Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
veles написа:ГЛЕДАЛ СЪМ ЛЕВСКИ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ, ГЛЕДАЛ СЪМ И ОТБОРА НА ПАРТИЯТА, ГЛЕДАЛ СЪМ КАК И ДАВАХА ДУЗПИ БЕЗ ДОРИ ФАЛА ДА Е В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ, ГЛЕДАЛ СЪМ КАК ГОНЯТ ФУТБОЛИСТИ ОТ ПРОТИВНИКОВИЯТ ОТБОР ЗА ДА ПОБЕДИ ЦСКА!!!ГЛЕДАЛ СЪМ КАК СМЕНИХА ВРАТАРЯ В МАЧА БОТЕВ ВРАЦА-ЦСКА, ЗА ДА ВКАРА СТОЙЧКОВ 3 ГОЛА И ДА ВЗЕМЕ ЗЛАТНАТА ОБУВКА, ГЛЕДАХ КАК СЛЕДВАЩИТ КРЪГ СЛАВИСТИТЕ МУ ПУСНАХА И ТЕ ГОЛОВЕ!!!
КОЛКОТО ДО КЛИПА НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЯКОИ ОТ ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЛЕВСКИ МОГАТ ДА РАЗБЕТАК КАКВО Е ДА ИГРАЕШ ЗА ЧЕСТА НА СИНЯТА ФЛАНЕЛКА!!!
ТЕ ПОВЕЧЕТО МИСЛЯТ ЗА ТРАНСФЕРИ В ДРУГИ КЛУБОВЕ, ПА БИЛИ ТЕ И ТУРСКИ!!!
НО ДО ТРАНСФЕР СЕ СТИГА, КОГАТО СЕ РАЗДАВАШ НА 100 %, А НЕ САМО ДА РАЗХОЖДАШ ТЕНИСКАТА ПО ТЕРЕНА!!!
ТОЛКОВА ЖАЛКИ НЕ СЪМ ГИ ГЛЕДАЛ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ!!!
НЯМАШЕ НИКАКВА АГРЕСИЯ!!!
ТЕЗИ МОМЧЕТА ТРЯБВА ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ!!!
ТЕ НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ НАС ОБИКНОВЕННИТЕ ФЕНОВЕ АДСКИ МНОГО НИ БОЛИ...
САМО ЛЕВСКИ ДО ГРОБ...
comandosa1 написа:Просто някой път не мога да се начудя на простотията, която тресе някой същества. Значи човека пуска тема във форума на Левски, касаеща левскарите и техния отбор, дава линк за един много силен клип, който пак касае само левскарите и техния отбор, този клип не засяга никой друг освен левскарите и техния отбор, не е провокативен или обиден към никой друг отбор и неговите фенове, но пак се появяват индивиди да обидят, оброгаят, да си покажат злобата за нещо което не разбират, не ги касае и не са част от него. Изумен съм колко ниски и ограничени същества има на този свят.
от eddie на 17 Мар 2010 10:53
Тоя клип може да впечатли само хора, които не знаят за какво става въпрос. Гледал съм Левски-Спартак през 80-те, знам кой беше отбора на милицията, на ДС, знам му мръсните номера и съдийски аванти.
Потребители, разглеждащи този форум: alexdb, Сашо, Cooler, darkblue67, helic, Highlander, mrw8, noo, Plamen_i00, Serafim, sokoleto46, teerr, TristaNNN, veni__85, Ventsi1999 и 75 госта