Пускам тази тема всеки да сподели на кои сайтове гледа любимите си отбори ако няма възможност да ги гледа по телевизора.
аз гледам тук:
http://livesport.ws
и тук:
http://www.bg-gledai.tv
тук иска регистрация
Къде гледате мачове които не ги дават по телевизора?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Къде гледате мачове които не ги дават по телевизора?
понеже форума не позволява да пускам повече от 2 адреса (незнайно защо) давам още един за гледане на мачове
но трябва Ace media palyer:
http://torrent-tv.ru/category.php?cat=4
но трябва Ace media palyer:
http://torrent-tv.ru/category.php?cat=4
-
- Контакти:
Бе по телевизора не знам какво дават, поне по моя от време на време каца някоя муха. Виж, по телевизията да се предава е друго нещо, ама ти явно си държиш да е по телевизора. Нали знаеш - "Влизат двама-трима, нинджи, бой по главата, аз изчезвам, тия хептен ги няма, ама са там и продължават. После, като си тръгнаха, хванах и се самообесих, като изчезнах безвъзвратно...". Братчед, хвани, та се научи, че ПО ТЕЛЕВИЗОРА не се ДАВА нищо, пък тогава треси глупости из форумите. Бих ти препоръчал да се върнеш в 3-ти клас, защото явно имаш остра нужда.
bambambamtaratam написа:Бе по телевизора не знам какво дават, поне по моя от време на време каца някоя муха. Виж, по телевизията да се предава е друго нещо, ама ти явно си държиш да е по телевизора. Нали знаеш - "Влизат двама-трима, нинджи, бой по главата, аз изчезвам, тия хептен ги няма, ама са там и продължават. После, като си тръгнаха, хванах и се самообесих, като изчезнах безвъзвратно...". Братчед, хвани, та се научи, че ПО ТЕЛЕВИЗОРА не се ДАВА нищо, пък тогава треси глупости из форумите. Бих ти препоръчал да се върнеш в 3-ти клас, защото явно имаш остра нужда.
Аз гледам по телевизора а ти ако глдаш на грамофона си е твой проблем
- Черният козел
- Контакти:
Диндан е къркан и си гледа по-телевизора, които ги дават
А някой път и тея който не дават 

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
-
- Контакти:
Брадчед dindan, утре звъня на класната ти и казвам да не те записва в трети клас. Много си упорит, ще знаеш. Оставаш във втори за тази учебна година и това е. Казаха го и ПО ТЕЛЕВИЗОРА. А, и много здраве на майка ти от учителя по физическо.

Черният козел написа:Диндан е къркан и си гледа по-телевизора, които ги дават![]()
![]()
А някой път и тея който не дават
Май ти си пиян мой човек,пуснах тема да си споделяме сайтове а вие го обърнахте на правопис и простотии
bambambamtaratam написа:Брадчед dindan, утре звъня на класната ти и казвам да не те записва в трети клас. Много си упорит, ще знаеш. Оставаш във втори за тази учебна година и това е. Казаха го и ПО ТЕЛЕВИЗОРА. А, и много здраве на майка ти от учителя по физическо.![]()
![]()
Ти ако си още ученик в което не се и съмнявам разбери че аз гледам какво дават на телевизора,а ти ако искаш ходи на училище ако не е късно да се запишеш и слушай внимателно какво ти говорят по големите от теб.
bambambamtaratam написа:Бе по телевизора не знам какво дават, поне по моя от време на време каца някоя муха. Виж, по телевизията да се предава е друго нещо, ама ти явно си държиш да е по телевизора. Нали знаеш - "Влизат двама-трима, нинджи, бой по главата, аз изчезвам, тия хептен ги няма, ама са там и продължават. После, като си тръгнаха, хванах и се самообесих, като изчезнах безвъзвратно...". Братчед, хвани, та се научи, че ПО ТЕЛЕВИЗОРА не се ДАВА нищо, пък тогава треси глупости из форумите. Бих ти препоръчал да се върнеш в 3-ти клас, защото явно имаш остра нужда.
Няма такова тъпо "мнение", честно. Незнам от къде изкочи бамтаралилиламтарамбампамнам.... ама ако ще пишеш такива тъпотии по-добре си стой там, където беше. На никой не липсваш. Тук не се толерира безпочвеното заяждане.
Последна промяна от galin56 на 28 авг 2016 00:42, променено общо 1 път.
galin56 написа:bambambamtaratam написа:Бе по телевизора не знам какво дават, поне по моя от време на време каца някоя муха. Виж, по телевизията да се предава е друго нещо, ама ти явно си държиш да е по телевизора. Нали знаеш - "Влизат двама-трима, нинджи, бой по главата, аз изчезвам, тия хептен ги няма, ама са там и продължават. После, като си тръгнаха, хванах и се самообесих, като изчезнах безвъзвратно...". Братчед, хвани, та се научи, че ПО ТЕЛЕВИЗОРА не се ДАВА нищо, пък тогава треси глупости из форумите. Бих ти препоръчал да се върнеш в 3-ти клас, защото явно имаш остра нужда.
Няма такова тъпшо "мнение", честно. Незнам от къде изкочи бамтаралилиламтарамбампамнам.... ама ако ще пишеш такива тъпотии по-добре си стой там, където беше. На никой не липсваш. Тук не се толерира безпочвеното заяждане.

Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.