Чудел съм се какво ли е станало с тях

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
hajitsu написа:Сега останаха само тролове и хора без работа, на които това им е единственото удоволствие в мизерния живот - да трупат мнения
Red Warrior написа:Според мен основно зависи на какъв етап от живота си и с какво се занимаваш. Съгласен съм, че най-честите потребители на форума са млади, учащи и безработни хора. Има разбира се работещи, такива с частен бизнес и свободни професии, но те нямат толкова време да четат и пишат. Говорим като цялоЕто Ралка пишеше нон стоп във форума, но и тя порасна.
Скоро не съм я виждал да пише. Може да е станала студентка, да бачка, гаджета-маджета и те така. За други знам със сигурност, че са си сменили работата и сега нямат толкова свободно време, или са емигрирали в чужбина, което води до същите последствия - малко, или никакво писане във форума. Трети се женят, разждат им се деца и почват да тичат по сто задачи допълнително. Като се приберат грохнали вечерта имат сили само да се наядат. За форуми не им се и мисли. Има и един четвърти тип хора, които спират да пишат, и от които за малко да стана и аз - заради някакъв глупав бан за цифра много време. Много се говори за нуждата от реформи в държавата, но редакторите на сайта да направят такива и във форума и поне да изписват кой те е баннал, а не да има колективна безотговорност и злоупотреба с модераторска власт. Така, че има и по-честолюбиви хора, които са теглили по една... Общо взето това са причините потребители да изчезват от форума.
PeKBu3uToP написа:Red Warrior написа:Според мен основно зависи на какъв етап от живота си и с какво се занимаваш. Съгласен съм, че най-честите потребители на форума са млади, учащи и безработни хора. Има разбира се работещи, такива с частен бизнес и свободни професии, но те нямат толкова време да четат и пишат. Говорим като цялоЕто Ралка пишеше нон стоп във форума, но и тя порасна.
Скоро не съм я виждал да пише. Може да е станала студентка, да бачка, гаджета-маджета и те така. За други знам със сигурност, че са си сменили работата и сега нямат толкова свободно време, или са емигрирали в чужбина, което води до същите последствия - малко, или никакво писане във форума. Трети се женят, разждат им се деца и почват да тичат по сто задачи допълнително. Като се приберат грохнали вечерта имат сили само да се наядат. За форуми не им се и мисли. Има и един четвърти тип хора, които спират да пишат, и от които за малко да стана и аз - заради някакъв глупав бан за цифра много време. Много се говори за нуждата от реформи в държавата, но редакторите на сайта да направят такива и във форума и поне да изписват кой те е баннал, а не да има колективна безотговорност и злоупотреба с модераторска власт. Така, че има и по-честолюбиви хора, които са теглили по една... Общо взето това са причините потребители да изчезват от форума.
Студентка е в София, вече е близо до любимия си отбор. Има си гадже според скорошна информация...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта