТАРЯ В МАЧА БОТЕВ ВРАЦА-ЦСКА, ЗА ДА ВКАРА СТОЙЧКОВ 3 ГОЛА И ДА ВЗЕМЕ ЗЛАТНАТА ОБУВКА, ГЛЕДАХ КАК СЛЕДВАЩИТ КРЪГ СЛАВИСТИТЕ МУ ПУСНАХА И ТЕ ГОЛОВЕ!!!
КОЛКОТО ДО КЛИПА НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЯКОИ ОТ ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЛЕВСКИ МОГАТ ДА РАЗБЕТАК КАКВО Е ДА ИГРАЕШ ЗА ЧЕСТА НА СИНЯТА ФЛАНЕЛКА!!!
ТЕ ПОВЕЧЕТО МИСЛЯТ ЗА ТРАНСФЕРИ В ДРУГИ КЛУБОВЕ, ПА БИЛИ ТЕ И ТУРСКИ!!!
НО ДО ТРАНСФЕР СЕ СТИГА, КОГАТО СЕ РАЗДАВАШ НА 100 %, А НЕ САМО ДА РАЗХОЖДАШ ТЕНИСКАТА ПО ТЕРЕНА!!!
ТОЛКОВА ЖАЛКИ НЕ СЪМ ГИ ГЛЕДАЛ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ!!!
НЯМАШЕ НИКАКВА АГРЕСИЯ!!!
ТЕЗИ МОМЧЕТА ТРЯБВА ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ!!!
ТЕ НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ НАС ОБИКНОВЕННИТЕ ФЕНОВЕ АДСКИ МНОГО НИ БОЛИ...
САМО ЛЕВСКИ ДО ГРОБ...

Много си прав! Точно и заради това е темата :idea:

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 17 мар 2010 12:16

Ето това жалките червени душици никога няма да разберат ! И не защото са по-лоши и тъпи от нас Левскарите, а защото си нямат истински , народен отбор, а не измислено партиино подобие на Московския гранд !

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 17 мар 2010 12:34

Просто някой път не мога да се начудя на простотията, която тресе някой същества. Значи човека пуска тема във форума на Левски, касаеща левскарите и техния отбор, дава линк за един много силен клип, който пак касае само левскарите и техния отбор, този клип не засяга никой друг освен левскарите и техния отбор, не е провокативен или обиден към никой друг отбор и неговите фенове, но пак се появяват индивиди да обидят, оброгаят, да си покажат злобата за нещо което не разбират, не ги касае и не са част от него. Изумен съм колко ниски и ограничени същества има на този свят.

Meer
Контакти:

Мнениеот Meer » 17 мар 2010 12:46

Хубав е клипа, но той е за нас феновете.Слушах Минутките на водещия на Томислав Русев след мача с Удинезе и се разплаках. А съм на 41 години и какво ли не съм видял. Три пъти съм почвал живота си от нулата и пак се разплаках. Защо ли? Защото любовта те кара да си добър човек, да преживяваш лишения и терзания. Какво имаме насреща си сега? Батков и сбирщина...И защо е така? Защото търпим...
Стига вече! Батков да продава и да се маха! Докато все още има кой да му благодари все пак за това което е направил.
За това - от тук нататък на мачовете със синя фланелка и с жълто-червен шал! Нека той стане символ на протеста ни, не само против Батков, а и протест против олигархичния модел на случване на нещата в България. Защото, ако беше жив Апостола, и види какво сме направили от Родината Му... не зная как бих Го погледнал в кристално сините Му очи!
Срам ме е от това как изглежда Родината на Апостола!
P.S. чорбарчетата са добре дошли само ако имат да кажат нещо смислено и по темата. Защото тови ги чака и тях. Пернишките селяци които ги управляват си отиват заедно с Гоце Първанов, предполагам сте на ясно с това!

Потребителски аватар
Cortezz
Контакти:

Мнениеот Cortezz » 17 мар 2010 13:13

Клипът е много добър,браво на автора.Сетих се за още един клип които също трябва да го пуснат на отбора http://vbox7.com/play:e7f36789

Поне малко да осъзнаят какво значи тази буква,това име .. и
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."

Потребителски аватар
Levski_1914 forever
Контакти:

Мнениеот Levski_1914 forever » 17 мар 2010 14:40

comandosa1 написа:Просто някой път не мога да се начудя на простотията, която тресе някой същества. Значи човека пуска тема във форума на Левски, касаеща левскарите и техния отбор, дава линк за един много силен клип, който пак касае само левскарите и техния отбор, този клип не засяга никой друг освен левскарите и техния отбор, не е провокативен или обиден към никой друг отбор и неговите фенове, но пак се появяват индивиди да обидят, оброгаят, да си покажат злобата за нещо което не разбират, не ги касае и не са част от него. Изумен съм колко ниски и ограничени същества има на този свят.

Не се учудвай колега,аз съм го разбрал преди години,макар и само на 19,знам,че има такива индивид,за жалост не са само те,ами са навсякъде около нас!!
А за клипа,страшен е признавам,че не съм го зяпал,но сега ще се поразровя по нета,за още! ;)
Левски завинаги в моето сърце!

Потребителски аватар
MTK
Контакти:

Мнениеот MTK » 17 мар 2010 15:58

от eddie на 17 Мар 2010 10:53
Тоя клип може да впечатли само хора, които не знаят за какво става въпрос. Гледал съм Левски-Спартак през 80-те, знам кой беше отбора на милицията, на ДС, знам му мръсните номера и съдийски аванти.

Ти може и да си гледал,но нищо не си видял.Стиви Уондър ще види по-добре от теб.
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН

Върни се в “Левски”