Къде са те сега

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

HEATSEEKER
Контакти:

Къде са те сега

Мнениеот HEATSEEKER » 12 юни 2015 12:37

Неусетно годините хвърчат, дори и този сайт вече има няколкогодишна история.Често преглеждам стари теми, там се срещат имената на хора, които към днешна дата вече не се срещат, не пишат мнения.
Чудел съм се какво ли е станало с тях :?: Леко носталгично се сещам за времето, когато се регистрирах тук.Ако някой знае, за потребители, които вече не са сред нас , нека каже.Мен лично ми е интересно къде се загуби Марми52
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Къде са те сега

Мнениеот hajitsu » 12 юни 2015 12:54

Преди години, когато се регистрирах, разделът на любимия ми отбор (Реал Мадрид) беше един от най-посещаваните във форума. Сега сме 4-5 човека, които редовно пишем там. Лично познавам доста хора, които поради една или друга причина спряха да пишат или го правят много рядко. Форумът не е онова място, което беше преди 5-6 години, и няма изгледи да се оправи. Сега останаха само тролове и хора без работа, на които това им е единственото удоволствие в мизерния живот - да трупат мнения. Има и други причини, ясни на всички ни, които няма смисъл да споменавам, за да не получа преждевременно наказание...
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Санди74

Мнениеот Санди74 » 12 юни 2015 12:54

Славейчето слага пернаментни банове, после се лигавим с други акаунти и теглим 2 майни на форума и напускаме. Та така са повечето стари потребители ;)
А марми52 е viali69.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 12 юни 2015 12:56

Има и останали малко стойностни потребители, на които се чудя как още не са "били шута" на форума.
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 12 юни 2015 13:00

E щом поне са живи и здрави :!:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 12 юни 2015 13:25

Хората да са живи и здрави, но много акаунти се "самозакриха", на хората им писна да гледат как форума върви назад...
Пример: досега преглеждах темата "Незабавно и Левски заедно с ЦСКА вън от А група" - 8 страници глупост, но темата стои...на някой явно му харесват простотийте, на други не....

hajitsu написа:Сега останаха само тролове и хора без работа, на които това им е единственото удоволствие в мизерния живот - да трупат мнения

Точно ти ли го каза...hajitsu -> Мнения: 14894... :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 12 юни 2015 13:39

Според мен основно зависи на какъв етап от живота си и с какво се занимаваш. Съгласен съм, че най-честите потребители на форума са млади, учащи и безработни хора. Има разбира се работещи, такива с частен бизнес и свободни професии, но те нямат толкова време да четат и пишат. Говорим като цяло :idea: Ето Ралка пишеше нон стоп във форума, но и тя порасна. :mrgreen: Скоро не съм я виждал да пише. Може да е станала студентка, да бачка, гаджета-маджета и те така. За други знам със сигурност, че са си сменили работата и сега нямат толкова свободно време, или са емигрирали в чужбина, което води до същите последствия - малко, или никакво писане във форума. Трети се женят, разждат им се деца и почват да тичат по сто задачи допълнително. Като се приберат грохнали вечерта имат сили само да се наядат. За форуми не им се и мисли. Има и един четвърти тип хора, които спират да пишат, и от които за малко да стана и аз - заради някакъв глупав бан за цифра много време. Много се говори за нуждата от реформи в държавата, но редакторите на сайта да направят такива и във форума и поне да изписват кой те е баннал, а не да има колективна безотговорност и злоупотреба с модераторска власт. Така, че има и по-честолюбиви хора, които са теглили по една... Общо взето това са причините потребители да изчезват от форума. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 12 юни 2015 13:45

Прав е RedWarrior, идва момент, в който приоритетите в живота се сменят, свободното време почва да става все по-малко, повече ангажименти...

Потребителски аватар
PeKBu3uToP
Контакти:

Мнениеот PeKBu3uToP » 12 юни 2015 14:06

Red Warrior написа:Според мен основно зависи на какъв етап от живота си и с какво се занимаваш. Съгласен съм, че най-честите потребители на форума са млади, учащи и безработни хора. Има разбира се работещи, такива с частен бизнес и свободни професии, но те нямат толкова време да четат и пишат. Говорим като цяло :idea: Ето Ралка пишеше нон стоп във форума, но и тя порасна. :mrgreen: Скоро не съм я виждал да пише. Може да е станала студентка, да бачка, гаджета-маджета и те така. За други знам със сигурност, че са си сменили работата и сега нямат толкова свободно време, или са емигрирали в чужбина, което води до същите последствия - малко, или никакво писане във форума. Трети се женят, разждат им се деца и почват да тичат по сто задачи допълнително. Като се приберат грохнали вечерта имат сили само да се наядат. За форуми не им се и мисли. Има и един четвърти тип хора, които спират да пишат, и от които за малко да стана и аз - заради някакъв глупав бан за цифра много време. Много се говори за нуждата от реформи в държавата, но редакторите на сайта да направят такива и във форума и поне да изписват кой те е баннал, а не да има колективна безотговорност и злоупотреба с модераторска власт. Така, че има и по-честолюбиви хора, които са теглили по една... Общо взето това са причините потребители да изчезват от форума. :roll:

Студентка е в София, вече е близо до любимия си отбор. Има си гадже според скорошна информация...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 12 юни 2015 14:22

PeKBu3uToP написа:
Red Warrior написа:Според мен основно зависи на какъв етап от живота си и с какво се занимаваш. Съгласен съм, че най-честите потребители на форума са млади, учащи и безработни хора. Има разбира се работещи, такива с частен бизнес и свободни професии, но те нямат толкова време да четат и пишат. Говорим като цяло :idea: Ето Ралка пишеше нон стоп във форума, но и тя порасна. :mrgreen: Скоро не съм я виждал да пише. Може да е станала студентка, да бачка, гаджета-маджета и те така. За други знам със сигурност, че са си сменили работата и сега нямат толкова свободно време, или са емигрирали в чужбина, което води до същите последствия - малко, или никакво писане във форума. Трети се женят, разждат им се деца и почват да тичат по сто задачи допълнително. Като се приберат грохнали вечерта имат сили само да се наядат. За форуми не им се и мисли. Има и един четвърти тип хора, които спират да пишат, и от които за малко да стана и аз - заради някакъв глупав бан за цифра много време. Много се говори за нуждата от реформи в държавата, но редакторите на сайта да направят такива и във форума и поне да изписват кой те е баннал, а не да има колективна безотговорност и злоупотреба с модераторска власт. Така, че има и по-честолюбиви хора, които са теглили по една... Общо взето това са причините потребители да изчезват от форума. :roll:

Студентка е в София, вече е близо до любимия си отбор. Има си гадже според скорошна информация...

Жива и здрава да е! Значи можем да се мернем някъде. ;)
[offtopic]Ама какъв съм анализатор. Готов съм за лабораторията на Иван Костов направо. :mrgreen:[/offtopic]
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Свободна зона”