Къде гледате мачове които не ги дават по телевизора?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Къде гледате мачове които не ги дават по телевизора?

Мнениеот dindan » 27 авг 2016 23:09

Пускам тази тема всеки да сподели на кои сайтове гледа любимите си отбори ако няма възможност да ги гледа по телевизора.
аз гледам тук:
http://livesport.ws
и тук:
http://www.bg-gledai.tv
тук иска регистрация
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: Къде гледате мачове които не ги дават по телевизора?

Мнениеот dindan » 27 авг 2016 23:11

понеже форума не позволява да пускам повече от 2 адреса (незнайно защо) давам още един за гледане на мачове
но трябва Ace media palyer:
http://torrent-tv.ru/category.php?cat=4

Podcast

bambambamtaratam
Контакти:

Мнениеот bambambamtaratam » 27 авг 2016 23:20

Бе по телевизора не знам какво дават, поне по моя от време на време каца някоя муха. Виж, по телевизията да се предава е друго нещо, ама ти явно си държиш да е по телевизора. Нали знаеш - "Влизат двама-трима, нинджи, бой по главата, аз изчезвам, тия хептен ги няма, ама са там и продължават. После, като си тръгнаха, хванах и се самообесих, като изчезнах безвъзвратно...". Братчед, хвани, та се научи, че ПО ТЕЛЕВИЗОРА не се ДАВА нищо, пък тогава треси глупости из форумите. Бих ти препоръчал да се върнеш в 3-ти клас, защото явно имаш остра нужда.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 27 авг 2016 23:22

bambambamtaratam написа:Бе по телевизора не знам какво дават, поне по моя от време на време каца някоя муха. Виж, по телевизията да се предава е друго нещо, ама ти явно си държиш да е по телевизора. Нали знаеш - "Влизат двама-трима, нинджи, бой по главата, аз изчезвам, тия хептен ги няма, ама са там и продължават. После, като си тръгнаха, хванах и се самообесих, като изчезнах безвъзвратно...". Братчед, хвани, та се научи, че ПО ТЕЛЕВИЗОРА не се ДАВА нищо, пък тогава треси глупости из форумите. Бих ти препоръчал да се върнеш в 3-ти клас, защото явно имаш остра нужда.

Аз гледам по телевизора а ти ако глдаш на грамофона си е твой проблем

Podcast

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 27 авг 2016 23:31

Диндан е къркан и си гледа по-телевизора, които ги дават :lol: :lol: :lol: А някой път и тея който не дават :shock:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

bambambamtaratam
Контакти:

Мнениеот bambambamtaratam » 27 авг 2016 23:32

Брадчед dindan, утре звъня на класната ти и казвам да не те записва в трети клас. Много си упорит, ще знаеш. Оставаш във втори за тази учебна година и това е. Казаха го и ПО ТЕЛЕВИЗОРА. А, и много здраве на майка ти от учителя по физическо. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 28 авг 2016 00:09

Черният козел написа:Диндан е къркан и си гледа по-телевизора, които ги дават :lol: :lol: :lol: А някой път и тея който не дават :shock:

Май ти си пиян мой човек,пуснах тема да си споделяме сайтове а вие го обърнахте на правопис и простотии

Podcast

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 28 авг 2016 00:11

bambambamtaratam написа:Брадчед dindan, утре звъня на класната ти и казвам да не те записва в трети клас. Много си упорит, ще знаеш. Оставаш във втори за тази учебна година и това е. Казаха го и ПО ТЕЛЕВИЗОРА. А, и много здраве на майка ти от учителя по физическо. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ти ако си още ученик в което не се и съмнявам разбери че аз гледам какво дават на телевизора,а ти ако искаш ходи на училище ако не е късно да се запишеш и слушай внимателно какво ти говорят по големите от теб.

Podcast

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 28 авг 2016 00:21

bambambamtaratam написа:Бе по телевизора не знам какво дават, поне по моя от време на време каца някоя муха. Виж, по телевизията да се предава е друго нещо, ама ти явно си държиш да е по телевизора. Нали знаеш - "Влизат двама-трима, нинджи, бой по главата, аз изчезвам, тия хептен ги няма, ама са там и продължават. После, като си тръгнаха, хванах и се самообесих, като изчезнах безвъзвратно...". Братчед, хвани, та се научи, че ПО ТЕЛЕВИЗОРА не се ДАВА нищо, пък тогава треси глупости из форумите. Бих ти препоръчал да се върнеш в 3-ти клас, защото явно имаш остра нужда.

Няма такова тъпо "мнение", честно. Незнам от къде изкочи бамтаралилиламтарамбампамнам.... ама ако ще пишеш такива тъпотии по-добре си стой там, където беше. На никой не липсваш. Тук не се толерира безпочвеното заяждане.
Последна промяна от galin56 на 28 авг 2016 00:42, променено общо 1 път.

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 28 авг 2016 00:36

galin56 написа:

Няма такова тъпшо "мнение", честно. Незнам от къде изкочи бамтаралилиламтарамбампамнам.... ама ако ще пишеш такива тъпотии по-добре си стой там, където беше. На никой не липсваш. Тук не се толерира безпочвеното заяждане.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Върни се в “Свободна зона”