Рикардо почти никога не ни е липсвал, защото беше резервата на Милен Петков, докато Периш ще липсва, ако не му намерим заместник, дано този Флотес, който досега не съм го гледал да е добър футболист и го привлечем.За Борносузов мисля, че е доказан добър футболист и неска гола му от 25 метра с тупалка не е случаен, има силен и точен удар и е вкарвал доста голове от далечно разстояние, освен това има поглед върху играта и умее да се бори, определено е много по-добър от Рикардо, така че няма какво да се тревожиш от липсата на португалеца, а пък и универсалния малиец също може да играе дефанзивен халф.Какалов ще му трябва време просто да се сработи с новия си отбор и съотборници, в началото очаквам колебливи игри от него, но след време ще покаже, че не случайно стига и до националния отбор миналата година.Относно първенството, мисля, че ще стопим разликата от първите два отбора и ще се борим за първотот място, а също съм и убеден, че ще сме пред наглия Латекс в края на сезона, ако ще и те да са 2-ри