Черно Море победи Несебър с 5:0 в последната си контрола

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Черно Море победи Несебър с 5:0 в последната си контрола

Мнениеот MORSKI » 28 фев 2009 22:00

Бихме с 5:0 Несебър в последната контрола преди началото на сезона. Разбира се те не са мерило,но все пак винаги е добре да завършиш подготовка с победа.
Борносузов доколкото разбрах е вкарал хубав гол,отбраната се е справила.
Как мислите дали ще се справим с липсата на Периш и Рикардо,и ще се усили ли ударната мощ в нападението и халфовата линия с привличането на Борносузов и Какалов?
Кажете си мнението и затова как според вас ще завършим накрая на първенството,посредством споменатите горе плюсове и минуси от паузата ;)

ПС: Призовавам за интелигентни постове и нормално общуване,без обиди :!:

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Черно Море победи Несебър с 5:0 в последната си контрола

Мнениеот Neron » 28 фев 2009 22:20

MORSKI написа:Бихме с 5:0 Несебър в последната контрола преди началото на сезона. Разбира се те не са мерило,но все пак винаги е добре да завършиш подготовка с победа.
Борносузов доколкото разбрах е вкарал хубав гол,отбраната се е справила.
Как мислите дали ще се справим с липсата на Периш и Рикардо,и ще се усили ли ударната мощ в нападението и халфовата линия с привличането на Борносузов и Какалов?
Кажете си мнението и затова как според вас ще завършим накрая на първенството,посредством споменатите горе плюсове и минуси от паузата ;)

ПС: Призовавам за интелигентни постове и нормално общуване,без обиди :!:

А Кривия как се е представил?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 01 мар 2009 00:12

Рикардо почти никога не ни е липсвал, защото беше резервата на Милен Петков, докато Периш ще липсва, ако не му намерим заместник, дано този Флотес, който досега не съм го гледал да е добър футболист и го привлечем.За Борносузов мисля, че е доказан добър футболист и неска гола му от 25 метра с тупалка не е случаен, има силен и точен удар и е вкарвал доста голове от далечно разстояние, освен това има поглед върху играта и умее да се бори, определено е много по-добър от Рикардо, така че няма какво да се тревожиш от липсата на португалеца, а пък и универсалния малиец също може да играе дефанзивен халф.Какалов ще му трябва време просто да се сработи с новия си отбор и съотборници, в началото очаквам колебливи игри от него, но след време ще покаже, че не случайно стига и до националния отбор миналата година.Относно първенството, мисля, че ще стопим разликата от първите два отбора и ще се борим за първотот място, а също съм и убеден, че ще сме пред наглия Латекс в края на сезона, ако ще и те да са 2-ри ;)
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ
Изображение
''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 01 мар 2009 01:21

Радвам се, че Борносузов навлиза постепенно във форма, но не ме радва факта че Какалов не показва нищо до момента! Явно нямаме късмет с намирането на втори класен нападател, освен Миро Манолов.

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 01 мар 2009 01:28

не съм съгласен с теб Тича, дай му малко време,има добри включвания,днес има реална голова ситуация която сам сътвори и просто игра за отбора/подаде на Илиев за 4-0/ а и да не забравяме че не е важно кои вкарва голове за отбота а е важно просто да ги има и то в повечко ако е възможно :lol: и само в противниковата врата.
това 5-0 взе да става все по сладко :D
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Мнениеот GreenMile » 01 мар 2009 09:24

Борносузов разбира се,че е с класи над Рикардо и само малко да си подобри физическата форма за около месец....спокойно ще е твърд титуляр.Периш ще ни липсва много наистина,но да гледаме добрата страна,вярно,няма да ги прави луди по фланга,ама и няма да оставя дупки отзад и да получаваме тъпи голове все от неговата зона,докато се е юрнал все в атака.Ще видим тоя Флорес става ли,не става ли :x
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

Потребителски аватар
ticha.ultras
Контакти:

Мнениеот ticha.ultras » 01 мар 2009 10:30

Абе момчета от къде ми е познато това 5:0 :roll:

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 01 мар 2009 12:10

Мисля че Ч.море загатна голям потенциал с така съкрушителна поведа над корав съперник.Според мен максимума в първенството е 5-то място.
Изображение Изображение

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 01 мар 2009 12:30

smash_the_reds написа:

Като се замисля, май не съм прочел нито един твой пост в нашия форум, който да не е заядлив!!!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 01 мар 2009 12:41

Категорично не е така.Казвам си мнението само.Уважавам всички фенове на Ч.море във форума :!: ок?
Изображение Изображение

Върни се в “Черно море”